- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kendimden örnek veriyorum sana ben 1 yıldır nişanlıydım 3 yıllık birlikteliğim vardı hep kavga ederdik ağır knuşurduk bi gün büyük bi kavga ettik aileler devreye girdi 2 ay boyunca benden tık çıkmadı hiç kimseye bişey demdm beni herkze sordu hattımı değiştirdim msjlar attı engelledim annesinden attı beni naptı ne etti ikna etti ben o ayrılığı sana anlatsaydım ogün yaşadıklarmı imkansz derdin okadar emindi kendinden nişan attık sonra anladı değerimi çünkü eskiden olsa hep iki gün sonra bişey olmamaşış gbi konuşurduk ama ben bu defa böyle yapınca anladı kayettiğini şimdi öyle değil
kaybenden o olur sen değil üzülme sevdiğin için vazgeçememen doğal ama kendini fazla kaptırma. senin onu sevmenin zaafını kullanıyo sadece bu erkekler neden hep böyle anlamıyorum. en sevdiğimiz insana güvenemiceksen kime güvenicekz ki başka :2:
Çok haklısın..Galiba güvensiz yaşayıp gidecegiz.Bu zamanda güvenmek cok cok zor bişey malesef
Araya çok büyük bir mesafe mi koydun ?
kafama bişey takılıyor denerken sevgili olmayı halen gelecekten söz edebiliyor konuşurken evet sevmiyor ama onun yakınında bi üni kazanmamı isteini söyledi daha dün şimdi anca yeni ulaştım sabahtan beri açmıyordu demin aradı başka numarada telefonunu evde yada arabada unutmuş of of önceden pervane olurdu şimdi ise bağır çağırır değersiz bi insan oldum
Aa konu sahibi arkadas 18 yasindaymis onu gormemisim ben, yavrum bence bir psikologa git sureci atlatmak icin. Universitede misin bilmiyorum ama degilsen de kazanmaya calis ve normal arkasliklar edi. Yetenegin varsa onun uzerine git ama bu kisiden mumkun oldugunca uzak dur. Hayatina ekstra guellik katabilecegini hic sanmiyorum, cok guvenmissin ondan boyle hissediyorsun. Ne yap ne et sil o kisiyi hayatindan.
canım benim neyi bekliyosun afedersin kendinde gerçeklerin çok net farkındasın zorla görüşeceksiniz 15.de sen istediğin için zaten sana dememişmi dönersem bilki sana aşık olduğumdan değil seni düşündüğüm için beraber olsak ilerde aldatsam zoruna gitmezmi diye sen hem bunları söylüyosun hem kabulleniyosun hemde belki bir umut diyosun bugüne kadar hep alttan alan taraf sen olmadınmı kimbilir kaç kere ayrılmaya karar verdiniz sen adım attıysan her seferinde barışmak için şimdi sıra sende arama sorma içinde sana karşı bişey varsa gelir zaten hoş ben bişeydende şüphelenirdim bu saatten sonra bunca şeye rağmen eskisi gibi olmayımı planlıyosun sen hadi barıştınız eskisi gibi davranıyor içine kurt düşmeyecekmi hiç napıyo ne ediyo diye şuan herşeyin farkındasın ama saçmalıyosun son şans olsa bile artık senin kalbin kırıldı eskisi gibi olmaz barışsanızda sonra pişman olacaksın ve şunuda kabullen beraber olduğunuz için bu kdr diretiyorsun barışmak için belkide senin bu sürekli alttan almalarından sıkılmıştır ondan sevmediğini zannediyodur nasılsa peşinden koşabileceği kimse yok biraz peşinden koşturmayı dene görüşme mesela nedenini sorarsada istemiyorum gelme de biraz süründür anladınmı erkekler hep istedikleri olsun isterler oluncada heyecan kalmadı aşık değilim diye yollarına devam ederler herkes onca şey söylemiş ama sen bunları ileride anlayacaksın herkes bişeyler yaşıyo çünkü herkes acı çekiyo ve anlıyo sonra burda sana herkes akıl vermeye çalışıyo çünkü herkes hemen hemen birilerinden ayrıldığı için nasıl bişey olduğunu biliyolar görüşme diyosak görüşme yani pişman oldum yanlış yaptım dese bile yinede herşey eskisi gibi olmayacakkk bunu kabullenmeye bak
Üzgünüm ama erkekler birlikte olduğu kızlarla evlenmiyolar kullanıp atıyolar bu kadar basit aslında siz hata yapmışşsınız oda çok sevmedinizden anlıyorum tabiki artık önünüze bakmakta fayda emin olun sizi sevmeyen biriyle zaten yapamıyacaksınız