Bana yardım edebilir misiniz?

Maalesef ikna olmamıştı psikolog sevgilimi geri mi vericek benim derdim yok ben güçlüyüm o kişi gelse sorunlarım biter diyordu
O kişi gelse benim sorunlarım biter ifadesi bile aslında ne kadar güçsüz olduğunun en büyük kanıtı. Mutluluğunu, huzurunu bir başkasına bağlamış, kendi bireyselliğinin maalesef farkında değil. Anlamak isteyen için her şey açık ama kendini bu kadar kapatmış birine, kendini karşısında assan kessen bile anlatamazsın doğruyu. Sen elinden geleni fazla fazla yapmışsın zamanında, onun için yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum arkasından iyi dileklerde bulunmak ya da kendini toparlaması için dua etmek dışında. Kendi hayatına odaklan, için vicdanın rahat olsun canım..

Eşine hayatına ve geleceğine odaklan.Her dönemde değişik olay ve kişilerle karşılaşırız.Bunların olumsuz olanından çıkardığımız ders önemli.Sen zamanında müsamaha göstermiş,kendi hayatına haksızlık etmişsin.Şimdi bitmiş gitmiş hala onu takarak müsamaha gösterip hem kendi hem eşinin hayatına da haksızlık ediyorsun.Ne söylerse söylesin takma.Hatta ondan bana haber getirmeyin de.Değmez ya

Onu öldü kabul edin. Aklınıza her geldiğinde yeryüzünde artık öyle biri olmadığını tekrarlayın. Beyin bir süre sonra sahiden reddedecek onun varlığını. Ondan haber getirme potansiyeli olan herkese rica edin, adını anmasınlar size. Her yerden engelleyin. Ve gerçekten onu zihninizde öldürün.

Ve gerçekten, neden bu kadar müsamaha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…