Bana özel fotoğraflarını attı..Kafam çok karışık bir el uzatır mısınız ?

Kafanız hangi konuda karışık?

Siz, aranızda sevgi bağı olan biriyle cinsellik yaşayabileceğinizi söylüyorsunuz, karşınızdaki erkek ise, hallederiz diyor. Tanıştığı kadınlara pat diye kendini sunan, ucuz ve karaktersiz biri, üstüne de yuzsuz. Yattığı kadınları sağda solda anlatmasa kim bilecek? Reklam olmaksa niyetiniz, devam edin.

Böyle biri yakisikli olsa ne olur, olmasa ne olur? Yakisiklilik sadece fiziksel olmaz ki. Ruhu da yakışıklı olacak adamin, bunların ruhu lağım gibi. Biraz Kafa olsa, pat diye gönderiyorum ama nette orda burada ifşa edip, rezil ederse diye düşünür en azından, o da yok, ya da umrunda değil.

kadınları sadece obje gibi gördüğüne göre, demek ki geçmişte sağlam bir kazık yemiş, kuyruğunu dik tutuyor malak. Aşık olmadım dediğine inanmayın. Nasıl sinir oldum ya. Böyle pisliklerin size böyle davranmasına nasıl izin veriyorsunuz?

Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Daha da kısaltırsak kaygılarım, hormonlarım ve prensiplerim arasında kaldım.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Sana bir abla tavsiyesi ilişki yaşayıp yaşamamak senin tercihin tabiki ama yaşayacaksanda daha iki gündür tanıdığın ve böyle saçma sapan bi insanla yaşamamanı öneririm yaşın genç daha seveceğin sevileceğin bi insanla yaşa en azından

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Başkalarının düşünceleriylemi hayatınızı yaşıyorsunuz siz saçma bir düşünce yaşınız daha 20 ve çok gençsiniz başkalarının ne yaptığı ve ne düşündüğüyle ilgilenmeyin ben evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım fakat siz istiyorsanız en azından sizi secen ve sizinde sevdiğiniz biryle olması ki ilrde pişman olmayın tabi ilişkiye girmeden önce evlendiğim zaman ne olucak diye düşünmenizi öneriririm amacım sizi yargılamak değil ileride pişman olmayın diye yazıyorum

Başkalarının düşünceleriylemi hayatınızı yaşıyorsunuz siz saçma bir düşünce yaşınız daha 20 ve çok gençsiniz başkalarının ne yaptığı ve ne düşündüğüyle ilgilenmeyin ben evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım fakat siz istiyorsanız en azından sizi secen ve sizinde sevdiğiniz biryle olması ki ilrde pişman olmayın tabi ilişkiye girmeden önce evlendiğim zaman ne olucak diye düşünmenizi öneriririm amacım sizi yargılamak değil ileride pişman olmayın diye yazıyorum

Estağfurullah olur mu öyle şey, saygı çerçevesinde olan her görüş benim için değerlidir. Sonuçta bu konuyu ben açtım.
Ben de aslında o an ondan hoşlandığım için karşı koymamayı bir an istedim yalan değil ama ileride pişman olurum çünkü beni sevmiyor ve ben bunu biliyorum diye reddettim o fotoları da anında sildim zaten.
Burayı okuyunca iyi yaptığımı, hatta kafamın karışmasının bile çok gereksiz hatta saçmalık olduğunu anladım.

Kafanız hangi konuda karışık?

Siz, aranızda sevgi bağı olan biriyle cinsellik yaşayabileceğinizi söylüyorsunuz, karşınızdaki erkek ise, hallederiz diyor. Tanıştığı kadınlara pat diye kendini sunan, ucuz ve karaktersiz biri, üstüne de yuzsuz. Yattığı kadınları sağda solda anlatmasa kim bilecek? Reklam olmaksa niyetiniz, devam edin.

Böyle biri yakisikli olsa ne olur, olmasa ne olur? Yakisiklilik sadece fiziksel olmaz ki. Ruhu da yakışıklı olacak adamin, bunların ruhu lağım gibi. Biraz Kafa olsa, pat diye gönderiyorum ama nette orda burada ifşa edip, rezil ederse diye düşünür en azından, o da yok, ya da umrunda değil.

kadınları sadece obje gibi gördüğüne göre, demek ki geçmişte sağlam bir kazık yemiş, kuyruğunu dik tutuyor malak. Aşık olmadım dediğine inanmayın. Nasıl sinir oldum ya. Böyle pisliklerin size böyle davranmasına nasıl izin veriyorsunuz?
Onu biraz sosyal hayatındaki statüsünü belirtmek için yazdım. Yoksa hoşlandığım her erkek ilgi çeken tipler değildi veya ilgi çeken her erkekten hoşlanmıyorum.
Fotoları sildim zaten o utançtan hemen de herhalde benim onu ifşa etmeyeceğimden emindi.

Günaydın herkese.. Gerçekten dinlenilmeye ve abla/kardeş/dost tavsiyelerine, bakış açılarına ihtiyacım var.
Ben bir süredir birinden hoşlanıyorum. Bir süre dediğim de 1-2 hafta gibi kısa bir süre. Çocukla kafalarımızın uyuştuğunu hissettim. Benimle benzer hayat görüşlerine sahip, tam da hayal ettiğim erkek profiline yakın biriydi. Üstelik acayip yakışıklı. Benimle konuşmasına bile şaşırdım.
Sonra acı bir gerçeği öğrendim. Bu çocuğun sevgili olmadığı ama cinsel ilişki yaşadığı bazı kadınlar varmış. Bu beni yıktı, sessiz kalmaya ve hoşlantımı unutmaya karar verdim. Zaten çocuk daha önce kimseye aşık olmamış ve aşk ilişkisi yaşamamış. Böyle ilişkiler de benim daha önce yaşadığım şeyler değil. Sadece varlığını bildiğim ilişkiler.
Asıl son noktaya gelecek olursak, bu çocuk bana dün gece birden özel fotoğraflarını ve videolarını attı. Bunları ilk kez bana attığını, beni çok istediğini söyledi. Ben de ondan çok hoşlandığım halde teklifini kabul edemedim. Böyle ilişkilere açık olmadığımı falan söyledim.

Derdime gelecek olursak da, eski konularımdan da anlaşılacağı üzere insan ilişkilerinde başarısızım zaten. Bir de üstüne sosyal medyada, kendi yaş grubumda herkesin çatır çatır cinsellik yaşadığı algısı ve benim de yaşımın geçmeye başladığı düşüncesi (Yaşım 20) beni yiyip bitiriyor.
Fikirlerinizi belirtip yol gösterir misiniz çok ihtiyacım var ? Daha önce hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım.
Bunları ilk kez sana atmadı kim bilir kaç kıza dagıtmıştır o tamamen yalan yani inanma diger kısıma gelirsek adamdan uzak dur sana göre biri degil resmen taciz etmiş seni sana sormadan atması normal değil çünkü. Sende karakterinden ödün verme 20 yaş geç degil ayrıca herkesin tercihi aynı olmaz kimi insan yaşamak ister yaşar kimisi kendini saklar özel olan kişiyi bulmayı bekler bu adam senin için o kişi olsaydı zaten aklında soru işareti olmaz arada kalmaz ve onunla olurdun dogru kişi degil bunu beynin algılıyor hissediyor ama sen kabul etmek istemiyorsun. Zamanı geldigi zaman anlarsın zaten cinsellige adım atarsın o kişiyi bulunca aklında soru kalmıyor insanın

O kadar üzücü ki, taciz edildiğini farketmemissin bile .
Ben iliskide bir şeyler yaşanmasından rahatsızlık duymam, zaten yaşım 30. Buna rağmen böyle saygısızlık ömrümde görmedim. Ne münasebet ben talep etmeden biri bana çat diye bamyasini gönderecek 😳😳 kimin haddine??? İnsan nude gönderecekse bile bu işin adabı var, istek sonrasında çeker gönderir...
Hemen engelle şerefsizi
Bamya :KK70::KK70::KK70:

Cocugun yaşı kac.
arti uzak dur .
cinsellik icin acele etme. Kimle düşüp kalktığı belli degil hastalikli da olabilir hayatin mahvolur .

Böyle demeyin sosyal medyada orada burada herkesin üniversiteye başladı mı hatta bazen lisede cinsellik yaşaması gerektiği algısı alıyorum bazen. Böyle bir algının olduğunu yabancı ünlülerden bile duymuştum açıklama yapmışlardı. Üstüne bir de 25 yaşına gelip hala bakire olan insanlarla içten içe alay ediyormuş insanlar. Yani ben böyle duydum.
Gülüm Sen ne dediginin farkindamisin? Kim ne bk yerse yesin, milletden sanane? Bide yabancılardan…Sen niye kendini degersizlestirecek seni sadece cinsel anlamda kullanacak birini istiyorsun ?
Bizim kızlarımız kıymetli ! Lütfen yapmayın şöyle, bir insan kendine değer verdiğinde ancak başkasından değer görür!
İnsan sevdiğiyle helaliyle seviştiği zaman mutlu olur… yapmayın şöyle kuzum

Ayrıca yirmi yasında ki kızlar catır cayır cinsellik yasıyor derken yok canım saka yapıyon heralde 2002 li cocuklardan bahsediyorsun dmi.vay anasını ya.ben o yasta unideydim tek kalıyordum biran önce okul bitsede memlekete dönsem kafasındaydm. evimin altında cig köfteci vardı hergun cig köfte yiyerek gün sayıyordum memlekete ne erkek gelirdi aklıma ne cinsellik 🤣🤣 tabi sonra esimle tanıstım smsle yzısırdk nude mude seksting bu kelimelerin ne oldugnu bilmedigimz yıllar ❤️

cussss bu norma birsey mi yaa sapık dolmus millet senin pis cukunu napıyım ben deseydin yaa aaaa ne ayıp nisanlın yapsa ayrılır ınsan bee ne demek kendini atmak

Vay bizim ufaklıga bakın hele siz. Cinselliğin acelesi yok tabi ki yasıda yok ama nedense şimdi bu kada kolay ulasılabildigi için cinsellik hele de sizin yasta biri için dogru bulmadım.cinsellk yasamadım yasım geciyor deme.

30 YASINDA KIZLAR DA VAR,20 YASINDA KADINLARDA. dert etme

Ayrıca yirmi yasında ki kızlar catır cayır cinsellik yasıyor derken yok canım saka yapıyon heralde 2002 li cocuklardan bahsediyorsun dmi.vay anasını ya.ben o yasta unideydim tek kalıyordum biran önce okul bitsede memlekete dönsem kafasındaydm. evimin altında cig köfteci vardı hergun cig köfte yiyerek gün sayıyordum memlekete ne erkek gelirdi aklıma ne cinsellik 🤣🤣 tabi sonra esimle tanıstım smsle yzısırdk nude mude seksting bu kelimelerin ne oldugnu bilmedigimz yıllar ❤️
Hahahaha ben de böyle sizin gibi yaşıyorum aslında normalde :KK70:
Yani şimdi bu söylediğim kesin doğru olmayabilir tabii. Ama mesela twitterda falan hep görüyorum yüksek libidolarıyla cinsel istekleriyle ilgili Tweeter atıyor neredeyse herkes.

Gülüm Sen ne dediginin farkindamisin? Kim ne bk yerse yesin, milletden sanane? Bide yabancılardan…Sen niye kendini degersizlestirecek seni sadece cinsel anlamda kullanacak birini istiyorsun ?
Bizim kızlarımız kıymetli ! Lütfen yapmayın şöyle, bir insan kendine değer verdiğinde ancak başkasından değer görür!
İnsan sevdiğiyle helaliyle seviştiği zaman mutlu olur… yapmayın şöyle kuzum
Yapmadım dediği gibi bir ilişkiye açık olmadığımı söyledim

Ciddi olamazsınız ya böyle birşey yok. İsteyen cinsellik yaşar isteyen yasamaz nasıl yaşayanı kinamiyosak yasamayani da kinayamayiz. Bakire olmak utanılacak bir şey olabilir mi kadınların suclanmadigi bir bu kalmıştı. Nasıl düşünceler bunlar gerçekten yani ne yazacağımı şaşırdım nasil bir nesil yetişiyor

''madem yakışıklı bulup arzuluyorsunuz sizde onu kullanın keyfinizi yaşayıp hayatınıza devam edin'' derdim ama belli ki ilk deneyim ve duygusal yakınlık sizin için önemli, o yüzden kesinlikle uzak durmalısınız aksi halde kendinizi ömür boyu suçlayabilirsiniz.

Tek gecelik ilişkiler yaşayan çok kişi var evet ben şahsen onları anlamıyorum açıkçası ama yargılamıyorum da tabii..
siz onlardan değilsiniz, o yüzden uzak durmanız lazım.

Hahahaha ben de böyle sizin gibi yaşıyorum aslında normalde :KK70:
Yani şimdi bu söylediğim kesin doğru olmayabilir tabii. Ama mesela twitterda falan hep görüyorum yüksek libidolarıyla cinsel istekleriyle ilgili Tweeter atıyor neredeyse herkes.
Popüler olmak amac. Tabi ki cinsellik hakkında fikrin olsun ama ben erkek olsam hep utangac kızlardan hoslanırdım heralde 😅 bunları gercekten hayatına alacagın adamla ogrenmek daha guzel

Ozaman sizde insanlara bakiremisiniz sex yapiyomusunuz bunlardan bahsetmezsiniz olur biter zaten normalide bu ayrica bu yazdiklariniza inanarak yazdiysaniz size laf anlatmaya degmez diye düşünüyorum boyle muhabbetleri ciddiye almak pes yani

X