Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Sheldon_Cooper

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.192
858
27
Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.

Onay almadan ya da herhangi bir cinsel sohbetin içinde değilken pat diye pipisini atan adamlardan uzak dur. Cinsellik böyle bir şey değil. Bunun adı taciz.
Katılıyorum. Onaylamadığını söyleyip kendinizi ifade etmişsiniz 2 haftadır tanıdığı birine atmak nedir. Böyle bir şey kabul edilemez bu kadar hızlı cinsellik yaşamakta sizi değerszleştirir.

20 yaşında, yaşının geçtiğini düşünen birine verebilecek tavsiyem yok şahsen. Şakadır umarım
Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.

Bu çocuğu şu an aşırı gözünde büyütüyorsun. Bir cacık olmaz bu tipten ama tahmini 7 8 sonra anlarsın.

20'li yaşlarda etrafı fuckbuddylerle çevrili erkek diye bir şey bayağı zor. Düzenli ilişkisi olanların bile kesin cinsellik yaşamadığı bir yaş o.

Cin olmadan adam çarpıyor salak.

Ayrıca durup dururken özel fotolarını attığı için anasından doğduğuna pişman etmelisin.

Cinsellik güzeldir, ama böyle tiplerle değil.

Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.

Taciz edilmişsiniz bu aşk değil. Uzak durun

Bu sadece senin bu konuda yogunlastigini gösterir bu tür diziler haberler arkadaşlar edinirse hayat sana bundan ibaret gelir
İlgi alanini acil değiştirmeye bak hobiler edin müzik aleti çalmayı öğren şiir yazmaya çalış ne bileyim basket voleybol falan uğraş aklına diğer türlü başka birsey gelmesin

18'ine bastığında cinsel hayatın aktif olmalı diye bir kural yok. Herkesin beklentisi, isteği, beğenisi farklı. Böyle kalıplara sokmaya çalışmayın kendinizi. En rahat ve mutlu hissedeceğiniz şekilde yaşamalısınız, akranlardan geri kalma kaygısından dolayı değil. Insanlar böyle böyle yanlış kararlar alıyor, hata yapıyorlar. Acele edecek bir sey yok önünüzde upuzun yıllar var daha

eğer öyle ise "bu niye bu kadar minnak"diye engellerdim.
Bak bakalım bir daha yapabiliyor mu birine salak.
Aşık olduğum (ben çabuk duygusal bağ kurarım) erkekti karşı gelemedim ki.
Bir de ben abartmıyorum gerçekten yakışıklı etrafı kız dolu tabii de bu şu an konumuz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…