YARdım eder misiniz bana lütfen :(

Sen ona yalvarırsan veya buna benzer birşey yaparsan daha da ters teper bir hata yapmışsın tamam ama sonunda ölüm yok ya önüne bakacaksın sende üzülme bu yüzdn daha olaylar yeni olduğu için bu şekilde üzgünsün ama geçer zamanla üzme kendinii

nasıl üzmiyim nasıl değmeyen biri için bugün bu lafları söyleyene kadar benim iyiliğimi istiyor diye düşünmüştüm ama ben safım hemde öyle bi safım ki karşımdaki adinin teki işte anlama kıtlığı yaşıyor şu kalbimm:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ya bu erkek milleti nicin bu kadar adi ya.

nasıl üzmiyim nasıl değmeyen biri için bugün bu lafları söyleyene kadar benim iyiliğimi istiyor diye düşünmüştüm ama ben safım hemde öyle bi safım ki karşımdaki adinin teki işte anlama kıtlığı yaşıyor şu kalbimm:KK43::KK43::KK43::KK43:

Çok üzüldüm...yani keşke sen bu kadar üzülmesen..hayatın sonu değil kii.:biliyorum dışardan bakınca bunları söylemek kolay gibi ama inan bitecek...ve inanıuorum herkes eski erkek arkadaşım gibi değil,gerçekten yüreğe değer veren insanlar var bu hayatta...bence artık onunla konuşmaktan konuşmaya çalışmaktan vazgeç..o seni istemiyor anlaşılan ya da ona kendisini dinlemesi için biraz zaman ver..üzülme artık..kimse için değmiyor...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok üzüldüm...yani keşke sen bu kadar üzülmesen..hayatın sonu değil kii.:biliyorum dışardan bakınca bunları söylemek kolay gibi ama inan bitecek...ve inanıuorum herkes eski erkek arkadaşım gibi değil,gerçekten yüreğe değer veren insanlar var bu hayatta...bence artık onunla konuşmaktan konuşmaya çalışmaktan vazgeç..o seni istemiyor anlaşılan ya da ona kendisini dinlemesi için biraz zaman ver..üzülme artık..kimse için değmiyor...

Evet degmiyoyor onun aski sadece laftaymis birakicam ne kadar aci versede hepten cikaricam hayatimdan ama yüzüne söylemek istediklerim var o yüzden buraya gelmesini istiyorum 1 hafta kaldi söylemek istediklerimi gözünün içine bakabaka söylemek istiyorum ki içimde kalmasn :KK43:

Canım birlikte olduğun için kendini ona mecbur hissetmene gerek yok , hayat devam ediyor

nerden bilebilirdim ki aptallım gerçekten aşık olabileceğini sanmıştımm ama oda kocaman bi yalanmış :KK43: onca hayal onca şey hepsi boşaymış yalanmış en kötüsüde bu kadar karaktersiz olabileceğini görememem :KK43:

canım herkesin anlatmak istediği buydu karaktersiz olduğuna inandın sonunda bırak bu yalanlarını seni düşündüğünden beraber oluyomuşta oda aşık değil diye pişmanmışta yalan bunlar sadece senin daha anlayışlı olabilmeni sağlamak için yapıyo güzellikle bitsin diye uğraşıyo oda sonuçta beraber olmuşsun onunla belkide hayatında başka biri vardır boşver gitsin canım yoluna bak eğer gerçekten seni sevmediğine inandıysan hiç muhatap bile olma seni böyle yüzüstü bırakmayı göze alan bi insanlada bir daha barışma derim ben Allah korusun evlensenizde güven olmaz ona

nerden bilebilirdim ki sağlıklı düşünemiyordum ozamanlar ailem boşanma noktasına gelmişti yaşım ozaman 18 bile değildi düşünemiyordum hiç bişeyi tek destekçim sevgilimdi herşey iyiydi ama son 5 ayda herşey altüst oldu anlayamıyorum biliyorum küçük düşürüyorum kendimi ama o giderse ne yapıcamı bilemiyorum sığınabilicem kimsem yok hem onu çok seviyorum atamıyorum içimden :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Sizin boş anınızdan faydalanmış bir bakıma aslında. Üzücü bi durum tabi, Allah kimsenin başına vermesin istiyor ama yaşamışsınız ve olmuş. Bu ilişkide yaşananlarda, Öyle ya da böyle sizin tercihinizdi ve artık bitme noktasına gelmiş. Bundan sonra birilerinin kulu kölesi olmak yerine, mantıklı kararlar almalı ve hayata artık o şekilde devam etmeli.

Dilerim bundan sonra hatalarınız daha küçük ve az olur.. :KK14:

Ben sana güvenmiştim vs. vs. şeyler söyleme bari gurur yap sende seni sevmeyeni sen neden seviyorsun ki?
Onu hatırlatacak her şeyi yok etmekle başla hatta o tam bitirmemişken sen bitir gitsin :KK14:

Çok madurumuz var :KK43: canm.evlenip kiz evlad dogurmaktan çekinir oldum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız kıza sevişiyor herkes zaten.Erkekler değil hiç bunu yaşayanlar.Sizin namus kavraminizdan nefret ediyorum. Kraldan cok kralci olmanizdan nefret ediyorum.Her ama her kosulda kadinlari suclamanizdan nefret ediyorum.
Bu konuda konu sahibi zaten bunu yaşadığında 18 yaşından küçükmüş, erkek arkadaşı yasal olarak SUÇ işlemiş.
Cinselliği öcü olarak gostrmek korkutmak yerine doğru düzgün cinsellik eğitimi verip, dini acidan nasıl yaklasildigini da anlatmak gerek.
Iki taraf da her açıdan hazır olmadan, sadece hamilelik değil cinsel yolla bulasabilecek tum hastaliklara karsi onlem almadan yasamamak gerektiğini ogretsek bunca problem yasanmazdi.

herseyden herkesten büyük ALLAH var canım benım..hatalar bızlere mahsus..
bence zaman gecırıp bekleyip sırf bı bırlıktelık oldu dıye mecburı ilişki yaşatma kendıne..
aç ellerini bı dua et rabbım kaşlbıne doğru olanı gösterir inşallah :KK43:

Kız kıza sevişiyor herkes zaten.Erkekler değil hiç bunu yaşayanlar.Sizin namus kavraminizdan nefret ediyorum. Kraldan cok kralci olmanizdan nefret ediyorum.Her ama her kosulda kadinlari suclamanizdan nefret ediyorum.
Bu konuda konu sahibi zaten bunu yaşadığında 18 yaşından küçükmüş, erkek arkadaşı yasal olarak SUÇ işlemiş.
Cinselliği öcü olarak gostrmek korkutmak yerine doğru düzgün cinsellik eğitimi verip, dini acidan nasıl yaklasildigini da anlatmak gerek.
Iki taraf da her açıdan hazır olmadan, sadece hamilelik değil cinsel yolla bulasabilecek tum hastaliklara karsi onlem almadan yasamamak gerektiğini ogretsek bunca problem yasanmazdi.

kesinlikle kkatılıyorum dediklerinize. bıktım artık bu ülkenin ataerkil zihniyetinden. cinsel birlikteliği ayıp olarak görmelerinden ve sadece kızları suçlamaktan. bunu iki kişi yaşıyor ama kadınlar resmen aşağılanıyor. kadın yaparsa namussuz erkek yaparsa koçum benim. ne güzel memleket

kızlar :KK43: ne arayıp ne soruyorum adam sanki ben hiç hayatına girmemişim gibi bi güzel devam ediyor yediremiyorum kendime bunu ya nasıl olurda bu kadar umursamaz ya :KK43: OFFFFFFFFFFFFFFFFF:KK43::KK43::KK43:

2 gün oldu dayanamadın yaptığı karaktersiliğe herşeye rağmen yine aradım biraz konuştuk sonra yüzüme kapadı çok canım yanıyor nefes alamıyorum sanki neden ya neden hakedicek ne yaptım ben bunları :KK43::KK43::KK43:

ne zaman biticek bu aşk denenşey nefes bile alamaz hale geldim daha ne kadar küçük düşürebilirim kendimi :KK43:

nasıl edenilirm ki ve biz uzaktayız o bursada ben başka bi ildeyim :KK43:
ve şu deneme olayı belki gene sever diye istedim

ALLAH yardımcın olsun..
Bursanın neresinden bu çocuk :KK15::KK15:
Burdan yazmak istemiyorsan özelden yaz :KK3:
Bundan sonra bununla olmaz ama inşALLAH çabuk unutursun ve hayatına mutlu olabiliceğin kaderindeki kişi çıkar...
Her kötü olayın ardından feraha ulaşır insan.
Aynı yaştayız bu arada bende 19um..
Konuşmak istersen her an yazabilirsin banada özelden. :KK34:
Bursadaki biriyle nasıl tanıştınız ?

her ilişki mi böyle biter anlamadım ki
benimde dahil gördüğüm okuduğum herkesin senelik ilişkisi aynen bu aşamada ilerliyor ve bitiyor.

canım kendini yıpratma şuan derin bir nefes al ve herşeyi bırak. çocuk sevmediğini söylemiş sana sende zorlama artık olur mu? kendine gel.
onunla birlikte olmanızında bir önemi yok zaten.
git bi kuaföre saçında başında bi değişiklik yap boyat kestir değiş ve bakımlı ol. hayatını yaşa. sen aynaya bakınca yıpranmış bir ben değil d bakımlı güzel bir kadın görürsen moralinde yüksek olur.

bu hayatta yalan olan tek şey ölüm. onun dışında herşeyin bir çaresi mutluluğu var.

şimdi çocuğa mesaj at ve deki;
beni sevmediğini biliyorum, beni üzmemek için bu saçma ilişkiyi devam ettirdiğinide biliyorum. ben artık kendime yeni bir hayat kurmaya ve değişmeye karar verdim o yüzden bana kattığın herşey için teşekkürler. ilişkimiz bitsede, çok iyi bir dost kazandım ben. herşey gönlünce olsun, hoşçakal yaz ve kendine gel
unutma hiçbirşey senden değerli değil, insanlar senin değer verdiğin kadar varlar :)

benimde dahil gördüğüm okuduğum herkesin senelik ilişkisi aynen bu aşamada ilerliyor ve bitiyor.

canım kendini yıpratma şuan derin bir nefes al ve herşeyi bırak. çocuk sevmediğini söylemiş sana sende zorlama artık olur mu? kendine gel.
git bi kuaföre saçında başında bi değişiklik yap boyat kestir değiş ve bakımlı ol. hayatını yaşa. sen aynaya bakınca yıpranmış bir ben değil d bakımlı güzel bir kadın görürsen moralinde yüksek olur.

bu hayatta yalan olan tek şey ölüm. onun dışında herşeyin bir çaresi mutluluğu var.

beni sevmediğini biliyorum, beni üzmemek için bu saçma ilişkiyi devam ettirdiğinide biliyorum. ben artık kendime yeni bir hayat kurmaya ve değişmeye karar verdim o yüzden bana kattığın herşey için teşekkürler. ilişkimiz bitsede, çok iyi bir dost kazandım ben. herşey gönlünce olsun, hoşçakal yaz ve kendine gel
unutma hiçbirşey senden değerli değil, insanlar senin değer verdiğin kadar varlar :)

Böyle bi adamdan çok iyi bi dost olur mu ki ? :KK31::KK31:

Söylemesi kolay uygulaması zor yanima geldiğinde aslinda buna benzer bi konuşma ve özgüveni yerinde bi portre çizmek istiyorum ama su duygularim her yerden firliyor saglikli hareket edemiyorum

X