Bana ilkkez vurdu

Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece

Nasıl yani? Tahrik olan bir kişinin vurmaya hakkı var mı sizce? Eşiniz pişman mı? Bu konu üzerine konuştunuz mu? Şu an ben de kaldım öyle :KK57:

Sizin sorununuz, eşinizle aranızda gerilim varken,sanki suçlu sizmissiniz gibi sürekli alttan almak olmuş.
Yok acıyıp dansa kalkmalar
Yok ailesini bırakmak için tesvik etmeler...
Ne alaka yani ?!
Insan icinde bana öküz gibi böğüren adamla birak dans etmeyi yanyana koltukta oturmam
Zaten sevmediginiz kvyi eve birakmasi için teklif sunmaniz ise tamamen ortaminizi yumusatmak icin yapilmis sunî bir hareket ama ters tepmiş.

Birakin kocaniz olacak adam çabalasın siz değil.
Böyle pasif pasif kalirsaniz üzgünüm ama siddet katlanarak artar.

Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece
Tabi ki eşinizi yaptığına pişman edeceksiniz.
Mesela darp raporu alarak veya almadan doğru mahkemeye gidip, boşanma dilekçenizi verin.

Boşanmayın. Süründürün. Dersini alınca dilekçeyi geri çekin.

Eğer kararlı olmazsanız, şiddet devam eder.

Nasıl yani? Tahrik olan bir kişinin vurmaya hakkı var mı sizce? Eşiniz pişman mı? Bu konu üzerine konuştunuz mu? Şu an ben de kaldım öyle :KK57:
Hayır ben sinirlenme konusunda tahrik etmiş olabilirim demek istedim vurma konusunda değil aman yanlış anlaşılmasın şiddete şiddetle karşıyım

Tabi ki eşinizi yaptığına pişman edeceksiniz.
Mesela darp raporu alarak veya almadan doğru mahkemeye gidip, boşanma dilekçenizi verin.

Boşanmayın. Süründürün. Dersini alınca dilekçeyi geri çekin.

Eğer kararlı olmazsanız, şiddet devam eder.
+1,000,000,000

Sizin sorununuz, eşinizle aranızda gerilim varken,sanki suçlu sizmissiniz gibi sürekli alttan almak olmuş.
Yok acıyıp dansa kalkmalar
Yok ailesini bırakmak için tesvik etmeler...
Ne alaka yani ?!
Insan icinde bana öküz gibi böğüren adamla birak dans etmeyi yanyana koltukta oturmam
Zaten sevmediginiz kvyi eve birakmasi için teklif sunmaniz ise tamamen ortaminizi yumusatmak icin yapilmis sunî bir hareket ama ters tepmiş.

Birakin kocaniz olacak adam çabalasın siz değil.
Böyle pasif pasif kalirsaniz üzgünüm ama siddet katlanarak artar.
Yok ben artık hiç bir şekilde acimycam hep herşeyi önüne sundum o aileme surat yaparken ben o kadar laf duymaması rağmen güldüm Alttan aldım huzurlu olalım diye hizmetimi eksik etmedim evvet hırçın bir yapım var sinirlendiğimde ağır konuşuyorum ama bunun karşılığı dayak olmamaliydi vurmak olmamaliydi ..

Sizde çanta atmışsınız ama. Hiç görmüyor musunuz trafikte bile şoförler tanımadığı insanla nasıl kavga ediyor yol verme yüzünden, nasıl katil olunuyor. Ben dışarıda yürümekten korkuyorum. Eşinizi anlıyorum. Sizi de anlıyorum. Ama gerçekten biriniz susacaksınız. Tamam canım diyip susacaksınız. Şiddete karşıyım ama bu ani refleks olmuş. Sizde çanta atmışsınız. Eşiniz sinirli biriyse onunla laf dalaşına girmeyin. Sakin olunca söyleyin. Annem hep evlilik siyaset gibi yöntemini bileceksin der. Eşiniz sinirliyken susacaksınız. Bir de geç kalma stresi ile siz değil başkası olsa ona da kızacaktır eşiniz. En yakın Arkadaşı ile gitse mesela ona da kızardı. Olayı geç kalma stresi başlatmış siz somurtarak yada laf söyleyerek tetiklemişsiniz

Elleri kırılsın . Neye tahrik oldu. Ne olursa olsun yapamaz.
Ve siz susmamalisiniz. Affetmeyin.

Madem bu kadar panik yapıyorsunuz neden önceden hazirlanmadiniz ?

Evliliği sadece çeyizden gelinlikten ibaret görenlere burayı göstermek istiyorum. Çok zor cidden. Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Affetmeyin. Eşiniz bir kere yaptı. Bir daha olmaması için sizde ona dersini verin

İkinizde bu kadar kontrolsüzken çocuk yapmayın ne olur. Ayrılırsınız, barışırsnız birşey diyemem sizin kararınız ama ikinizde öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeden nolur çocuk yapmayın.

Ne olursa olsun size vurmamalıydı
Ama belliki öfke problemi var
Nikaha geç kalma olayı veya diğer yaşananlar tolore edilebilecek konuşarak tekrarlanmayacak şeyler aslında

Eşinizde öfke problemi sizde de biraz ben daha iyisini bilirim durumu var sanırım

Devam etmeyi düşünüyorsanız yardım alın bence

Bide dövdüğünü kabul etmiyor öyle mi?? Doğru kolum bacağın kırılsaydı da görseydi dayağı..

Sizde çanta atmışsınız ama. Hiç görmüyor musunuz trafikte bile şoförler tanımadığı insanla nasıl kavga ediyor yol verme yüzünden, nasıl katil olunuyor. Ben dışarıda yürümekten korkuyorum. Eşinizi anlıyorum. Sizi de anlıyorum. Ama gerçekten biriniz susacaksınız. Tamam canım diyip susacaksınız. Şiddete karşıyım ama bu ani refleks olmuş. Sizde çanta atmışsınız. Eşiniz sinirli biriyse onunla laf dalaşına girmeyin. Sakin olunca söyleyin. Annem hep evlilik siyaset gibi yöntemini bileceksin der. Eşiniz sinirliyken susacaksınız. Bir de geç kalma stresi ile siz değil başkası olsa ona da kızacaktır eşiniz. En yakın Arkadaşı ile gitse mesela ona da kızardı. Olayı geç kalma stresi başlatmış siz somurtarak yada laf söyleyerek tetiklemişsiniz
Yani işin özeti, her şekilde bu kadın suçlu size göre! E tabi, evlilikte siyaset bilmeyen kadın dayak da yer aldatılır da! Siyaset önemli!!!

elleri kırılsın hayvanın. ne var yani stres yapınca heyecanlanıyorsanız, yaptırmasın o zaman. ne var ki bunda vurması mı gerekiyordu, herkesin içinde böğürmesi de ayrı bir fiyasko. çocuk yokken yol yakınken iyice düşünün derim. inşallah olmaz ama bunun devamı gelir.

Offfff çok korkunç bir kavga olmuş bu :KK57: size düğün için davetiye gelmedi mi üzerinde saat yazar yazmasa bile 19:30 dur o saat belli birşey . Çok sevdiğiniz ablanız abiniz se annenizde oturmak yerine evinizde olup hazırlanmanız lazımdı . Annenizin evi kaçmıyor ya bakın bugün rahatça gidin annenize:KK61: acaba hazırlanırken ne yaptınız çok merak ettim kocanızda ayrı bir deli zaten sen onun anasını düşün yürümesinler de adam milletle çene çalacaktım desin şunu anladım milleti çok düşünmeyeceksin ne hali varsa görsün:mad: ayrıca kapıda öyle bağırdı herkes gördü ben olsam eve geri döner içeri girmezdim. Adam sana öyle bağırsın seni rezil etsin sen hala dans edenlerin yanına kalktı sende kıyamadım diyip kalkıyorsun bak adam sana ne yaptı

Devamı gelir gibi zaten saygı da kalmamış.

X