Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Açıkçası cinsellik yaşayacaksan, seni çok seven, seni çok önemseyen, yarın aranızda ne olursa olsun, ayrılsanız dâhi size ve aranızda yaşananlara değer veren, sizi hep özel tutan biriyle olmalı. Bu karşılıklı olmalı.

Böyle bir herifle, kendisi daha yol yordam bile bilmiyor, hormonlarına yenilip bir şeyler yaşarsan; bu kararsızlıkla çok pişman olursun.

Cinsellik yaşamak istemen çok normal;ama böyle bir adamla yaşaman fecaat olur. Hem de ilkini.
İşte aynen ben de böyle düşündüğüm için kabul etmedim zaten. Bana aşık değil sevmiyor sadece bunun için istiyor ben de bu isteğe karşılık verip tek seferlik takılmalık bir şeyler yaşayamam diye düşündüm kendisine de belirttim.

durduk yere zart diye orasinim burasinin resmini atan adam, sadece kendi istiyor diye karsisindakinin duygularini ne hissedecegini bile umursamayan hanzodur.
cinsellik boyle bir şey degil.
cinsellik bence bir butundur dis gorunusunden hoslandigin insanin teninden hazzetmeyecek olabilirsin, gorustugunuz kisi maalesef cinsellikte duygu vs aramayan sadece isim gorulsun derdinde bir insan, sizide bu amacla kullanmayi dusunuyor.
böyle insanlarla cinselligi birak, flortlesme dahi yasama cinsellik duygu olmadan yaşanirsa senide kötü hissettirir kendini cinsel obje olarak hissedersin, ay etrafimdaki herkes sevisiyor diyip onune gelenle sevisilmez

İşte aynen ben de böyle düşündüğüm için kabul etmedim zaten. Bana aşık değil sevmiyor sadece bunun için istiyor ben de bu isteğe karşılık verip tek seferlik takılmalık bir şeyler yaşayamam diye düşündüm kendisine de belirttim.
Bir şeylerin açıklamasını yapma o dangalaga. Engelle gitsin. Birde bakireyim diye kafana takma daha çok küçüksün. Sana değer veren biriyle yaşarsın ilerde emin olduğunda ama bu hödükle değil.

Biraz kaba bir jargon kullanacağım, bu kasayı iyi tanıyorum, yarın seni çok güzel meze edecek sohbetlerine. Mesela kimle düşmüş kalkmış neden bu kadar biliniyor?

Belirtmeyecektin alnını karislayacaktın. Tamam bu isteğini belirtmiş de pipi ne alaka? Ve şunun etrafında da bir sürü kız var🤦🏼‍♀️ nereden girdim okudum şu konuyu.. Çiçek gibi piril pırıl kızların yaşadığına bak.
Yok, buradan öyle cevaplar beklemiyordum da twitterda falan sürekli yüksek libidosundan ve seks isteğinden bahseden kız arkadaşlarımı görünce çok mu şey kaçırıyorum acaba diye bir kafam karıştı. Tam tersi hayır yok öyle bir şey denmesini istedim hatta içimden. Karşımdaki de hoşlandığım biri olunca..
Niye senin kendi dusuncelerin yok mu? Sen oy veriyorsun mesela. Belli bir ayırt ediciligin olmalı. Başkalarının kararına göre mi yaşıyorsun hep? Onlar uyuşturucu kullansa kullanacaksin demek. Senin neyin eksik?

Durduk yerde pipisinin fotosunu atan insanın neyinden etkilendiniz de hormonlarınızla prensipleriniz arasında kaldınız? Maşallah o nasıl hormonmuş öyle 🙄

İsterseniz daha bugün tanıdığınız insanla sevişirsiniz ama böyle biri de olmasın yani.
"Böyle şeyleri ilişkim olan biriyle yaşarım" dediğinizde bu "sorunun" üstüne gitmeyi teklif etmiş bir de küçük çakma don juan. Böyle boş beleş tiplerin sizi sorunlu hissettirmesine izin vermeyin.

Yaptığı taciz, cinsel organını atan erkekleri ifşa eden siteler var oralara başvur bi daha cesaret edemesin tacize

Tamam Turkiye eskisi gibi değil ama herkes lisede univde sevişip ustune bakirelerle dalga filan geçecek durumda değil. Hala yapay kizlik zari, diktirme vs konulari aciliyor, hala nasil zor kız olurum derdinler. Dedigin durum genel bir şey değil.

Kadinlar kulubundeki denk gelen bazi cinsellik konularini okurken kaç senelik evli kadinlarin dogru durust sevişmeyi bilmedigini, cinsellik yaşiyorum sandiğini gördüm ben burada. 😂😂😂

Nasil yaşim geciyor diye evlenilmezse yaşim geciyor diye de cinsellik yaşanmaz hele boyle tacizle vs olmaz.

Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Ahh yeni nesil neden böyle 😕 demek herkes çatır çatır cinsel ilişki yaşıyor ve bu bir eksiklik ha .. yaş 20 🤐 hangi ara bu hale geldik biz..

Zaten yazılmış, konuyu suni şekilde cinselliğe çekip, istememenize rağmen laps diye uzvunun fotoğrafını atması, baya baya taciz. Aklıma kendi 20li yaşlarım geldi, internetin karanlık çağları. Allah'ım her yerden önüme çük fotoğrafı çıkıyor... Bir linke tıklıyorum önümde çük affedersin. Chatroulette filan bakayım yabancılarla da konuşurum İngilizceme de iyi gelir diyorum, camlar arasında geçerken bir ürologun meslek hayatında görebileceğinden fazla çük görüyorum filan.

Artık tik olmuştu. Netten biriyle tanışacağımda hep tetikte oluyordum, hatta tahmin ediyordum "Bu 5. cümleden sonra s.gini atar" diye.

Ortalık, internetin ülkemize girişinden beridir böylesi heriflerle kaynıyor. Elleri şeylerinde konuşuyorlar ve hedefe kilitliler. Kimi bunu daha acemice yapıyor, kimi 89324738 kadınla yazışıp "Ha şu yoldan ilerleyince oluyor" diyor ve taciz edildiğini hissettirmeyecek hale getiriyor. Sen de zannediyorsun ki "Zaten konuşmalar bu yöne kayıyordu, işte atıverdi, etrafında kadın kaynıyor zaten eli ayağı düzgün"...

Ha istiyorsan flörtleş yine "Maksadım sadece kendimi tatmin, böyle birinin hayatımda yeri olmaz zaten" kafasındaysan bol bol bulursun böylesini, net aleminde deniz derya gibi dolu bu gündelik adamlardan. Ama istediğin daha özel, daha derli toplu bir ilişkiyse, şeyinin fotosunu yollamaya bu kadar hevesli erkeklerden uzak dur.

20li yaşlar erkeklerin cibsellik isteği ve merakının zirve yaptığı yaşlar....Farklı bedenler farklı zevkler merak....Adam zaten sana bunu açıkca ifade etmiş....Sen de merak edip istiyorsan, yaptıktan sonra ağır gelmeyecekse yaşayabilirsin ama sonrasında ona bağlanıp onun sana artık pas vermemesine ve baskalarıyla da olmasına üzüleceksen hiç girişme....Çünkü boyle olacak...Adam senle kalmaz devam eder baskalarıyla, sevgili gibi beklentiler içine girersen de yasadık bitti sevgili değiliz diye kırar döker seni....Ha yok ben de sadece cinsellik olarak bakarım gecerim dersen yaşa

73 ziyaretci mi ne oluyor ahali 😂😂 herkes buraya odaklanmış
Böyle böyle hemcinslerimizi ıssız adamlara karşı koruyacaz gözünü açacaz o da gidip sözlük sitelerinde ühüüü ecnebi kızlar böyle değil ühüüü Türk kızları evlilik istiyor gel sevişelim sen sağ ben selamet demiyor diye konular açacak 👹

20li yaşlar erkeklerin cibsellik isteği ve merakının zirve yaptığı yaşlar....Farklı bedenler farklı zevkler merak....Adam zaten sana bunu açıkca ifade etmiş....Sen de merak edip istiyorsan, yaptıktan sonra ağır gelmeyecekse yaşayabilirsin ama sonrasında ona bağlanıp onun sana artık pas vermemesine ve baskalarıyla da olmasına üzüleceksen hiç girişme....Çünkü boyle olacak...Adam senle kalmaz devam eder baskalarıyla, sevgili gibi beklentiler içine girersen de yasadık bitti sevgili değiliz diye kırar döker seni....Ha yok ben de sadece cinsellik olarak bakarım gecerim dersen yaşa
İşte diyemem o yüzden reddettim, yani kabullendim beni sevmeyeceğini ama bu ilişkilere açık değilim diye reddettim. Burayı okuduktan sonra daha iyi anladım ki iyi ki de reddetmişim.

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Böyle ortamlarda bulundum, çok iyi biliyorum. Böyle her şeyi hemen tüketenlerin ileriki yaşlarda mutsuz olduğuna da şahidim yaşım icabı. Hani aynı insanlarla hem gençken hem değilken görüştüm. Yaşım geçiyor diye cinsellik yaşanmaz.

aaaa bende antalyadayım . böyle memlekette yaşayıp kendimizi bozmamışız daha ne olsun kız

Aaa nasıl ya Antalya'da "kendinizi bozmadan" durabildiniz, madalya falan takmayı unutmadılar değil mi?

Daha ne olsun sonuçta mükemmel bir başarı ve övünç kaynağı olmalı bu ki aynı ataerkil düşünceleri besleyelim. Kadınlarımızın cinsel yaşantısının olması ya da sizin gibi olmamasının özgürlüğüne sahip olamasınlar. İnsanları ayrıştıralım ve yerelim.

Aslında şu minnacık kelimeden işte bu kadar anlam çıkabiliyor. Lütfen şu ataerkil dili bırakalım ve insanların değerini buna adamayalım.

"Varlığı olmayan şeyler için övünme, hiç olmayan şeyler asla yitirilmez."

X