- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 27
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Katılıyorum. Onaylamadığını söyleyip kendinizi ifade etmişsiniz 2 haftadır tanıdığı birine atmak nedir. Böyle bir şey kabul edilemez bu kadar hızlı cinsellik yaşamakta sizi değerszleştirir.Onay almadan ya da herhangi bir cinsel sohbetin içinde değilken pat diye pipisini atan adamlardan uzak dur. Cinsellik böyle bir şey değil. Bunun adı taciz.
Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.20 yaşında, yaşının geçtiğini düşünen birine verebilecek tavsiyem yok şahsen. Şakadır umarım
Aynen ya beklemiyordum ki bu kadarını hshshahalibido katli yapmış adam öyle zart diye cinsel organ mı atılır ya ahahahssh
Dümdüz pipi mi attı ya? Böyle dümdük?Aynen ya beklemiyordum ki bu kadarını hshshaha
Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.Tek derdi cinsellik olan adamları hayatınızdan tekmeyle çıkarın.
Cinsellik arada aşk, sevgi, paylaşım varsa olması gereken birşey. Ozaman anlamlı.
Kafanızın karışmasına Grek yok, karşınızda karaktersiz biri var.
Dümdüz pipi mi attı ya? Böyle dümdük?
Taciz edilmişsiniz bu aşk değil. Uzak durunGünaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.
Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Bu sadece senin bu konuda yogunlastigini gösterir bu tür diziler haberler arkadaşlar edinirse hayat sana bundan ibaret gelirBöyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
İlk başta bak sana nude atarım diye bi takıldı, sonra da bak ciddiyim atarım dedi ben de istemedim ama dinlemedi sonra boxerla attı en son da işte tamamen çıplak. Sonra da hoşuna gitmedi mi yani dedi.Dümdüz pipi mi attı ya? Böyle dümdük?
18'ine bastığında cinsel hayatın aktif olmalı diye bir kural yok. Herkesin beklentisi, isteği, beğenisi farklı. Böyle kalıplara sokmaya çalışmayın kendinizi. En rahat ve mutlu hissedeceğiniz şekilde yaşamalısınız, akranlardan geri kalma kaygısından dolayı değil. Insanlar böyle böyle yanlış kararlar alıyor, hata yapıyorlar. Acele edecek bir sey yok önünüzde upuzun yıllar var dahaBöyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.eğer öyle ise "bu niye bu kadar minnak"diye engellerdim.
Bak bakalım bir daha yapabiliyor mu birine salak.