erkek arkadaşın aramış olabilirmi ablanı?bir anda ablanın öğrenmesi sevgilinin telefonu kapalı tutması vs,birde ablanın bunu nasıl yapabildin demesi
ailem bu konularda cok sert. evlenmeden iliskiye girmek falan olcak bisey degil... hayatim biter
evet tehtid ediyorlar ... ben gittigim icin zaten pismanim .. ögrenirlerse biterim zaten
hayir o öyle birsey yapmaz... bana bunu yapmaz
evet cinsel anlamda birliktelik. cok pismanim. ölmek istiyorum
Onların o ayrıntıdan nasıl haberi olacak?
Sen önce bi ablanı ikna et.
Söylecek cok sey var da zaten üzgünsün bir de ben üzmeyeyim.
ablanız o adamdan ayrıl onunla olmaz diyor.....neden acaba diye düşündüm bi an
sevgiliniz sırf sizinle birlikte olmak için ısrarla sizi kendi ülkesine çağırıyor ve beraber olduktan sonra yalan söyleyip ortadan kayboluyor..
ablanız herşeyi öğrenip sizi tehdit ediyor..
19 yaşında neyin cesareti bu allah aşkına.ablanız sonuçta kötülüğünüzü istemez,sizi akıllı davranmaya yöneltmek için tehdit ediyor olabilir.oturun karşısına güzelce konuşun.kardeş o zarar vermek istemez size
ablam herseyi biliyor. nasil yaptin bunu nasil onunla birlikte oldun falan gibi seyler söyledi,
ben onu ikna etmeye calistim ama yüzüme bile bakmiyor artik.
hayir o öyle birsey yapmaz... bana bunu yapmaz
pişman da olma, ölme de canım.dünyanın sonu değil. olan olmuş sen koca bir bireysin. herşeyi de isteyerek yapmışsın. ablan birlikte olduğunu biliyor olamaz. elinde ıspat var mı ablanın? olmadı inkar edersin, kapanır gider. sen bundan sonrasına dikkat et bence...
ilk konumda yazmistim sevgilim askerde. Ben almanyada yasiyorum. Bana izin alim sende yanima türkiyeye gel falan dedi. ilk basta sacmalama desemde beni ikna etti. Gecen pazar türkiyeye yanina gittim. Bi otelde kaldik. Anneme okul arkadaslarimla gidecegimi söyledim. Ikna etmek cok zor olsada sonunda basardim. Ailemin hic birseyden haberi yoktu. Onunla birlikte oldum.
Dün eve döndüm. Ve kabus basladi. Ablamin ve yengemin herseyden haberi var. Ablam tehtid ediyor beni anneme herseyi anlatcam diyor. Sevgilimi ariyorum ulasamiyorum. Dün yola cikcakti ama cikmamis, yalan söyledigini ögrendim bugün. Askeriyeyi aradim yarin gelicek dediler. Ben ne yapcagimi bilmiyorum. Suan ne yazdigimida bilmiyorum. Ailem ögrenirse ben ölürüm. Cok pismanim buna nasil cesaret ettim hala anlayamiyorum. Sevgilimede ulasamiyorum. Ben ne yapicam simdi
Bir de önceki konuna da baktım, senin sevgilin de pek sağlam ayakkabı değil. 19 yaşındaki bir kıza askerden sonra kaçalım falan diyor, seni almanyadan türkiyeye getirtiyor. Amacı farklı.
sadece birlikte vakit gecirmek istedik.. ben onu gercekten cok seviyorum
ailem icin bu ölüm sebebi...
bu foruma takılıyorsan bir şeylerden ders cıkarman gerekirdi,hp söylüyorum birşeyleri erken tüketmeyin karşınızdaki kişiye ne kadar kolay bir insanmış dedirtmeyin ablan neden tehtid ediyor ne cıkar sağlamayı planlıyor bu işten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?