Yani sebebi 4 yıldır sevgili olmamiz bence zamani geldi ve çocukta degiliz ki 27 yaşındayiz ikimizdeYani bilemedim böyle koştur koştur evlenmenizin bir sebebi var mı Daha yeni mezun olacaksınız , okul biter bitmez mi evleniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sebebi 4 yıldır sevgili olmamiz bence zamani geldi ve çocukta degiliz ki 27 yaşındayiz ikimizdeYani bilemedim böyle koştur koştur evlenmenizin bir sebebi var mı Daha yeni mezun olacaksınız , okul biter bitmez mi evleniyorsunuz
Yani sebebi 4 yıldır sevgili olmamiz bence zamani geldi ve çocukta degiliz ki 27 yaşındayiz ikimizde
Kesin konuşmadim ona çünkü kesin konustumda hayat bu büyük konusmayalim düsüncesinde ben ikna ederim bence bakalimTamam da cano, bu adam o ülkeden , ülkesine dönmek istiyor mu? Sen hayır gitmicez senin ülkende yaşamicaz dediğind evet diyecek mi? Ayrıca Arap erkekleri bizimkilerden bile daha çok aile güdümünde yaşıyor, annesi telefonda gel der 1-2 tartışırlar seninki haydi gidiyoruz ailem çağırdı der kendini Dubaide bulursun. Bir de şöyle bir şey var, Araplar uzun süre ülkelerinden uzakta kalamıyor mutlaka dönüyorlar. Avrupada yaşayan sadece 1 tane Suudi Arap tanıyorum mesela, doktorumdu o da döndü memleketi özledi. Sizin gelecek planı senin kafandaki gibi olmayacak büyük olasılıkla, evlenme işlerine girmeden önce otur ben %100 gitmem de ona göre kararlaştırın.
Yok o bölüm degistirip geldi Türkiye ye ben de Yüksek lisansmi bitirmek uzereyimOkul bitiyor diyince daha genç bir yaş sandım
Yani sebebi 4 yıldır sevgili olmamiz bence zamani geldi ve çocukta degiliz ki 27 yaşındayiz ikimizde
Evet doğru ailem beni bunaltiyor ben de ona sarıyorum bu aralar ilginc bir sekildeÖnemli olan yaş değil. İkinizde ailelerinden bağımsız bireyler değilsiniz. Sevgiline ailesi hala maddi destek çıkıyor mu ? Çıkıyor. Maddi açıdan bağımsız değil. Okulu bitmemiş. Sınavdan kalsa okul uzayacak. Ee sen 27 yaşına gelip iş güç sahibi olmuşsun ama ailen seni sıkıştırıyor. Yaşlar 30 dahi olsa bağımsız bireyler drğilseniz, evlilik işi böyle zor olur.
Kesin konuşmadim ona çünkü kesin konustumda hayat bu büyük konusmayalim düsüncesinde ben ikna ederim bence bakalim
Annesi falan modern bi kadın gibi böyle bir saçma düsüncelerde olan bir aile izlenimi almadim. Ben simdilik beklemedeyim henuz konusmuyoruz sevgilimle tesekkur ederim yorum icbSen yine de dikkatli ol konu sahibesi, bu Arap aileleri bir acaip aynı o Hint filmlerindeki gibiler... KV bir bayılıyor bu kızı istemem diyor hemen başkasını bulup geitirp nişan takıyorlar yani seni sevmiş görünebilirler, belki gerçekten de sevdiler ama yarın öbür gün oğlum sen dön gel burda sana başka kız buluruz diyebilirler. Çok acaip bir kafa, kadınların hiçbir değeri yok, kadınların canı yok onlara göre kenara atılıveriyor. Neyse bana kalırsa onlara göre düğün planı yapmayın bence nikah tarihi alın, düğün tarihi de seçin hatta tarihi sevgilin söylesin gelirlerse gelirler gelmezlerse de kendileri bilirler.
Benin icinde gerekli değil. Sevgilim ailesnin onun mutlu gününde yanında olmasini istiyor ve ailem de ailesi olmadan ne demek nişan modunda .Her sene sürekli Türkiye ye geldiklerini biliyor ailem. 90 yaşındaki babaannesi bile geliyor normalde bu sene bu durum sıkıntı oldu
Dubai'nin yerlisi mi yoksa başka ülkeden olup senelerce Dubai'de mi yaşıyorlar.Annesi falan modern bi kadın gibi böyle bir saçma düsüncelerde olan bir aile izlenimi almadim. Ben simdilik beklemedeyim henuz konusmuyoruz sevgilimle tesekkur ederim yorum icb
Yok yerlisi onlar ama ailesi uzun yıllar Kanada da yaşamislarDubai'nin yerlisi mi yoksa başka ülkeden olup senelerce Dubai'de mi yaşıyorlar.
O zaman iyiymiş.Yok yerlisi onlar ama ailesi uzun yıllar Kanada da yaşamislar
aynen katiliyorum güzel yorumunuza konu sahibi sanki adam tas deliginden cikmis gibi siz böyle davranirsaniz o adamin ailesine inanin evlenseniz bile evliliginiz cokda uzun sürmez herkesin evladi anasi babasi ailesi kendisine cok önemlidir nasil senin ailen sana cok önemliyseBiraz yavaşlayın adam kaçmıyor, kaçarsa da kaçar. Birden onlarsiz da nisan olur, evlilik işini hemen halletmek istiyorum tavrı. Biraz sakinleyin bence.
Evet sizi istemiyorlar.Sevgiliniz bunu size yansıtmamaya çalışmış olarak anladım ben.Sakin olun,acele etmeyin.Ben işteyken ailesiyle konuşacağını söyledi uzun bir süre geçti onu aradım açmadi bana ekran goruntusu atti ailesiyle facetime yapıyordu hala dedim kapatsın anlatır son durumu ve telefonu kapattti askim ailemle konustum bitti simdi biraz yemek yiyip uyumak istiyorum dedi ve uyudu