Bana garip geldi sizce

Onlar dogumdan sonra yada doguma yakin alinilabilir ben farkli birsey istiyorum cok lazim olur ama alinmasi unutulur ates olcer mesela
öyle bişe istiyorsan bebek bakım seti alabilirsin
tırnak makası, şampuan, sabun, pudra, krem vs güzel kocamaaannn, süslü bi paket içinde

Pazar gunu gidecez insallah boyle bir bohca yapsam cok guzel olur aklinla bin yasa aksam gidip magazalari gezeyim birde butik kurabiye bebegin mujdesini kutlariz

mujdemi isterim derler ama bu seni ilgilendiren bir konu da olur o hamile seni niye ilgilendirecek bide para istiyorum diye bir cumle olurmu bebek dokduktan sonra besigini veya ne biliyim kıyafet falan alınır ama kenara para atmak nedir bende cozemedim

nekadar abartmış ya..bende ilk defa duyuyorum valla müjdeye para istendiğini..tamam altın takarsın beğendiğin kıyafetleri falan alırsın..acaba üzerimize düşen derken bunlarımı demek istiyor??

eşine ben istemiyorum. bir tane çeyrek altın takarız doğunca dersin anasız babasız mı kalacak çocuk neden ihtiyacını biz düşünüyoruz dersin.görümcen derse bizim orada doğunca çeyrek takmak adetten dersin çıkarsın işin içinden.

Hangi marka iyidir bu urunlerde
bana eltilerim almanyadan gönderdiler penaten markası gerçekten çok iyiydi (şampuan, duş jeli, pudra,krem) ama türkiyede devardır illaki bulabilirsin bulamazsan dalin de çok iyi bi marka ben çok memnunum
tırnak makası vs tarzı şeyler için chicco derim hem çok cici hem de güzel ürünler var

Dogana kadar birikir canim ne olacak minik bir bebek ne lazim olur herkes kiyafet diyor galiba yakin cevre hep kiyafet gerirecek
Ben lazim olup ama kimsenin almadigi seyleri almak istiyorum

Gerekirse doguma yakin sorabilirsin ne gerekiyor diye fakat en güzeli bir altin yada para gibime geliyor. O halde istedigi seylere göre harcayabilirler.

Kendinizide fazla zorlamaya gerek yok tabiki. Gücünüz neye yetiyorsa onu yapin.

Pazar gunu gidecez insallah boyle bir bohca yapsam cok guzel olur aklinla bin yasa aksam gidip magazalari gezeyim birde butik kurabiye bebegin mujdesini kutlariz

Kuzenim hamile, annem ara ara birşeyler alıyor, ne zaman vericen ne zaman vericen diye sorup duruyordum o söyledi bana. Daha 9 ay var, ara ara fiyatı uygun şeylerden alıp biriktiricem güzelce bohça yapıp süslerim, doğum da bohçayı götürünce altınımı da takarım demişti. Geçen gün bir çocuk mağazası indirim yapmıştı 10 liraya kapşonlu hırka aldım, hırkanın içindeki renge göre 7,5 liraya ayakkabı görünümlü patik aldım. Kaliteli ürünleri indirimde takip etmek gerekiyor, sen de denk geldikçe alıp eve koyarsın, hem eşin de ilgilendiğini görür mutlu olur

Kadirhas avm sadece cocuk urunleri ustune dukkanlar var aksam oraya bakarim bu markaya yoksada bilindik baska bir marka varsa tavsiyeleri alabilirim

bazı yerlerde adet vardır.. ''Mustu mu ısterım'' derler guzel bı haber verılecegı vakıt.. Bu sızın gorevınızmıs gıbı ıstenmesını yadsımanızı da anlıyorum.. Zorunda degılsınız tabı..

Kadirhas avm sadece cocuk urunleri ustune dukkanlar var aksam oraya bakarim bu markaya yoksada bilindik baska bir marka varsa tavsiyeleri alabilirim
bak canım, dediğim gibi penaten bulamazsan dalinden de memnunum ben ürünleri güzel.
bi de aklında bulunsun kesinlikle parfümsüz olmalarına dikkat et aldığın herşeyin üzerinde parfümsüz yazmasına da aldanma deneme şansın varsa aç kokla.
kimisinde parfümsüz diyor alıyorsun buram buram kokuyor eeee doğal kokuları bunlar olamayacağına göre :)
ve chicco'nun ürünlerini de seviyorum emzik vs gibi şeyler de katacaksan pakete ordan bakabilirsin.
bi de daha önce de dediğim gibi bebek süs eşyalarına da bi göz at, hatıra olarak inanılmaz güzel bence. :)

Ben magnet yaparim oyle suslu seyler elimden gelir bebek mujdesi olarak sampuan bakim urunleri alirim bir sepeti suslerim tullerle icine koyarim butik kurabiye yaptiririm doguma kadarda artik cinsiyeti belli olunca kiyafet alirim bunlar disinda artik onlar soyler biz aliriz

ben sebamed aldım; maddi durumunuzu bilmiyorum ama mustela da iyiymiş; ben aldıktan sonra öğrendim.
daha uygun bakarsanız nivea.

o müjdemi isterim şakayla karışık söylenmiştir, takma fazla. kenara para atmak fazla tabi ki; zamanı geldiğinde hoşuna giden bir şey olduğunda alırsın yavaş yavaş; yapmak zorunda olduğun için değil.

ben hiçbir şey almamıştım daha kızımın ilk cicilerini eltim almıştı; takım, zıbın, patik, mont.
şimdi o da hamile 2. çocuğu onun, ama ben karnındakini değil büyüğü düşünüyorum nedense :)
doğumda herkes bebekle ilgilenecek; abla oldum vb. onun gururunu okşayacak neler yapabilirim diye.

Müjdemi isterim derler bizde kisaca ama para falan icin degil, öylece söylenir bisey gelmez yani karsilik olarak... Ama iyi bi kazanc kapisimis... Günde üc müjdeye elliser alsam hhhhmmm ayda ne kadar eder hhhmmmm... Hey allahim... Neyse! Elinizden geldigince altin ve yakin olarak Bebegin bi eksigi (yani yatak,dolap,anakucagi hangisine yeterseniz) normalinde bu yeterlidir... Icinizden geliyorsada daha fazlasini yaparsiniz, kiyafet, biberon, oyuncak, süs, yani hepsi bi anda degil iste ara ara ama sizin icinizden gelmesi lazim karsi taraf istedigi zaman yani mecburi gibi benim alasim gelmezdi sadece gerekeni yapardim...

Cok güzel düsünmüssünüz bu cok önemli! Benim ikinci oldugunda sagolsun yakinlarim hep ilk abiyi öpüp kokladilar sonra bebege yöneldiler ve cogunluk abiyede kücükte olsa bi hediye getirdiler ki kendisini dislanmis hissetmesin... Bu cok önemli! Sevdigi, severek oynadigi bi oyuncak, boyama kitaplari, resimli kitaplar iste yasina göre, büyük yada pahali olmasi gerekmiyor, ön planda olmasi önemli bebek anlamiyor sonucta daha...

Ayyy ne sacma bebis dogunca hediyesini alir goturursunuz bu kadar.Mujde parasinida ilk kez duydum daha neler duyucaz bakalim.Eşinizde düskünse kardesine yandiniz siz bu bebek size masraf olucak demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…