Bana yardim edin, ne yapcagimi bilmiyorum

biz 5 senedir birlikteyiz. evet evlenmeyi düsünüyoruz. ne düsüncegimi bilmiyorum. telefonu kapali.. dün aksam konustuk beni ariyacagini söyledi ... bunun icin cagirdigini düsünmüyorum ben..

Yengem abimi aldatıyor diye konu açmış ama yengesi hala evde ve onu tehdit ediyor ablası ile birlikte.
muhtemelen bu konu da sahte.

dün aksam konustuk bana beni ariyacagini söyledi.. ama hala haber alamiyorum . aradim telefonu kapali.
ablamlada konustum.. bana ben sana ondan uzak dur demistim beni dinlemedin. bende artik senin sirlarini gizlemicem herseyi anlaticam dedi. bana madem gitmeye cesaretin oldu sonuclarida katlan dedi

eh be arkadaşım yani bu kadar hatayı üst üste 15 yaşında çocuk yapmaz. Sen aileni kandır Almanya'dan Türkiye'ye gel, hadi görmek için geldin otelde ne işin var, madem ailenden bu kadar korkuyorsun ne demeye birlikte oldun sen daha o aklı bacak arasından 2 cm yukarıya çıkamamış çocukla. O da kayıplarda şimdii, 1 ay sonra da gelirsin buraya gebeyim ne yapayım diye. Biz sana nasıl yardım edelim burdan ?

Ablan doğruyu söylemiş.

Ablan neden tehdit ediyor anlamadım.Varsa bir yanlışın çeksin kenara konuşsun seninle.
Yaptığın bir hata.Ailen belki sıkıyor seni bu konularda ama onlara yalan söyleyerek bir sonuca varamazsın.
Annenle konuşabilir misin ? annedir daha anlayışlı olur.Belki biraz kızar ama en azından ablanı da susturur.

Keşke demek için artık çok geç, bundan sonra önüne bakacaksın, bu hatadan ders çıkarıp tekrarlamamalısın. Rabbine sığın, o tövbeleri kabul edendir kardeşim. Ablana gelince hiçbir şey bilmiyor, ancak tahmin ediyor ve sana biliyormuş gibi davranarak olayın boyutunu anlamaya çalışıyor. Burda güçlü durup, inkar etmelisin, bu meseleyi senden başka, ancak ileride evleneceğin erkeğin bilmesi doğru olur. Başka kimse bilmemeli... O erkek arkadaşınla bir daha kesinlikle görüşme, bu olaydan bu kadarı ile kurtulduğun için çok şanslısın, başına bambaşka şeyler gelebilirdi.
Artık önüne bak, başını eğeceğin tek yer Rabbinin huzuru, ablan sana böyle bir yakıştırma yaptığı için gerekirse sen onunla konuşma ve üste çık, başka çaren yok...

biz 5 senedir birlikteyiz. evet evlenmeyi düsünüyoruz. ne düsüncegimi bilmiyorum. telefonu kapali.. dün aksam konustuk beni ariyacagini söyledi ... bunun icin cagirdigini düsünmüyorum ben..

Bence sen evlenmeyi düşnüyorsun, o değil
Başka bi ülkeye çağırmış, gitmişsiniz, bişeyler yaşamışsınız, ortalıktan kaybolmuş, telefon kapalı yani..

annem benim bu yaptigimi kaldiramaz

bence birlikte olduğunuz için pişman değilsiniz,adam ortada yok şu an için pek önemli değil gibi,aileniz öğrenirse kıyamet kopacak onun için dehşete kapılmışsızın.yani ailenizin böyle bir şeye ne kadar değer verdiğini biliyorken ne diyeyim cahil cesareti uygun olur sanırım cahil cesaretiyle taaa Türkiye'ye geliyorsun ve saçmasapan şeyler yaşıyorsun.olan olmuş hiç bir çare bulamadım.sadece konuyu okuyan genç arkadaşlara bir şeyler diyebilirim ailenizi çevrenizi önemsiyor,korkuyorsanız davranışlarınızı onlara göre yönlendirin eğer onların kaldıramayacağı durumlar varsa bunu yapmayın şeytana uymayın lütfen.sonra bakın olan kızlarımıza oluyor...

annem benim bu yaptigimi kaldiramaz

Peki senin planın neydi?

Ailenden kimsenin öğrenmeyeceğini mi düşünüyordun, bir de merak ediyorum Türkiye'deki masraflarınızı kim karşıladı.

Ailem bunu kaldırmaz vs. durumlarını düşünmek için çok geç bence
Şu durumda ablanla konuşman lazım önce.

konu sahte yada değil bilmiyorum ama bence ablan ve arkadaşın görüşmüş ve ablanda senden ayrılması konusunda arkadaşını tehdit etmiş olabilir.arkadaşında bu tehdite karşılık kardeşin gel derim gelir gibi söyleyip sana sahip olmuş sonrada ablana yaptıklarını anlatmış bence.

Son düzenleme:
Peri, ablan haklıymış demek sana uzak dur derken
Ve hala evlilikten bahsediyorsun da bunun tek taraflı bi düşünce olduğunun farkında değil misin ?

Bence bu çocuğun amacı farklıydı, yaptıkları da zaten ortada
Bulunduğu ülkeye çağırdı, istediğinizi yaşadınız, kayboldu
Evlenme niyetinde olsa bu kadar acele etmezdi diye düşünüyorum
Hadi acele etti, kaybolmazdı.

Seni bilmiyorum da ben ablana hak verdim. Uzak dur demekte haklıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…