- 9 Kasım 2015
- 6.043
- 10.805
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Adam niyetini açıkça söylemiş bence geçmişi de belli.Karar size kalmış .Adam çok yakışıklı ve etrafı kız dolu diye et kafalı birine hen dusmeniz de takdire şayan.Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Ee tabii insan hoşlandığı kişinin ilişki yaşadığını öğrenince üzülüyor bence normal.Ya daha 1 2 haftalık biri için "yıkıldım, öldüm bittim" laflarıZaten öyle biriymiş ki erkenden belli etmiş. Ve eminim ilk sana gönderiyodur dalgayı çat diye rahat rahat
Amerikan gençlik dizilerini acilen bırakmalısınız. Ülkemizde bekaret takıntısı yüksek oranda azalsa da bakire olanla dalga geçmek falan asla duymadım. Aksine rahat görünümlü erkeklerde bile içten içe bakire arayışı sürebiliyor sonuçta yıllarca kafaya kazınmış bir kültür var. Bence cinsellik yaşım geçiyor diye yaşanacak bir şey değil zaten.Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Geçmişi olsa saygı duyar beni ilgilendirmez derim ama şu anda yaşıyor o ilişkileri yani bana çekimi tamamen cinsel. Zaten daha önce hiç aşık olmamış.Adam niyetini açıkça söylemiş bence geçmişi de belli.Karar size kalmış .
Sen herşeyin farkındaysan burada mesele nedir?Geçmişi olsa saygı duyar beni ilgilendirmez derim ama şu anda yaşıyor o ilişkileri yani bana çekimi tamamen cinsel. Zaten daha önce hiç aşık olmamış.
Ha tamam sizin potansiyel yapıcı olduğunuzu anlamış dümdüz yürümüş, niyeti var nasıl olsa düşürürüm bunu diye . Sonrasında sizde bir iki seviştik diye anlatacağı eski sevgililerinden olursunuz . Size uyarsa kafanıza yatıyorsa aynı taktiği uygulayın . Bir gece ansızın atın kukuyuDediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Dedim ya kafamı karıştırdı diye.Sen herşeyin farkındaysan burada mesele nedir?
Yok zaten niyeti o biliyorum. Ama ondan hoşlandığım için karşı koymakta zorlanıyorum. Bir yandan da bu tarz aşksız cinsel ilişkiler hiç bana göre şeyler değil. Yani kafam karıştı açıkçası birinin beni sarsıp kendime getirmesine ihtiyaç duyuyorum galiba.kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Bir kere bu düşünceden koşarak uzaklaş!
Bir erkek sevdiği hoşlandığı insana cinsel organını yollamaz bu iğrençutanır insan çok bariz belli niyetinin ne olduğu.
Bende geçtim bu yollardan ne adamlar çıktı karşıma, inanma bu laflara aman diyim.
Yaşının, cıvıltının tadını çıkar. Bir erkeği iyi tanımadan asla kendini teslim etme. Bazı insanlar pişmanlık verir..
Kafanızı karıştıran nedir ..Açıkça sorayım adamla beraber olayım mi olmayayım mi diye bize mi soruyorsunuz?Dedim ya kafamı karıştırdı diye.
Aktif bir sosyal medya kullanıcısıyım, gördüğüm hiçbir paylaşımdan böyle bir algı almadım.Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Baya taciz edilmişsiniz, istemediğiniz halde foto atmak ne demekİlk başta bak sana nude atarım diye bi takıldı, sonra da bak ciddiyim atarım dedi ben de istemedim ama dinlemedi sonra boxerla attı en son da işte tamamen çıplak. Sonra da hoşuna gitmedi mi yani dedi.
Yok zaten niyeti o biliyorum. Ama ondan hoşlandığım için karşı koymakta zorlanıyorum. Bir yandan da bu tarz aşksız cinsel ilişkiler hiç bana göre şeyler değil. Yani kafam karıştı açıkçası birinin beni sarsıp kendime getirmesine ihtiyaç duyuyorum galiba.
Sen hangi ülkede yaşadığının farkında mısınBöyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Vaktini daha iyi şeylere harcaman lazım. Duyduğun şeyler çok aptalca. Ben hiç duymadım mesela. Kimseyi ilgilendirmez çünkü. Onun bunun aa şu bakireymis muhahahbahaa diye alay konusu olduğunu mu sanıyorsun cidden? Kim alay ediyormuş. Milletin Bacak arasında takılıp kalmayı ne zaman bırakacağız? Yasin da 20Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.