ilk konumda yazmistim sevgilim askerde. Ben almanyada yasiyorum. Bana izin alim sende yanima türkiyeye gel falan dedi. ilk basta sacmalama desemde beni ikna etti. Gecen pazar türkiyeye yanina gittim. Bi otelde kaldik. Anneme okul arkadaslarimla gidecegimi söyledim. Ikna etmek cok zor olsada sonunda basardim. Ailemin hic birseyden haberi yoktu. Onunla birlikte oldum.
Dün eve döndüm. Ve kabus basladi. Ablamin ve yengemin herseyden haberi var. Ablam tehtid ediyor beni anneme herseyi anlatcam diyor. Sevgilimi ariyorum ulasamiyorum. Dün yola cikcakti ama cikmamis, yalan söyledigini ögrendim bugün. Askeriyeyi aradim yarin gelicek dediler. Ben ne yapcagimi bilmiyorum. Suan ne yazdigimida bilmiyorum. Ailem ögrenirse ben ölürüm. Cok pismanim buna nasil cesaret ettim hala anlayamiyorum. Sevgilimede ulasamiyorum. Ben ne yapicam simdi
ablanla yengenin ansıl haberi var bu durumdan bide bir abla kardeşini tehtid edermi hiç daha çok sana yol göstereceğine saçma sapan hareketlerde bulunuyor..
Hangi konuda ne yapmak istiyorsunuz?
Ablanızın tehdidi mi? Sevgilinizin kayıp olması mı?
hersey... ne yapicagimi bilmiyorum. kendimi öldürmek istiyorum.
ailem ögrenirse zaten ölürüm ....
Ablanız nerden öğrenmiş ve neden tehdit ediyor? Düşmanınız değil sonucta.
hersey... ne yapicagimi bilmiyorum. kendimi öldürmek istiyorum.
ailem ögrenirse zaten ölürüm ....
bana senin artik ablan yok diyor. nerden ögrendigini bilmiyorum.
Dur sekerim, ne olmesi , yok daha neler ?!
Kac yasindasin? Akli basinda eriskin bir insansan zaten kimseye hesap verme gibi bir durumun yok, senin mahreminden ablana ve yengene ne ?
Bence once ablanla konusup seni huzursuz etmemesini soyle, yengen zaten dis kapinin mandali.
Ama once bir sakin ol, olmek gibi sacma sapan seyleri kafandan cikar.
Ablan nasil ogrenmis bu arada?
Sizin yaptığınız da kabuledilebilir birşey değil. Şehir değil, ülke değiştiriyorsunuz, üstelik kimsenin haberi de yok. Allah korusun basınıza birşey gelseydi olabilecekleri aklınız alıyor mu?
Abla muhtemelen sizin yaptığınız karşısında şoka girdiği için son careyi tehdit etmekte bulmuş.
Ayrıca sevgilinize de hic güvenmeyin, yalan söyletip sizi taaa oralardan getirden adamdan hayır gelmez.
kaç kişiye daha anlattın ki bu durumuda yengen ve ablan biliyor?
biliyorum yaptigim yanlisti ama sonuclari düsünemedim. cok pismanim ama elimden bisey gelmiyor, en kötüsüde onunla birlikte oldum. cok pisman ne yapcagimi bilmiyorum ona ulasamiyorum. konuscak kimsem yok
Offff birlikte oldumdan kastın cinsel anlamda birliktelik mi?
Sen neler yapıyosun arkdaşım yaa, tevekkeli ablan boşyere telaş yapmıyor.
evet cinsel anlamda birliktelik. cok pismanim. ölmek istiyorum
Turkiyeye geleceginizden kimin haberi vardi eger cevrenizden birileri biliyor ise ablaniz ve yengenize onlar soylemistir,yengenizde ablaniz gibi anneme yada abine soyleyecem diye baski uyguluyor mu size.
Perii bi sakin olur musun lütfen?
Şimdi yaptığın hataların sorumluluğunu alma zamanı, kaçma zamanı değil. Neden ölmek istiyorsun, istedin yaptın. Olaylar bambaşka boyutlara gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?