- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 53
- 37
Herkese selamlar hemen konuya gireceğim 5 aydır bir ilişkim var harika vakit geçiriyorum erkek arkadaşım cidden çok seviyor çok önemsiyor beni illişkimizin en başında bana bir hata yaptı ama affettim büyük birşey olmadığı için ve raylar yerine oturdu vee erkek arkadaşım 4 ay sonra bana ciddi olduğunu belirtti resmiyet istedi buraya kadarda okey gelin görün ki kesinlikle BAKİRE bir kız istediğini belirtti ,alenen sordu bana ve ben söyleyemedim.
çünkü 33 yaşındayım tabi ki yaşadım bişeyler ve tevbe ettim bunu ona söyleyemiyorum, ama çok seviyorum fakat vicdanıma yenik düşüyorum bunu ona yapamam diye
**şu an ilişkime ara verdim bir süre görüşmeme kararı aldım ama bunu saçma bahaneler ile yaptım üzmemek için onu.
kızlık dikimi düşündüm tek aklıma gelen bu ve bu yüzden devam ettim 1 ay kadar ,ama yok vicdanım beni uyutmuyor yapamıyorum eğer söylersem zaten ilişkim bitecek ve dönüşü olmayacak eğer tevbe ettiysem bunu ona söylemesem olur mu ?
ben çok aradayım ve çok ÇARESİZİM..
çünkü 33 yaşındayım tabi ki yaşadım bişeyler ve tevbe ettim bunu ona söyleyemiyorum, ama çok seviyorum fakat vicdanıma yenik düşüyorum bunu ona yapamam diye
**şu an ilişkime ara verdim bir süre görüşmeme kararı aldım ama bunu saçma bahaneler ile yaptım üzmemek için onu.
kızlık dikimi düşündüm tek aklıma gelen bu ve bu yüzden devam ettim 1 ay kadar ,ama yok vicdanım beni uyutmuyor yapamıyorum eğer söylersem zaten ilişkim bitecek ve dönüşü olmayacak eğer tevbe ettiysem bunu ona söylemesem olur mu ?
ben çok aradayım ve çok ÇARESİZİM..