Kontakt Lens Bana özenti derler mi?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Mezuniyet için yesilimsi bir lens almak istiyorum ama bunu bir arkadasıma soyledigimde "özenti derler sana" dedi. Saçlarım koyu kahverengi buğday tenliyim. Bana özenti derler mi?

Çoğu insan lens takıyor ve renkli göze özenmek ayıplayanavak birşey değil .içinden geldiyse değişiklik yapmak en tabi hakkın . ayrıca derlerse desinler kime ne göz senin gözün istediğin renk dolaşabilirsin benim düşüncem bu

Evet derler insanlar kendi cesaret edemeyecegi seyleri yapan herkese kulp takarlar,ben 2 farkli estetik oldum burun ve dudak,estetige bin bir laf eden insanlar benden sonra estetik olmaya basladi.benim yaptiklarima laf edenlere tek bi cevap veriyorum 'yargilanmaktan hoslanmiyorum ben kendimi boyle iyi hissediyorum onemli olan da bu'

Direk Özenti demezler de aaa lens mi taktın , niye ne gerek vardı, ay bütün doğallığın gitmiş , bence doğal olsan daha iyi olur, hem gözüne yazık rahatsız etmiyo mu diyen her ay dip boyası yaptıran diplerindn bir ton siyah saç çıkmış çakma sarışınlar yada yüzünde bir ton fondoten olan makyaj güzelleri olucaktır. Sanki saç boyandığında makyaj yapıldığında değişilmiyor. Ben normalde makyaj yapmam saçlarımıda boyatmam spor bir tarzm vardır tek aksesuarım lenslerim ki o da şuan tek kullandğm belli belirsiz gıallo. Buna rağmen bu tarz sorulara maruz kalıyorum ama tınlamıyorum.

normal günlerde kullanılan lensli gözleri sevmem çünkü bakışlar doğal durmuyor , çok doğal duran istisna lensler veya gözler vardır ama genel durum budur..

ancak mezuniyet özel bir gün, ne istersen yapabilirsin, kimseye sorma tak ve aynaya bak !

X