Bana yardım eder misiniz? ACİLL LÜTFEN :(

ben onla ilişkiye başladığıma tevbe ettim zaten yaşanmışlığı çok olan biri değilim az öz ilişki yaşadım hep o değişik bir mantıkta kadın bakire olmalı erkeğe bişey olmaz mantığında hep ben evet tevbe ettim ama vicdanıma yeniliyorum ne yapıcam bilmiyorum çok aradayım
Bu tip erkekler kendisinin yaptığı herşey hak kadının değil diye görür... Kızlık zarı diktirdin diyelim herşey yolunda evlendin Mutlu olabileceğinimi zannettin? Herşeyde ben erkeğim benim dediğim olur der durur...
Anyalışsız erkeklerden uzak durun. O sorun bitecek başka sorunlar başlayacak çünkü o erkek... Fazla bağlanmadan ayrılman daha iyi gibi geldi...

Canim tövbe ettiysen bence kızlık zarini diktir bu zamanda guven önemlidir sen kendinden artik yapmayacagina inanip da evlenmek istiyorsan hatasiz kul olmaz her dogru her yerde soylenmez soyleme

Verilecek en guzel cevap verilmiş bence tebrikler

En olsam bende hiç ilişki yaşamamış bi erkek istiyorum diye ayrılırdım ne o öyle kendisi her şeyi yapmış sonra da eline erkek eli değmemiş kız istiyor yok canım daha neler sabah sabah cOk ayar oldum

X