Bana yardim edin, ne yapcagimi bilmiyorum

ailem bu konularda cok sert. evlenmeden iliskiye girmek falan olcak bisey degil... hayatim biter

Onların o ayrıntıdan nasıl haberi olacak?

Sen önce bi ablanı ikna et.

Söylecek cok sey var da zaten üzgünsün bir de ben üzmeyeyim.

evet tehtid ediyorlar ... ben gittigim icin zaten pismanim .. ögrenirlerse biterim zaten

Turkiyeye geleceginizi arkadaslariniz biliyormuydu eger biliyorlarsa ablaniz onlardan ogrenmistir,aslinda ablaniz sevgilinize guvenmemekle hakli cikmis oldu sevgiliniz nerede simdi neden telefonlariniza cikmiyor.

hayir o öyle birsey yapmaz... bana bunu yapmaz

sonuçta ablan önce öğrenseydi seni engellerdi,olay biter bitmez ablanın öğrenmesi çelişkili değilmi?.sen sölemiyceğine göre kim sölemiş olabilir.ayrıca arkadaşın telefonu kapalı tutuyor,sana yalan söylüyor da ablana neden sölemesin?

Son düzenleme:
evet cinsel anlamda birliktelik. cok pismanim. ölmek istiyorum

pişman da olma, ölme de canım.dünyanın sonu değil. olan olmuş sen koca bir bireysin. herşeyi de isteyerek yapmışsın. ablan birlikte olduğunu biliyor olamaz. elinde ıspat var mı ablanın? olmadı inkar edersin, kapanır gider. sen bundan sonrasına dikkat et bence...

Son düzenleme:
ablanız o adamdan ayrıl onunla olmaz diyor.....neden acaba diye düşündüm bi an

sevgiliniz sırf sizinle birlikte olmak için ısrarla sizi kendi ülkesine çağırıyor ve beraber olduktan sonra yalan söyleyip ortadan kayboluyor..

ablanız herşeyi öğrenip sizi tehdit ediyor..

19 yaşında neyin cesareti bu allah aşkına.ablanız sonuçta kötülüğünüzü istemez,sizi akıllı davranmaya yöneltmek için tehdit ediyor olabilir.oturun karşısına güzelce konuşun.kardeş o zarar vermek istemez size

Onların o ayrıntıdan nasıl haberi olacak?

Sen önce bi ablanı ikna et.

Söylecek cok sey var da zaten üzgünsün bir de ben üzmeyeyim.

ablam herseyi biliyor. nasil yaptin bunu nasil onunla birlikte oldun falan gibi seyler söyledi,
ben onu ikna etmeye calistim ama yüzüme bile bakmiyor artik.

ben hic birsey bilmiyorum artik ne yapcagimida bilmiyorum.. saglikli düsünemiyorum

ablam herseyi biliyor. nasil yaptin bunu nasil onunla birlikte oldun falan gibi seyler söyledi,
ben onu ikna etmeye calistim ama yüzüme bile bakmiyor artik.

O zaman ablan bir şekilde sevgiline ulaştı. Bu kadar özel bir detayı ya sevgilinden öğrendi ya da seni yemledi.

ailem icin bu ölüm sebebi...

Bir de önceki konuna da baktım, senin sevgilin de pek sağlam ayakkabı değil. 19 yaşındaki bir kıza askerden sonra kaçalım falan diyor, seni almanyadan türkiyeye getirtiyor. Amacı farklı.

Ablan cep telefonunu karistirarak ögrenmis olabilir yada ucak biletini görmüs olabilir.
Onunla birlikte oldugunu bilmeden seni denemek icin de suclamis olabilir,
yüz ifadenden hakli oldugunu anlamistir. Abla sonucta kardesinin yüz mimiklerinden anlar gizli isler yaptigini.

Simdi sakin ol, olgun biri gibi davranmalisin.. Ablana söylerse dogacagi sonuclari acikla.
Senden tam olarak ne istedigini sor, anlattiginda eline ne gececegini.
Intihari falan düsünmekte neyin nesi. Kendini toparlayip sogukkanli ol.
Suan asil mesele sevgilinin ortadan kaybolmasi bence, ondan haber aldin mi ?

bu foruma takılıyorsan bir şeylerden ders cıkarman gerekirdi,hp söylüyorum birşeyleri erken tüketmeyin karşınızdaki kişiye ne kadar kolay bir insanmış dedirtmeyin ablan neden tehtid ediyor ne cıkar sağlamayı planlıyor bu işten?

sadece birlikte vakit gecirmek istedik.. ben onu gercekten cok seviyorum

Senin taa oralardan buraya gelmen sevdiğinin kanıtı zaten ama aynı seyi onun icin söylemeyeceğim. Adam ortada yok.

ailem icin bu ölüm sebebi...

almanya gibi yerde yaşıyorsun. hayatından endişe ediyorsan sığınabileceğin bir sürü yer vardır. ama hiç sanmıyorum olayların o boyuta geleceğini. ailen içinde her şeyden önce sen önemlisin. herkes hata yapabilir, evlenip ayrıldın say kendini. o zamnda mı ailen arkanda olmayacak?

Daha 19 yasindasin, kime neye guvenerek gittin? Hadi gittin neden birlikte oldun? Belliki adam seni sirf bu yuzden cagirmis... Umarim hamile degilsindir... Bu adamla.iliskinizin ciddiyeti ne? Evlenmeyi dusunuyormusnuz? Askerligi ne aman bitecek?

Ablan onusunda Maalesef hic bir cozum.yolu bulamiyorum.. Ablanla nasil birki iliskiniz nasil bilmiyorum.. Tek aklima gelen belki 'askerligi biter bitmez evlenecegiz, cok iyi birisi' filan diyerek ikna etmek... Insallah o zamana kadar erkek arkadasin senden vazgecmis olmaz..

onu dinlemedigim icin yapiyor bunu. bana hep ondan uzak dur o sana göre degil dedi bende dinlemedim onu...

Daha 93 lüsün demeyeceğim
Bin bir yalanla sırf sevgilin seni çağırıyo diye ülke dışına çıkmış biri
Böylesi bi insanın niyetini de pek ala çözerdi.
Hiç tv izlememiş olman imkansız , hele de böyle kaçalım edelim muhabbetine giren tipte biri varken karşında müneccim olmana gerek yok.

İstemiş, yaşamışsın bence.
Aile yüzünden mi pişmansın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…