Bana yardım eder misiniz? ACİLL LÜTFEN :(

Valla adam geri kafalıysa ve bunu ona söylerseniz içinden canavar cikar ve bunu koz olarak kullanır arkadasina söylerim ana babana söylerim diye tehdit eder.

zaten ben bunu söyelesem o ilişki orda biter benide böyle hatırlasın istemem cunku onunda insanlara karşı olan guvenını ben yok etmiş olcam belki benden sonra birdaha guvenmicek kımseye buda yaralıyor her yonden yaralıyor beni
Lütfen ondan ziyade kendinizi düşünün. Ayrıca bu sebeple biten ilişkide sevgi aramayın gerçekten seven insan için bu cidden bir problem değildir emin olun.. Ya bir şey dicem ama çok mu ileri gitmiş olurum bilmiyorum siz hadi ben bakireyim dediniz evlenmeden yaşayalım demeyeceğinin de garantisi yok bence çünkü bu tiplerde oluyor bu potansiyel neden diyeceksiniz siz 33 yaşındasınız sevgiliniz de o civardadır o yaşta bir erkek evlenene kadar bekler mi sizce ???? Zaten evlenicez ne olacak zaten benim olacaksın bilmem ne...İşte o zaman bu adamın gerçek zihniyetini anlarsınız... Ne kutsallığı kaldı evliliğin o zaman ya da bekaretin ??? hadi kabul ettiniz yaşadınız hatta diktirip yaşadınız diyelim ayrılmayacağınızın garantisi var mı ??? Bilmiyorum zihniyetini sevmedim bence çok daha uygun eş adayları bulabilirsiniz.

Lütfen ondan ziyade kendinizi düşünün. Ayrıca bu sebeple biten ilişkide sevgi aramayın gerçekten seven insan için bu cidden bir problem değildir emin olun.. Ya bir şey dicem ama çok mu ileri gitmiş olurum bilmiyorum siz hadi ben bakireyim dediniz evlenmeden yaşayalım demeyeceğinin de garantisi yok bence çünkü bu tiplerde oluyor bu potansiyel neden diyeceksiniz siz 33 yaşındasınız sevgiliniz de o civardadır o yaşta bir erkek evlenene kadar bekler mi sizce ???? Zaten evlenicez ne olacak zaten benim olacaksın bilmem ne...İşte o zaman bu adamın gerçek zihniyetini anlarsınız... Ne kutsallığı kaldı evliliğin o zaman ya da bekaretin ??? hadi kabul ettiniz yaşadınız hatta diktirip yaşadınız diyelim ayrılmayacağınızın garantisi var mı ??? Bilmiyorum zihniyetini sevmedim bence çok daha uygun eş adayları bulabilirsiniz.
yok yaşama taraftarı biri değil yaklaşan biride değil aslada yaklaşamdı denemedide o evlenmeden sana dokunmam kafasında biri böyle yetişmiş he sofi değil zamanında yaşamış görmüş pişmn ve tevbe etmiş bende ettim ama rafatayım işte ben

yok yaşama taraftarı biri değil yaklaşan biride değil aslada yaklaşamdı denemedide o evlenmeden sana dokunmam kafasında biri böyle yetişmiş he sofi değil zamanında yaşamış görmüş pişmn ve tevbe etmiş bende ettim ama rafatayım işte ben
arafta olacak bir durum goremedim ben.eger o adam bu yasina kadar inanci geregi yasamamis olsaydi onu kandirmayin soylemeyin de ayrilin derdim. ama madem oyle dediginiz gibi her halti yemis.yine soylemeyin ve ayrilin.hatta kizlik zari diktirme denen bisey oldugunu, bakire zannettigi kizlarin da asla durustlugunden emin olamayacagini da soyleyin derdim.ömür boyu dusunsun dursun karsisina cikanlar diktirdi mi diktirmedi mi.bosuna vicdan yapmayin.

İyi niyetli düşünemeye çalışıyorum. Tamam tevbe etti artık düzgün bir yaşamı var evlenmeden olmaz dedi tamam o zaman da siz ona yalan söyleyerek doğruyu yapmış olmayacaksınız. Bence dürüst olun ve ayrılın eğer size dönmek isterse siz ayrıldıktan sonra evet sizi seviyordur. Dönmezse sırf bakire diye biriyle evlenecek kadar sığ olan birinden size ne kadar koca olurdu onu düşünüp yeni aşlarınızla mutluluğunuzda bu evlilik iyi ki olmamış diye şükredersiniz...

Herkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.
çünkü 33 yaşındayım tabi ki yaşadım bişeyler ve tevbe ettim bunu ona söyleyemiyorum, ama çok seviyorum fakat vicdanıma yenik düşüyorum bunu ona yapamam diye
**şu an ilişkime ara verdim bir süre görüşmeme kararı aldım ama bunu saçma bahaneler ile yaptım üzmemek için onu.
kızlık dikimi düşündüm tek aklıma gelen bu ve bu yüzden devam ettim 1 ay kadar ,ama yok vicdanım beni uyutmuyor yapamıyorum eğer söylersem zaten ilişkim bitecek ve dönüşü olmayacak eğer tevbe ettiysem bunu ona söylemesem olur mu ?
ben çok aradayım ve çok ÇARESİZİM..

Sen kızlık zarıni diktir ve yuvanı kur Allahin izniyle. Olan olmuş. Kendini bu konuda üzüp yıpratma.

Herkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.
çünkü 33 yaşındayım tabi ki yaşadım bişeyler ve tevbe ettim bunu ona söyleyemiyorum, ama çok seviyorum fakat vicdanıma yenik düşüyorum bunu ona yapamam diye
**şu an ilişkime ara verdim bir süre görüşmeme kararı aldım ama bunu saçma bahaneler ile yaptım üzmemek için onu.
kızlık dikimi düşündüm tek aklıma gelen bu ve bu yüzden devam ettim 1 ay kadar ,ama yok vicdanım beni uyutmuyor yapamıyorum eğer söylersem zaten ilişkim bitecek ve dönüşü olmayacak eğer tevbe ettiysem bunu ona söylemesem olur mu ?

[/

Burada önemli olan o zar değil canım... Senin yaşanmışlığın... Diktirsen onu kandırmış olacaksın bence söyle gitsin seni gerçekten seviyorsa dürüstlüğünle kazanırsın. Mutluluklar

Seni bacak aranla degerlendirecek adami salla gitsin .. beyfendi kendi bakir miymis ? Sakin diktireyim falan deyip de kendini degersizlestirme , bu bakire kiz arayan adamlarin buyuk cogunlugu kadinin kiyas yapmasindan korkuyor
Seni degerli kilan sey uc bes damla kan degil , yoksa ne bakire kadinlar tanidim anal seksin dibine vuran

bu zihniyette olan bir adamla evlilik nasıl olur bilemedim zaten eğer sizi seviyorsa koşulsuz şartsız sevmiş olması kabul etmesi gerekir.

Bakire olmani isteyen adamin da bakir olmasi lazim. Boyle bisey istemeye hakki yok. Sen soylesen seni uzecek sen onu dusunurken yok hayal kirikligi yok uzulecek vs o seni iyice degersizlestirecek. Seven her sekilde sever tovbe etmissin var mi otesi? Hic soyleme ayril gitsin. Yoksa onunde sonunda uzulen sen olacaksin.biraz kendine deger ver

Canim zarini diktir bak benden surtunme yasadigimiz sirada kan geldi kendi agziyla bozuldu dedi o zamanlar sevgiliydik sonra ilk iliskimizden kan gelmeyince baskasinin yaptigini dusundu her kavgamizda ima eder daha once biriyle birlikte olmussun diye oysaki benim ilkim oydu 3 bucuk yil oldu hala bana inanmiyo tam soylemiyo ama ima ediyo sevdigim icin kabullendim diyo

konuyu açan arkadaşımız yardım ve fikir almak için açmış. O da herşeyin farkında ve pişman. Burada hatasını yüzüne vurmak yerine yardımcı olmak gerekir. Bu konulara yorum yapmamaya yeteri kadar özen göstermiyorsun lütfen kendine hakim ol ve bu tarz yorum yapmamaya gerçekten özen göster. Kimi kandırdığı kendine ne yaşattığı kimseyi ilgilendirmez. Evlenmeden once birliktelik yasamayan erkek yok. Onlara gore bu gayet normal bisey. Ama soz konusu kadin olunca kabullenemiyorlarsa bu tur erkeklere durust olunmak gerekir mi? Hayir. Yok efendim bunu sorun etmeyecek erkek olmaliymis hayatimizda. Belki 100 erkekden bir tane cikar bunu sorun etmeyecek. Turkiye daha oralara gelemedi. Kimse kimseyi kandirmasin. Ortadogudan halliceyiz biz. Ayrica gidip erkeklere bunu soylemek de onlara gunah cikartmak gibi geliyor bana. Ne munasebet? Gunah cikartmak gerekirse oturup Allahtan af dilemek daha akillica. Ve son olarak bu tur olaylar sadece Allahla kul arasinda kalmali. Dillendirilmemeli. E kadin sevgilisine soyluyor adam terkediyor, bir baskasi giriyor hayatina, hadi ona da durust olayim diyor o da ya terkediyor ya bu durumdan faydalanmaya calisiyor, tehdit ediyor, kadinin sirrini herkesle paylasiyor. Kadinin basina gelmeyen kalmadigi gibi, sadece Allahla kendi arasinda olan bir seyi kendi eliyle kendi diliyle herkese yayilmasina sebep olmus oluyor. Sirlarinizi kendinize saklayin hanimlar. Hicbir erkek sizin bu durustlugunuzu haketmez. Kizlik zari diktirmeniz gerekiyorsa da gidin diktirin. Kimseyi kandirmis olmuyoruz

33 yaşında biriyle evlenip bakir olmasını istemek bana çok saçma geliyor. O yaşa kadar duran insan illaki bi şeyler yaşıyordur yani çoğunluğu hani 20 yaşında biriyle evlenirsin böyle bi talebin olur okey de 33 yaşında biriyle evleneceksin sende en az 35-40 arasısındır bakirlik ne yani saçma bir talep bana kalırsa he ne yapmanız gerekiyor konusuna gelirsekte yaşınız ufak değil ve 20 yaşında genç kız değilsiniz bence açık açık söyleyebilmelisiniz sonradan hem kafanız rahat olur hem açık açık bunu bile söyleyebildiğiniz için ilerde evlilik yaşarsanız da her sorunu dile getirebilecek, sinmiş bir insan olmazsınız.. Zaten siz bakir değilim dedikten sonra eğer ayrılırsa da sandığınız kadar sevmemiştir sizi...

Geçmişinizde o kişiyi tanımıyordunuz sonuçta bence doğruyu söyleyin bu yüzden sizden ayrılacak adamla evlenmek zaten doğru olmaz. Sizinle ciddi düşünürken bedeninizden bağımsız düşünmeli.

Söylesem iliskim bitecek diyorsunuz. Bir de bu devirde herkese güven olmuyor malesef. Bence söylemeyin, yaşam.tarzlarimiz uymuyor diyip ayrılın.

Bakirelik sadece kadınla mı oluyormuş? Kendisi daha önce hiç yaşamamış mı? Yerinizde olsam söylerdim. İleri de ortaya çıkacağına şimdi çıksın. Bitecekse de bitsin. İnsanları bununla yargılamak çok saçma.

X