- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.699
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen ondan ziyade kendinizi düşünün. Ayrıca bu sebeple biten ilişkide sevgi aramayın gerçekten seven insan için bu cidden bir problem değildir emin olun.. Ya bir şey dicem ama çok mu ileri gitmiş olurum bilmiyorum siz hadi ben bakireyim dediniz evlenmeden yaşayalım demeyeceğinin de garantisi yok bence çünkü bu tiplerde oluyor bu potansiyel neden diyeceksiniz siz 33 yaşındasınız sevgiliniz de o civardadır o yaşta bir erkek evlenene kadar bekler mi sizce ???? Zaten evlenicez ne olacak zaten benim olacaksın bilmem ne...İşte o zaman bu adamın gerçek zihniyetini anlarsınız... Ne kutsallığı kaldı evliliğin o zaman ya da bekaretin ??? hadi kabul ettiniz yaşadınız hatta diktirip yaşadınız diyelim ayrılmayacağınızın garantisi var mı ??? Bilmiyorum zihniyetini sevmedim bence çok daha uygun eş adayları bulabilirsiniz.zaten ben bunu söyelesem o ilişki orda biter benide böyle hatırlasın istemem cunku onunda insanlara karşı olan guvenını ben yok etmiş olcam belki benden sonra birdaha guvenmicek kımseye buda yaralıyor her yonden yaralıyor beni
öyle biri değil asla ama yıkılır sadece bunu biliyorumValla adam geri kafalıysa ve bunu ona söylerseniz içinden canavar cikar ve bunu koz olarak kullanır arkadasina söylerim ana babana söylerim diye tehdit eder.
yok yaşama taraftarı biri değil yaklaşan biride değil aslada yaklaşamdı denemedide o evlenmeden sana dokunmam kafasında biri böyle yetişmiş he sofi değil zamanında yaşamış görmüş pişmn ve tevbe etmiş bende ettim ama rafatayım işte benLütfen ondan ziyade kendinizi düşünün. Ayrıca bu sebeple biten ilişkide sevgi aramayın gerçekten seven insan için bu cidden bir problem değildir emin olun.. Ya bir şey dicem ama çok mu ileri gitmiş olurum bilmiyorum siz hadi ben bakireyim dediniz evlenmeden yaşayalım demeyeceğinin de garantisi yok bence çünkü bu tiplerde oluyor bu potansiyel neden diyeceksiniz siz 33 yaşındasınız sevgiliniz de o civardadır o yaşta bir erkek evlenene kadar bekler mi sizce ???? Zaten evlenicez ne olacak zaten benim olacaksın bilmem ne...İşte o zaman bu adamın gerçek zihniyetini anlarsınız... Ne kutsallığı kaldı evliliğin o zaman ya da bekaretin ??? hadi kabul ettiniz yaşadınız hatta diktirip yaşadınız diyelim ayrılmayacağınızın garantisi var mı ??? Bilmiyorum zihniyetini sevmedim bence çok daha uygun eş adayları bulabilirsiniz.
arafta olacak bir durum goremedim ben.eger o adam bu yasina kadar inanci geregi yasamamis olsaydi onu kandirmayin soylemeyin de ayrilin derdim. ama madem oyle dediginiz gibi her halti yemis.yine soylemeyin ve ayrilin.hatta kizlik zari diktirme denen bisey oldugunu, bakire zannettigi kizlarin da asla durustlugunden emin olamayacagini da soyleyin derdim.ömür boyu dusunsun dursun karsisina cikanlar diktirdi mi diktirmedi mi.bosuna vicdan yapmayin.yok yaşama taraftarı biri değil yaklaşan biride değil aslada yaklaşamdı denemedide o evlenmeden sana dokunmam kafasında biri böyle yetişmiş he sofi değil zamanında yaşamış görmüş pişmn ve tevbe etmiş bende ettim ama rafatayım işte ben
İyi niyetli düşünemeye çalışıyorum. Tamam tevbe etti artık düzgün bir yaşamı var evlenmeden olmaz dedi tamam o zaman da siz ona yalan söyleyerek doğruyu yapmış olmayacaksınız. Bence dürüst olun ve ayrılın eğer size dönmek isterse siz ayrıldıktan sonra evet sizi seviyordur. Dönmezse sırf bakire diye biriyle evlenecek kadar sığ olan birinden size ne kadar koca olurdu onu düşünüp yeni aşlarınızla mutluluğunuzda bu evlilik iyi ki olmamış diye şükredersiniz...yok yaşama taraftarı biri değil yaklaşan biride değil aslada yaklaşamdı denemedide o evlenmeden sana dokunmam kafasında biri böyle yetişmiş he sofi değil zamanında yaşamış görmüş pişmn ve tevbe etmiş bende ettim ama rafatayım işte ben
Canim bu konu hassas bi konu öyle bi noktaya gelirsinki ben seni nasil tanimısm dersin yapmaz demeöyle biri değil asla ama yıkılır sadece bunu biliyorum
Bence fazla abartmissin olayi ya zari duran ama neler neler yapan kizlar var yani namus bacak arasindan ibaret degilbunu bende istiyorum hemde cok ilk bunu dşündüm diktirim bitsin gitsin ama vicdanım ayeniliyorum ben
Herkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.
çünkü 33 yaşındayım tabi ki yaşadım bişeyler ve tevbe ettim bunu ona söyleyemiyorum, ama çok seviyorum fakat vicdanıma yenik düşüyorum bunu ona yapamam diye
**şu an ilişkime ara verdim bir süre görüşmeme kararı aldım ama bunu saçma bahaneler ile yaptım üzmemek için onu.
kızlık dikimi düşündüm tek aklıma gelen bu ve bu yüzden devam ettim 1 ay kadar ,ama yok vicdanım beni uyutmuyor yapamıyorum eğer söylersem zaten ilişkim bitecek ve dönüşü olmayacak eğer tevbe ettiysem bunu ona söylemesem olur mu ?
ben çok aradayım ve çok ÇARESİZİM..
Herkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.
çünkü 33 yaşındayım tabi ki yaşadım bişeyler ve tevbe ettim bunu ona söyleyemiyorum, ama çok seviyorum fakat vicdanıma yenik düşüyorum bunu ona yapamam diye
**şu an ilişkime ara verdim bir süre görüşmeme kararı aldım ama bunu saçma bahaneler ile yaptım üzmemek için onu.
kızlık dikimi düşündüm tek aklıma gelen bu ve bu yüzden devam ettim 1 ay kadar ,ama yok vicdanım beni uyutmuyor yapamıyorum eğer söylersem zaten ilişkim bitecek ve dönüşü olmayacak eğer tevbe ettiysem bunu ona söylemesem olur mu ?
[/
Burada önemli olan o zar değil canım... Senin yaşanmışlığın... Diktirsen onu kandırmış olacaksın bence söyle gitsin seni gerçekten seviyorsa dürüstlüğünle kazanırsın. Mutluluklar
Canim zarini diktir bak benden surtunme yasadigimiz sirada kan geldi kendi agziyla bozuldu dedi o zamanlar sevgiliydik sonra ilk iliskimizden kan gelmeyince baskasinin yaptigini dusundu her kavgamizda ima eder daha once biriyle birlikte olmussun diye oysaki benim ilkim oydu 3 bucuk yil oldu hala bana inanmiyo tam soylemiyo ama ima ediyo sevdigim icin kabullendim diyoHerkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.
Söylesem iliskim bitecek diyorsunuz. Bir de bu devirde herkese güven olmuyor malesef. Bence söylemeyin, yaşam.tarzlarimiz uymuyor diyip ayrılın.Herkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.