Fark etmedim çünkü çok hoşlandığım birine karşı koymak çok zor geldi. Yoksa ben de karşı değilim ilişki içinde bir şeyler yaşanmasına da o beni cinsel zevk olarak görüyor.
Ya sanki gördün ettin ,bakistin konustun da hoslandin. Alt tarafi adamın dm attığı günde 10 kadından birisin. Adamın seni secmesindeki tek sebebi profilinde kız ismi olması.
Sana emek harcamasinin da tek sebebi kadında çeşitliliğe önem vermesi
Gerçekten bu kadar sevgi acı misin her mrb diyene aşık oluyorsun?
Eldivenle mi sevdiler seni?? Bunu hakaret olarak algılama lütfen. Sevilmeden büyümek senin değil ailenin suçu. Ama bu şekilde ömür geçmez. Bir cin adam bulur seni, iki güzel söz söyler hem bedeninden yararlanir,hem paranı alir...Allah korusun neler neler yapabilir. Sen de 'ama beni seviyor' diye kendini somurmesine izin verirsin. Ne olur değişmeye calis. Sana kaç kere ücretsiz/ucuz terapist isimleri verildi önceki konularında. Hatta ben de uzun uzun mesaj atmıştım devletin hizmetlerinden...
Her öneriye kulak tıkayıp yine saçma sapan işler yapıyorsan daha söylenecek laf yok...
Ayrıca 'herkes cinsellik yaisyor,yaşım geçti' ne saçma bir düşünce şekli. Benim cevremdeki çoğu kişi sigara içerdi mesela, bu popüler olandı. Ama istemediğim için içmedim.
Ya da üniversitedeki çevremde içip içip eğlenen çok insan vardı. Ben eğlence kısmına katılırdim ama yaşım 20ler olmasına rağmen istemediğim için bir yudum bile alkol içmedim. Sonra tamamen kendi isteğimle gidip marketten alıp evde kendi kendime içmeye başladım,kimsenin etkisinde kalmadan. Neden? Çünkü önemli olan benim kararım.
Cinsellik için de aynısı geçerli. Okul yıllarımda da hayatımda insanlar vardı. Ama aslında koca kız olmama rağmen ve bekaret takıntım vs olmamasına rağmen kimseyle ileri gitmedim. Ne zaman ki mezun oldum, işe başladım, kendi başıma yaşayabilir oldum, insanları biraz daha iyi değerlendirir oldum, tamamen kendi isteğimle sevgilimle bir şeyler yaşadım. Bunda karşı tarafın ısrarı/isteği/libidosu/aşki vs kesinlikle etkili olmadı. Önemli olan benim kararımdi,asla da pişman olmadım. Şu an da hayatıma giren insanlarla birlikte olacağım diye bir durum yok, eğer içimde bir şeyler 'tam olarak' hadi demiyorsa düz duvara tirmanmiyorum ya, aynı yatağa girmeden ilişkimi sürdürüyorum.
Bakış açın o kadar yanlış ki...