Daha 19 yasindasin, kime neye guvenerek gittin? Hadi gittin neden birlikte oldun? Belliki adam seni sirf bu yuzden cagirmis... Umarim hamile degilsindir... Bu adamla.iliskinizin ciddiyeti ne? Evlenmeyi dusunuyormusnuz? Askerligi ne aman bitecek?
Ablan onusunda Maalesef hic bir cozum.yolu bulamiyorum.. Ablanla nasil birki iliskiniz nasil bilmiyorum.. Tek aklima gelen belki 'askerligi biter bitmez evlenecegiz, cok iyi birisi' filan diyerek ikna etmek... Insallah o zamana kadar erkek arkadasin senden vazgecmis olmaz..
Ablan cep telefonunu karistirarak ögrenmis olabilir yada ucak biletini görmüs olabilir.
Onunla birlikte oldugunu bilmeden seni denemek icin de suclamis olabilir,
yüz ifadenden hakli oldugunu anlamistir. Abla sonucta kardesinin yüz mimiklerinden anlar gizli isler yaptigini.
Simdi sakin ol, olgun biri gibi davranmalisin.. Ablana söylerse dogacagi sonuclari acikla.
Senden tam olarak ne istedigini sor, anlattiginda eline ne gececegini.
Intihari falan düsünmekte neyin nesi. Kendini toparlayip sogukkanli ol.
Suan asil mesele sevgilinin ortadan kaybolmasi bence, ondan haber aldin mi ?
dün aksam konustuk bana beni ariyacagini söyledi.. ama hala haber alamiyorum . aradim telefonu kapali.
ablamlada konustum.. bana ben sana ondan uzak dur demistim beni dinlemedin. bende artik senin sirlarini gizlemicem herseyi anlaticam dedi. bana madem gitmeye cesaretin oldu sonuclarida katlan dedi
Yengem abimi aldatıyor diye konu açmış ama yengesi hala evde ve onu tehdit ediyor ablası ile birlikte.
muhtemelen bu konu da sahte.
biz 5 senedir birlikteyiz. evet evlenmeyi düsünüyoruz. ne düsüncegimi bilmiyorum. telefonu kapali.. dün aksam konustuk beni ariyacagini söyledi ... bunun icin cagirdigini düsünmüyorum ben..
Ablan neden tehdit ediyor anlamadım.Varsa bir yanlışın çeksin kenara konuşsun seninle.
Yaptığın bir hata.Ailen belki sıkıyor seni bu konularda ama onlara yalan söyleyerek bir sonuca varamazsın.
Annenle konuşabilir misin ? annedir daha anlayışlı olur.Belki biraz kızar ama en azından ablanı da susturur.
Bence sen evlenmeyi düşnüyorsun, o değil
Başka bi ülkeye çağırmış, gitmişsiniz, bişeyler yaşamışsınız, ortalıktan kaybolmuş, telefon kapalı yani..
onu dinlemedigim icin yapiyor bunu. bana hep ondan uzak dur o sana göre degil dedi bende dinlemedim onu...
annem benim bu yaptigimi kaldiramaz
telefonu neden kapali anlayamiyorum. dün aksam konusmustuk ..
Peki senin planın neydi?
Ailenden kimsenin öğrenmeyeceğini mi düşünüyordun, bir de merak ediyorum Türkiye'deki masraflarınızı kim karşıladı.
masraflari hepsini o karsiladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?