genelde 5 sayfa üzeri konuları okumaya çok üşenirim ama bu konuyu okudum nedense. sana gelecek olursak ...
aramızda çok yaş farkı yok... birini sevebilirsin , birliktede olabilirsin fakat bu kadar şey yapıp buraya dersen ki çok pişmanım ben inanmam.
bak şimdi sen aileni yalvar yakar ikna ediyorsun, sen ailene arkadaşlarımla gideceğim deyip yalan söylüyorsun, sen ailenden bir miktar para alıyorsun bunun için (ailenin durumunu bilemem ama sırf senin böyle bir lüksün için verilen paraya acıdım ), sen söylediğin yalanla ülke dışına çıkıyorsun, sen bilmediğin bir otele bir adamla gidiyorsun, sen sen ve yine sen ......
hatalarının sonu yok bilmiyorum farkında mısın ? ve şimdi pişmanım diyorsun . seninki pişmanlık falan değil bunu anla bir defa. sen sadece çok korkuyorsun . ailem bana bir şey yapar ablam söylerse diye. yoksa senin korktuğun falan yok . sen korkacak olsan kalkıp ülke değiştirmezsin değiştirsen de otele gidelim diyen adamla otele gitmezsin .. ayrıca şunu da merak ediyorum . akrabalarımın orada yaşıyor sevgilim demişsin. hangi şehirde yaşıyor ? şehri soruyorum çünkü ailene hangi şehre gidiyoruz dedin ? eğer ailene akrabalarınızın olduğu şehri söylediysen ben onların yerinde olsam teyzen,amcan (kim varsa Türkiye'de) onun yanında kal derim . .
ve demişsin ki ablam nasıl öğrendi acaba. bu çocuk akrabaların ile aynı şehirde yaşıyor ve sanırım sen o şehre gittin. belki bir akraban gördü yada akrabanızın bir komşusu. yada kuzenin siz otele girerken gördü ve ablana söyledi bu ihtimalleri neden düşünmüyorsun ?
bilmiyorum konuna hem üzüldüm hem sinirlendim. üzüldüm ablan ailenle tehdit etmemeliydi seni. sinirlendim çünkü bana pek inandırıcı gelmiyor her şeyi yaşayıp da daha sonra burada pişmanlık masalları anlatmak. burada söyledikleriniz sadece korkudan ibaret başka hiç bir şey değil... pişman olacaksan yapmayacaksın yaptıysan arkasında duracaksın bu kadar basit. yadırgamıyorum seni ilişkiye girdin diye çünkü seviyorsun anlarım .. ama doğru yer doğru zaman ve doğru kişiyse ... bu ülke değiştirmek , otele gitmek ve seni zamanında üzen güvenini sarsan adam olmamalı diye düşünüyorum ..
umarım şuan seviyor sandığın seni gerçekten seviyordur , umarım sen onun gerçekten doğru yüzünü görmüşsündür... umarım bundan 1 sene sonra (erkek arkadaşın daha 4-5 aylık asker sanırım eski konundan hatırlıyorum ) buraya bir konu açar ve biz evleniyoruz dersin ve biz seviniriz burada ...
ama yanlışlar yanlışları doğurur. tekrar hata yapmamanı dilerim