Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Tam da bu. Ezik gibiler. Aklım almıyor. Çevresi kız doluymuş

Aklımı karıştıran ondan ciddi anlamda hoşlanıyor olmam.
Sevmediğim biri olsa basmıştım engeli zaten. Şimdi yine bu teklifi reddettim ama ileride pişman olur muyum diye korkuyorum. Konu tamamen bu aslında.
Tabiki pişman olursun ah kabul etmedim kendimi aşağılatmadım cinsel obje olmadım ühü dersin ilerde

Bizden “aman ne olacak seviş gitsin” gibi cevaplar bekledi sanırım şimdi onun şokunda.

Yani iyi yapmışsın aklın kalmasın bunu sorman bile çok saçma diyorsunuz.
Tabiki deli misin? Sorman bile hata. Cocuk ısssız adamım ayağına ilişki sorumluluğu almadan attığı pipisinin keyfini sürmek istiyor senle aç gözünü

Fark etmedim çünkü çok hoşlandığım birine karşı koymak çok zor geldi. Yoksa ben de karşı değilim ilişki içinde bir şeyler yaşanmasına da o beni cinsel zevk olarak görüyor.
Ya sanki gördün ettin ,bakistin konustun da hoslandin. Alt tarafi adamın dm attığı günde 10 kadından birisin. Adamın seni secmesindeki tek sebebi profilinde kız ismi olması.
Sana emek harcamasinin da tek sebebi kadında çeşitliliğe önem vermesi
Gerçekten bu kadar sevgi acı misin her mrb diyene aşık oluyorsun?
Eldivenle mi sevdiler seni?? Bunu hakaret olarak algılama lütfen. Sevilmeden büyümek senin değil ailenin suçu. Ama bu şekilde ömür geçmez. Bir cin adam bulur seni, iki güzel söz söyler hem bedeninden yararlanir,hem paranı alir...Allah korusun neler neler yapabilir. Sen de 'ama beni seviyor' diye kendini somurmesine izin verirsin. Ne olur değişmeye calis. Sana kaç kere ücretsiz/ucuz terapist isimleri verildi önceki konularında. Hatta ben de uzun uzun mesaj atmıştım devletin hizmetlerinden...
Her öneriye kulak tıkayıp yine saçma sapan işler yapıyorsan daha söylenecek laf yok...
Ayrıca 'herkes cinsellik yaisyor,yaşım geçti' ne saçma bir düşünce şekli. Benim cevremdeki çoğu kişi sigara içerdi mesela, bu popüler olandı. Ama istemediğim için içmedim.
Ya da üniversitedeki çevremde içip içip eğlenen çok insan vardı. Ben eğlence kısmına katılırdim ama yaşım 20ler olmasına rağmen istemediğim için bir yudum bile alkol içmedim. Sonra tamamen kendi isteğimle gidip marketten alıp evde kendi kendime içmeye başladım,kimsenin etkisinde kalmadan. Neden? Çünkü önemli olan benim kararım.
Cinsellik için de aynısı geçerli. Okul yıllarımda da hayatımda insanlar vardı. Ama aslında koca kız olmama rağmen ve bekaret takıntım vs olmamasına rağmen kimseyle ileri gitmedim. Ne zaman ki mezun oldum, işe başladım, kendi başıma yaşayabilir oldum, insanları biraz daha iyi değerlendirir oldum, tamamen kendi isteğimle sevgilimle bir şeyler yaşadım. Bunda karşı tarafın ısrarı/isteği/libidosu/aşki vs kesinlikle etkili olmadı. Önemli olan benim kararımdi,asla da pişman olmadım. Şu an da hayatıma giren insanlarla birlikte olacağım diye bir durum yok, eğer içimde bir şeyler 'tam olarak' hadi demiyorsa düz duvara tirmanmiyorum ya, aynı yatağa girmeden ilişkimi sürdürüyorum.
Bakış açın o kadar yanlış ki...

Bunu belirtme sebebim etrafında çok kadına ulaşabilen biri olduğuna dikkat çekmekti.
Yaşı küçük de olsa erkekler de salak değil. Pasif insanları anlayabiliyorlar. Evet kadına ulaşması zor değildir tipinden ama herkes de rahatsız olduğu halde konuşmaya devam edecek kadar pasif değil. Bunlar konuşmaya devam edeni görünce ben bunu evirir çevirir istediğim yola getiririm diyor. Ağzı laf yapıp, düzgün sosyal becerilerle, yakışıklılığı (!) ile normal bir şekilde biriyle flört edebiliyor olsa zaten böyle laps diye nude atmaz, ben başkalarıyla cinsellik yaşıyorum diye muhabbet açmaz. Yıl olmuş 2022 tip bir şekilde herkeste var en kötü filtre denen şey var.

Bizden “aman ne olacak seviş gitsin” gibi cevaplar bekledi sanırım şimdi onun şokunda.
Öyle yazalım canım böyle yakışıklı adamın sana bakması bir mucize bence sana aşık olacak senin gibi saf temiz(!) Behlül ün nihale dediği gibi ‘sende arınmak istiyorum ‘ diyecek

Senden hoşlanmasa o kadar cinsellik yaşadığı kadın varken ( külliyen yalan) seni seçmezdi

Ayrıca bu güne kadar cinsellik yaşamaman çok komiğimize gitti

Gel şu nudedeki pipinin boynunu bükük bırakma yaşa cinselliğini

Diyelim

Sana tavsiyem sanaldan değil gerçek hayattan birini bulman. 1-2 haftalık süreç birine hayalimdeki erkek demek için aşırı erken, çünkü birkaç ayda herkes iyi yönlerini gösterir kötü yanlarını saklar. Gerçi bu çocuk saklayamamış bile pipiyi atıvermiş. Bence eli şeyinde gezen bir abaza.

20 yaş da geç değil, istemezsen 25-30 hatta 70 yaş bile geç değil. Sen ne zaman hazır hissediyosan ve karşındakine ne zaman güveniyosan doğru zaman o zamandır.

Yok, buradan öyle cevaplar beklemiyordum da twitterda falan sürekli yüksek libidosundan ve seks isteğinden bahseden kız arkadaşlarımı görünce çok mu şey kaçırıyorum acaba diye bir kafam karıştı. Tam tersi hayır yok öyle bir şey denmesini istedim hatta içimden. Karşımdaki de hoşlandığım biri olunca..

Yani iyi yapmışsın aklın kalmasın bunu sorman bile çok saçma diyorsunuz.
Yok canım git seviş önüne gelenle sevişen adamla. İlk ilişkin özel olması gerekirken mok gibi olsun, aklında hep kötü kalsın. En iyi ihtimalle birkaç cinsel yolla bulaşan hastalık kaparsın onlar da hatıra olur sana ilk sevişmenden.

Gülmem geldi ya kusura bakmayın

Neyinden hoşlandın acaba? Böyle bir tipten hoşlanmak için baya bi yoklukta olmak gerekiyor bence.

Bu söylediğim şey cinsellik bağlamında düşünülmesin. Hayatınızın her alani için öyle diyorlar böyle diyorlar alginjzi kırmazsaniz bu mutsuzluk çukurundan çıkamazsınız.
Hayatta yaptığım her hatamı kendim o an öyle istediğim için yaptım. Hiç birisinden pişman değilim. Lakin 15 20 25 kaç yaşında olursam olayım çoğunluk böyle diyor, cevremdekiler böyle diyor diye birşey yapmadım.
Biraz güçlü karakterler olun. Hayat çok renkli ve çok hızlı. Kimseyi hiç birşeyi çokta ciddiye alacak kadar uzun değil. Sizin bu hayatta duruşunuz şu an bunu yaşamanıza engelse benim için ters deyin gecin. Neden bu konuya takılıp kalıyorsunuz. Artı neden boyle bir hadsize haddini bildirmiyorsunuz. Bunun adı tacız . Yakışıklı olması sizin onu beğenmeniz bunu değiştirmez. Bu taciZ.
Biraz sert olduysa amacim seni kırmak değil. Kendi değerini farketmen.
Dipnot: imla katliyamim için özür dilerim.

Onlar takipçi kasıyor kaç tane erkek arkadaşım (sosyal) kız taklidi yapıp para ve takipçi kastı bir bilsen

Evet görüştüm ama dediğim gibi çok uzun zaman olmadı. Tedavi görüyorum bu arada.
Ailemden sevgi görmemiş de değilim neden böyleyim bilmiyorum hiçbir şey yaşayamadım geri kalmamam lazım anksiyetesi sanırım bu.

Bende bunu anlamıyorum bizim zamanimizdada cinsellik değil ama herkesin sevgilisi vardı. Her dönemin farklı farklı olabilir ama sırf sevgililik yaşı lise diye ben sevgilim olsun demedm sevdiğim biri vardı maalesef oda aklı beş karış havada biriydi yakışıklıydı herkizla sevgili oldu birgün banada teklif etti lise zamanlariydi okadar aşık olmama rağmen kabul etmedim çünkü amacı gerçekten farklı benden de ayrılır başkasıyla çıkardı kişiliğiniz kararlarınızı belirliyor benim amacım önce üniversiteydi okulda iyi bir ogrenciydm sevdim yalan yok hatta çok acı cekmistm ama güzeldi yinede platonik bir aşktı ama sevdim diye de kor olmadim yok insanlar bakireliği kınıyor vs gibi düşüncelerle kendinizi ateşe atmayın herzaman zamanı var biraz dik durusunuz olsun bu adam bana öyle foto atsa alirdi ağzının payını ozmn da senin diğer kızlardan farklı olduğunu anlardı. Herkes gibi olmak zorunda değilsin bu tarz erkekler elde ettiklerini değil edemediklerini sever zaten

Aklımı karıştıran ondan ciddi anlamda hoşlanıyor olmam.
Sevmediğim biri olsa basmıştım engeli zaten. Şimdi yine bu teklifi reddettim ama ileride pişman olur muyum diye korkuyorum. Konu tamamen bu aslında.
Açıkçası cinsellik yaşayacaksan, seni çok seven, seni çok önemseyen, yarın aranızda ne olursa olsun, ayrılsanız dâhi size ve aranızda yaşananlara değer veren, sizi hep özel tutan biriyle olmalı. Bu karşılıklı olmalı.

Böyle bir herifle, kendisi daha yol yordam bile bilmiyor, hormonlarına yenilip bir şeyler yaşarsan; bu kararsızlıkla çok pişman olursun.

Cinsellik yaşamak istemen çok normal;ama böyle bir adamla yaşaman fecaat olur. Hem de ilkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…