Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

O kadar üzücü ki, taciz edildiğini farketmemissin bile .
Ben iliskide bir şeyler yaşanmasından rahatsızlık duymam, zaten yaşım 30. Buna rağmen böyle saygısızlık ömrümde görmedim. Ne münasebet ben talep etmeden biri bana çat diye bamyasini gönderecek 😳😳 kimin haddine??? İnsan nude gönderecekse bile bu işin adabı var, istek sonrasında çeker gönderir...
Hemen engelle şerefsizi
Fark etmedim çünkü çok hoşlandığım birine karşı koymak çok zor geldi. Yoksa ben de karşı değilim ilişki içinde bir şeyler yaşanmasına da o beni cinsel zevk olarak görüyor.

Sen hangi ülkede yaşadığının farkında mısın
Bizler daha yeni yeni bakirelik muhabbetini geride bırakmaya çalışıyoruz.
Cok ortamlara girdim 20li yaşlarımda eve hiç gelmediğim günlerim oldu ve Antalyada yaşıyorum.
kafama estiginde arkadaşlarıyla tatillere çıkan bir gençlik serüveni yaşadım
Bodrumda Marmariste fethiyede gece kulübünde onlarca insan tanıdım
Fakat ilk birlikteligim tam 31 yaşında oldu
Lise mi?
Sen kadın olarak vücudunu tanıyor musun?
Ne istediğini
Kime guvenmen gerektigini biliyor musun
Zaten biliyor olsaydın buraya yazmazdin diye düşünüyorum.
Aile ve çevrenin baskılarını kaldırabilecek psikolojiye sahip misin
Bi de yaşarsan yaşa fakat kulağına küpe olsun bu yaşta kimseyle ne sanal Sex yap nede foto video gonder
Başına bela alma
aaaa bende antalyadayım . böyle memlekette yaşayıp kendimizi bozmamışız daha ne olsun kız

Yok zaten niyeti o biliyorum. Ama ondan hoşlandığım için karşı koymakta zorlanıyorum. Bir yandan da bu tarz aşksız cinsel ilişkiler hiç bana göre şeyler değil. Yani kafam karıştı açıkçası birinin beni sarsıp kendime getirmesine ihtiyaç duyuyorum galiba.
Sarsıyım canım ben seni :KK70:
Eskiden çok sevdiğim sevgilim meğer benle konuşurken evli ve olgun kadınlarla fotoğraflaşıyormuş ben bunu öğrenmeden önce bu pislik bana zorla sahip olmaya çalıştı tabi olmadı ama sevdiğim için ayrılmadım.
Şantaj yapa yapa benimle nişanlandı evlenmek istedi. Evlencez yoksa babana yaptıklarımızı anlatırım diye hep sindirdi beni.
Kadınlarla da konuştu, cluplara da gitti neler neler. Öyle şeylerini gördüm ki feleğin şaşar. :KK70: Yaşımda 19 idi bu arada. Senin kadar bilinçli de değildim.. :KK43:
Şimdi midem bulanıyor o kadar pişmanım kii... Diyorum ya o kadar pezevenkle karşı karşıya geldim ki bu sadece bir tanesi :KK70: O yüzden hoşlantı değil seninki hırs. Ya beni severse düşüncesi. Ya benden etkilenirse hissi.

Canım benim neye geciktin ne diyorsun sen . Karşındaki kişi terbiyesiz ve sana duygusal değil cinsel yaklaşmış dümdük . Ben neyim ne sandın beni acaba diyeceğine tuhaf konuşuyorsun .
Sen neden iletişim konusunda zayıfsın biliyormusun genel anlamda özenti ve kafan değişik çalışıyor. Şu konudan bu apaçık ortada

Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Prensipleriniz varsa bu noktadan sonra konuşmayı kesmeyi öğrenin. Adam laps diye özel şeyler atmış hatalı artı taciz ama siz üzerine hala konuşuyorsanız cesaret veriyorsunuz demektir.
Ben ilk ilişkimi üniversite ikinci sınıfta yaşadım o zamana kadar çok uzak duruyordum ilişkilerden, şimdi o zamanki görüşümle çok farklı noktadayım. Herkesin yolu, görüşü farklı. Başkalarının yaşadıkları sizi acele ettirmesin ama bir görüşünüz, düşünceniz varsa da arkasında durun. Hem istemem diyip hem açık açık sizi zorlayan adama laf anlatmanın mantığı yok.

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Onlar özguveni oturmamis, hayatta kendisini baska turlu ispatlayabilecegine inanmayan, rugarin estigi yöne şekil alan özenti embesillerden baska bir sey degiller. Cinsellik yaşansa bile özeldir. Reklam etmek veya kendini topluma ispat etmek icin yasanilmaz. Ayrica belli bir yastan once cinsellik yasanmamasi da daha iyidir. Erken evlenene laf ediyoruz da, erkenden hicbir guvencen olmadan pervasizca cinsellik yasamak neden övünülecek bir sey olarak lanse ediliyor anlayamiyorum

bu adama gelecek olursak keşke adamın yaşınıda yazsaydın belkide kendinden küçük genç kızlara ilgi duyuyor pedofili bir sapık da olabilir cinsel organını göstermek nedir ya kimden almış bu cesareti pislik herif direk engelle çıkar hayatından sevme böyle erkekleri yüzüne bile bakamayacak erkekler var temiz saf onlara yönel
Yaşı 22

ben onceden olsa 20 yasinda cinselligi normal karsilardim ama su durumda gercekten zannettigin gibi bir sey degil. ciddi soyluyorum ben artik sosyal medyada genc erkeklerin yazdiklarini, cevirdikleri muhabbetleri okurken cok rahatsiz oluyorum. kadinlardan sanki sadece cinsellikle ilgili bir “sey” gibi bahsediyorlar deliriyorum. yani yaslanmis gibi hissediyorum cunku ben 20 yasindayken boyle degildi galiba. o yuzden artik farkli bakiyorum.

yok ayak numarasi maksimum 36 olsun, yok cinsel organinin rengi su olsun, ayaklarina su renk oje sursun, nike pro tayt ve croptan baska bir sey giymesin vs. bu sohbetleri her yerde goruyorum feci canim sikiliyor. sirf bu insanlarin diline dusmeyecegim diye de yanlis bir sey yapma lutfen.

cocukla yasadigin olay da taciz. kac yillik iliskilerde bile karsi taraf istemiyorsa cinsellikle alakali seyler zorla yapilmaz, bu tacizdir. cocugu engelleyip yoluna bakman gerek.

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Bu bahsettigin yer türkiye degil nerede yaşıyorsunuz 😖

İlk başta bak sana nude atarım diye bi takıldı, sonra da bak ciddiyim atarım dedi ben de istemedim ama dinlemedi sonra boxerla attı en son da işte tamamen çıplak. Sonra da hoşuna gitmedi mi yani dedi.
Bence en başta engeli basmalıydınız, iş boxersız cinsel organ görmeye kadar gelmemeliydi. Adamın yaşı belli, hayattaki tek amacı da seks. İlişki beklentisi de size uymuyorsa yapılacak şey belli. Siz ne yaptınız? Aklınızı ne karıştırıyor?

Geçmişi olsa saygı duyar beni ilgilendirmez derim ama şu anda yaşıyor o ilişkileri yani bana çekimi tamamen cinsel. Zaten daha önce hiç aşık olmamış.
Ya şu yazdıkların o kadar komik ki anlatamam sana. Tek sorun yaşın gereği bunların komik olduğunu farkedememen.

Geçmişi olsa saygı duyar beni ilgilendirmez derim ama şu anda yaşıyor o ilişkileri yani bana çekimi tamamen cinsel. Zaten daha önce hiç aşık olmamış.
Aaaahhh ıssız adamm. Tanıdım bunu. Aşık ol hemen takıl. Issız adamlar önemli. 😂
ay yazık ya aşık olmamış kıyamam ben. 😂😂

Bu konu hakkında ne yapabilirim gibi soru sormayı da sizin yanınızda birine yakıştıramadım hani yaşınızı geçtiğini dusunmussunz ya doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz o halde.
Ülkemde kaç kadın kurban gidiyor biraz gözümüzü açsak.

Bence en başta engeli basmalıydınız, iş boxersız cinsel organ görmeye kadar gelmemeliydi. Adamın yaşı belli, hayattaki tek amacı da seks. İlişki beklentisi de size uymuyorsa yapılacak şey belli. Siz ne yaptınız? Aklınızı ne karıştırıyor?
Aklımı karıştıran ondan ciddi anlamda hoşlanıyor olmam.
Sevmediğim biri olsa basmıştım engeli zaten. Şimdi yine bu teklifi reddettim ama ileride pişman olur muyum diye korkuyorum. Konu tamamen bu aslında.

Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Aranızda hiçbir cinsel muhabbet yokken neden atti ki böyle bisey size

X