- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
-
- Konu Sahibi 41ask_derin
Ben kendimle ilgili şeyleri anlatamıyordum ki. Ya dinlemezdi yada sözümü kesiyosun beni dinlemiyorsun diye kavga ederdi.Seni kıskanıyor ve de bencil .
Sadece kendini anlayan kendi üzüntüsünü paylaşan ve karşındaki kişiye hiç sıra vermeyen biri o Tür kişilerden hiç haz almıyorum.
Ana babamın yapmadığını yapıp bana sahip çıkmış böyle diyor halbuki maddi hiçbir şeyini görmedim benim yanıma geldiğinde de ben karşılardım masrafları. Manevi desen o zaten yok. Olduğu zamanlarda da karşılık beklerdi.Tırı vırı bir arkadaşmış işte iyi olmuş kurtulmuşsun, arkandan ne diyorsa desin (annem hep padişahında arkasından konuşuyorlar der boşver) sen hayatına bak
Fazla düşünmek sadece sizi yorar boşver, kendi pisliğinde bırak ve hayatına devam etAna babamın yapmadığını yapıp bana sahip çıkmış böyle diyor halbuki maddi hiçbir şeyini görmedim benim yanıma geldiğinde de ben karşılardım masrafları. Manevi desen o zaten yok. Olduğu zamanlarda da karşılık beklerdi.
O kadar safımki kıskandığını hiç anlayamadım ta ki onca olaydan sonra kocamı ilk gördüğünde yalışıklıymış diyene kadar. Kendimi iğrenç hissettim ben onca sene neden böyle biri için kendimi yıprattım diye.Bencil, kıskanç ..
O kadar iyi oynuyorki masum ve mağduru. Sanki onca şeyi o bana değil ben ona yaptım. Bütün suçu bana atıp benden özür bekliyormuş. Ben arkadaşlığını istiyorsam çabalayacakmışım ama benim onu yapabilecek karakterim olduğunu sanmıyormuş. Soktuğu lafları bir bir sineye çektim nerde yeter dedim suyun üstüne çıkmaya çalıştı.Siz hayatınızı kurmuşsunuz belli ki. Önünüze bakıp mutlu olun. Karşınızdaki kişi hala kötü durumdaki size saldırıyor. Umursamayın. Sizi bilen bilir gerisini de Allah bilir.
Tuhaf . Bence iletişimini kesBen kendimle ilgili şeyleri anlatamıyordum ki. Ya dinlemezdi yada sözümü kesiyosun beni dinlemiyorsun diye kavga ederdi.
O kadar safımki
O kadar iyi oynuyorki masum ve mağduru. Sanki onca şeyi o bana değil ben ona yaptım. Bütün suçu bana atıp benden özür bekliyormuş. Ben arkadaşlığını istiyorsam çabalayacakmışım ama benim onu yapabilecek karakterim olduğunu sanmıyormuş. Soktuğu lafları bir bir sineye çektim nerde yeter dedim suyun üstüne çıkmaya çalıştı.
Sanırım beni sindirmeyi başarmış öfkem birazda kendime ona bunları yapabilme fırsatı verdiğim için. Ortak arkadaşlardan da kurtulmam lazım galiba haklısınız.bu drama kraliçesini aşırı kafana taktığını düşünüyorum, takacak ne var? evlenmişsin, herşey yoluna girmiş. sana ondan laf getirenlere getirmemelerini söyle, kzıdan tamamen kopmamışsın bile.
kop bir zahmet
Keseli bir kaç ay oldu çok tuhaf biri evet ama eskiden bu kadar değildi. Zamanla benim hayatım farklılaştıkça oldu eşitken sorun yoktuTuhaf . Bence iletişimini kes