• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin, ne yapcagimi bilmiyorum

Peri, ablan haklıymış demek sana uzak dur derken
Ve hala evlilikten bahsediyorsun da bunun tek taraflı bi düşünce olduğunun farkında değil misin ?

Bence bu çocuğun amacı farklıydı, yaptıkları da zaten ortada
Bulunduğu ülkeye çağırdı, istediğinizi yaşadınız, kayboldu
Evlenme niyetinde olsa bu kadar acele etmezdi diye düşünüyorum
Hadi acele etti, kaybolmazdı.

Seni bilmiyorum da ben ablana hak verdim. Uzak dur demekte haklıymış.

ben hic birsey düsünemiyorum artik ölmek istiyorum

Yahu akıl var mantık var arkadasım..
Bu adam seni sevse seni düşünse ne kadar zor durumda kalacağını bilip yine de kendi çıkarları uğruna gel der miydi????Ülke değiştirmişsin farkında mısın??
Ben ablanın seni söyleyeceğini sanmıyorum.Sadece sinirli haklı olarak o senin ablan.
Konuş..İkna et..
Söylese çoktan söylerdi sonuçta ailenin ne tepki vereceğini biliyor olmalı.Herşeyden ziyade seni geçtim kendi ailesini öyle bir karmaşanın içine sokmaz sanırım.

Annenle konuşmalısın, bu gibi durumların en önemli idarecisidir anneler, mutlaka orta yolu bulurlar

Ablandan önce sen konuş ki kendini sağlama alabilmen daha kolay olsun, böylece artık seni tehdit edemez. Yengen de bu tehdide dahilse sen de bildiklerinle onu tehdit et, dinsizin hakkından imansız gelir.

Yaptığın çok ufak bir şey değil, gençtir hata yapmıştır denecek bir şey değil, ablan bir konuda haklı ülke değiştirip,bilmediğin bir adamın peşinden gitme cesaretin varsa, yaşadıklarının arkasında olma cesaretin de olmalı.

Şanslısın ki Almanya'dasın, en kötü ihtimal aile içinde işler kontrolden çıkarsa devlete sığınabilirsin. Ama bu işlerde en önemlisi açık olmak, yerinde olsam gammazlanmadan ben herkesten önce anlatırdım aileme, olmuşla yenmişe çare yok, bundan sonrasına bakacaksın.

ben hic birsey düsünemiyorum artik ölmek istiyorum

Her derdi olan ölseydi ohooo yani
Bence sen ablanla bi konuş
Haklılık paylarını gözden geçirin
Bundan sonra da daha dikkatli ol, her çağıranın yanına gitme
Daha beter şeyler de olabilirdi, yol da başına bi işte gelebilirdi vs.

Peri seni yengenin abini aldattıgı konusundan hatırlıyorum?
Ne yaptın onu söyledin mi abine?

Bu konuna gelecek olursam,
ailen senin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamana karşı,
anladıgım kadarıyla baskıcı, peki seni nasıl Türkiye'ye tek gönderdiler?

Hadi onu geçtim ablan nasıl ögrenmiş, sana ne diyor?
Yengen nasıl ögrenmiş?
Sen yengenin özelini karıştıyordun demek ki o da seninkini karıştırıyor.
Yengen ne diyor bu duruma?

Sevgilini boşver zaten, senin aklını çelmiş, yapacagını yapmış...

Son düzenleme:
Hiç inandırıcı bulmadım. Ailene arkadaşlarımla Türkiye'ye gidiyorum diyorsun, seni uçağa bindirmeye gelmediler mi? Arkadaşların nerede demediler mi? Yanına masrafların için para vermediler mi? Bunlar çok saçma, bu konu yalan bence...

havaalanina arkadaslarimla gidecem dedim.. taxiyle gittim. para verdiler tabiki ama masraflari o karsiladi.

ben böyle yasayamam

Nasıl yaşayamazsın peri yaa. İstemişsin yapmışsın, oraya gidecek kadar büyüdüysen yaptıklarının sonuclarını da göğüslemek zorundasın. Cocuk değilsin değil mi?

binbir yalanla ülke değiştirebiliyorsun ama yaptıklarının sorumluluklarını alamıyorsun??

Sevgilini hiçbirimiz tanımayız ama buraya yazdınsa ve çözüm arıyorsan, önce dön tek başına bu kız nasıl benim yanıma gelir şeklinde düşünemeyen o sevgiline bir bak!

sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez, ama savunduğun çocuğun düşüncesizliği eğer senin başına dert açmışsa, cidden bir sorun var bu işte!

Kusura bakma ama o şimdi erkek,ha öyle değil mi?? Seni yalanla ülkeden çıkarttı, başına bir şey de gelebilirdi! Seninle birlikte oldu. Hiç mi merak etmedi sapasağlam döndün mü diye? bu kadar mı pişkin?

Ablan haklı, sonuna kadar! ve çok aşikar bir şey var ki sadece ikinizin bildiği bir şeyi öğrenmişse, elbette ki çocuktan öğrenmiştir!

Peri seni yengenin abini aldattıgı konusundan hatırlıyorum?
Ne yaptın onu söyledin mi abine?

Bu konuna gelecek olursam,
ailen senin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamana karşı,
anladıgım kadarıyla baskıcı, peki seni nasıl Türkiye'ye tek gönderdiler?

Hadi onu geçtim ablan nasıl ögrenmiş, sana ne diyor?
Yengen nasıl ögrenmiş?
Sen yengenin özelini karıştıyordun demek ki o da seninkini karıştırıyor.
Yengen ne diyor bu duruma?

Sevgilini boşver zaten, senin aklını çelmiş, yapacagını yapmış...

hayir söylemedim abime.
arkadaslarimla gitcegimi söyledim.. önce karsi ciktilar ama sonunda izin verdiler bana güveniyolar cünkü.
nasil ögrendigini bilmiyorum.

az önce okuduğum bir konudan esinledim kusura bakma ama umarım hamile kalmamışsındır.

Nasıl yaşayamazsın peri yaa. İstemişsin yapmışsın, oraya gidecek kadar büyüdüysen yaptıklarının sonuclarını da göğüslemek zorundasın. Cocuk değilsin değil mi?

gittigimde sonrasini düsünmedim. cok pismanim gercekten cok caresizim.. ben bunlari nasil yapabildim hala inanamiyorum

vallahi nasıl bu kadar cesaretli olabiliyorsunuz anlayamıyorum... sevgiliniz ile bu olay olmadan ne kadar zaman dır tanıyorsunuz ki kendinizi ona emanet edip ailenize bunu yaşatıyorsunuz??? bence biraz sakin ol ve ablanla konuş biliyor olabilir ama ailene bunu söylemek zorunda değil pişmanlığını dile getir... umarım yolun açık olur çünkü asıl kabus ailen değil bir gün gelip aile hayat kurmak istersen asıl kabus o zaman başlayacak... allah günahlarını affedip yolunu açık eder inşallah...

Back