Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Adam niyetini açıkça söylemiş bence geçmişi de belli.Karar size kalmış .Adam çok yakışıklı ve etrafı kız dolu diye et kafalı birine hen dusmeniz de takdire şayan.

Ya daha 1 2 haftalık biri için "yıkıldım, öldüm bittim" lafları 🤦‍♀️🤦‍♀️ Zaten öyle biriymiş ki erkenden belli etmiş. Ve eminim ilk sana gönderiyodur dalgayı çat diye rahat rahat
Ee tabii insan hoşlandığı kişinin ilişki yaşadığını öğrenince üzülüyor bence normal.
Zaten ertesi güne kabullenip hayatıma devam ettim de böyle bir şey beklemiyordum.
Beni istemesini isterdim de bu şekilde değil yani.

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Amerikan gençlik dizilerini acilen bırakmalısınız. Ülkemizde bekaret takıntısı yüksek oranda azalsa da bakire olanla dalga geçmek falan asla duymadım. Aksine rahat görünümlü erkeklerde bile içten içe bakire arayışı sürebiliyor sonuçta yıllarca kafaya kazınmış bir kültür var. Bence cinsellik yaşım geçiyor diye yaşanacak bir şey değil zaten.

kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.

Bir kere bu düşünceden koşarak uzaklaş!
Bir erkek sevdiği hoşlandığı insana cinsel organını yollamaz bu iğrenç :KK70: utanır insan çok bariz belli niyetinin ne olduğu.
Bende geçtim bu yollardan ne adamlar çıktı karşıma, inanma bu laflara aman diyim.
Yaşının, cıvıltının tadını çıkar. Bir erkeği iyi tanımadan asla kendini teslim etme. Bazı insanlar pişmanlık verir..

Dediğim gibi sevgili olmadığı ama düzenli ilişkiye girdiği başka kadınlar varmış. Onun tarzı bu şekilde ama ben bunlara açık değilim.
Zaten bunu ilk öğrendiğimde kendisine de belirtmiştim ben sadece gerçekten beni seven ve ilişkimin olduğu biriyle yapardım diye. O fotoğrafları atınca tekrar hatırlattım, o da bu sorunun üzerine gideriz beraber dedi.
Ha tamam sizin potansiyel yapıcı olduğunuzu anlamış dümdüz yürümüş, niyeti var nasıl olsa düşürürüm bunu diye . Sonrasında sizde bir iki seviştik diye anlatacağı eski sevgililerinden olursunuz . Size uyarsa kafanıza yatıyorsa aynı taktiği uygulayın . Bir gece ansızın atın kukuyu😅 Yok olmaz diyorsanız arkanıza bakmadan kaçın, ç.künü her önüne gelene atan adamdan olmaz

kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.

Bir kere bu düşünceden koşarak uzaklaş!
Bir erkek sevdiği hoşlandığı insana cinsel organını yollamaz bu iğrenç :KK70: utanır insan çok bariz belli niyetinin ne olduğu.
Bende geçtim bu yollardan ne adamlar çıktı karşıma, inanma bu laflara aman diyim.
Yaşının, cıvıltının tadını çıkar. Bir erkeği iyi tanımadan asla kendini teslim etme. Bazı insanlar pişmanlık verir..
Yok zaten niyeti o biliyorum. Ama ondan hoşlandığım için karşı koymakta zorlanıyorum. Bir yandan da bu tarz aşksız cinsel ilişkiler hiç bana göre şeyler değil. Yani kafam karıştı açıkçası birinin beni sarsıp kendime getirmesine ihtiyaç duyuyorum galiba.

O kadar üzücü ki, taciz edildiğini farketmemissin bile .
Ben iliskide bir şeyler yaşanmasından rahatsızlık duymam, zaten yaşım 30. Buna rağmen böyle saygısızlık ömrümde görmedim. Ne münasebet ben talep etmeden biri bana çat diye bamyasini gönderecek 😳😳 kimin haddine??? İnsan nude gönderecekse bile bu işin adabı var, istek sonrasında çeker gönderir...
Hemen engelle şerefsizi

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Aktif bir sosyal medya kullanıcısıyım, gördüğüm hiçbir paylaşımdan böyle bir algı almadım.

İnsanlar fizyolojik ve psikolojik olarak kendilerini cinsel ilişkiye hazır hissettiklerinde yaşarlar. Kimi 20 yaşında hazır hisseder kimi 25 yaşında.

Hiç kimse sandığınız gibi üniversiteye geçer geçmez “Aman Allahım hemen sevişmeliyim.” demiyor.

Ayrıca hayatımda hiç bakire olduğu için dalga geçilen birine rastlamadım. O kadar saçma bir düşünce ki.

Yok zaten niyeti o biliyorum. Ama ondan hoşlandığım için karşı koymakta zorlanıyorum. Bir yandan da bu tarz aşksız cinsel ilişkiler hiç bana göre şeyler değil. Yani kafam karıştı açıkçası birinin beni sarsıp kendime getirmesine ihtiyaç duyuyorum galiba.

Canım hayat o okuduğun hikaye uygulamasındaki şerefsiz çapkın erkek bakire kıza aşık olur ve harika bir ilişki yaşar tarzı değil. Burdan bir cık

2.si fazlasıyla yabancı dizi izliyorsun onu bi bırak kimse hohoho bakire hohoho demez bu Ortadoğu da. Asıl 2-3 erkekle yat adını çıkarırlar herkese anlatırlar 😉

Bu cocuk senin gibi saf kızların ‘bu cocuğu ben kendime aşık ederim’ motivasyonu ile bu hale gelmiş.

Engel bas gitsin. Senden de hoşlanmıyor döllerini aktaracağı bir beden istiyor

kuzum daha çok küçüksün belki kanın kaynıyor olabilir ama şuan bi anlık heves için yaşayacağın heyecan ilerdeki yaşantını etkiler ve gerçekten biriyle beraber olursun seversin iş ciddiyete biner ve kızlık zarı nasıl dikilir diye post açarken bulursun kendini ayrıca cinsellik yaşamak zorunda değilsin ki yaşama bence kötü olduğu için değil zamanı geldiğinde yaşayacaksın zaten. hadi diyelim yaşadın sonrası ne olacak erkeğe köpek olacaksın seni kullanacak haa diyelimki seninle evlendi yüzüe bile vurabilir maalesef gerçekler böyle. sen şuan böyle yapmak yerine kitap oku tiyatroya sinemaya git arkadaşlarınla eğlen en güzel yaşların çünkü

Sen hangi ülkede yaşadığının farkında mısın
Bizler daha yeni yeni bakirelik muhabbetini geride bırakmaya çalışıyoruz.
Cok ortamlara girdim 20li yaşlarımda eve hiç gelmediğim günlerim oldu ve Antalyada yaşıyorum.
kafama estiginde arkadaşlarıyla tatillere çıkan bir gençlik serüveni yaşadım
Bodrumda Marmariste fethiyede gece kulübünde onlarca insan tanıdım
Fakat ilk birlikteligim tam 31 yaşında oldu
Lise mi?
Sen kadın olarak vücudunu tanıyor musun?
Ne istediğini
Kime guvenmen gerektigini biliyor musun
Zaten biliyor olsaydın buraya yazmazdin diye düşünüyorum.
Aile ve çevrenin baskılarını kaldırabilecek psikolojiye sahip misin
Bi de yaşarsan yaşa fakat kulağına küpe olsun bu yaşta kimseyle ne sanal Sex yap nede foto video gonder
Başına bela alma

Vaktini daha iyi şeylere harcaman lazım. Duyduğun şeyler çok aptalca. Ben hiç duymadım mesela. Kimseyi ilgilendirmez çünkü. Onun bunun aa şu bakireymis muhahahbahaa diye alay konusu olduğunu mu sanıyorsun cidden? Kim alay ediyormuş. Milletin Bacak arasında takılıp kalmayı ne zaman bırakacağız? Yasin da 20 🤦🏼‍♀️ senin su an geleceğine yönelik sağlam adımlar atman gerekirken elalemin zibidisinin pipisine mi bakıyorsun? Sana bunu ne curretle atiyor? Cinsellik bu mu sanıyorsun küçük hanım🙂 Sonra vajinal estetik bölümünde ağlayanlar işte hep bundan.

bu adama gelecek olursak keşke adamın yaşınıda yazsaydın belkide kendinden küçük genç kızlara ilgi duyuyor pedofili bir sapık da olabilir cinsel organını göstermek nedir ya kimden almış bu cesareti pislik herif direk engelle çıkar hayatından sevme böyle erkekleri yüzüne bile bakamayacak erkekler var temiz saf onlara yönel

X