- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
Heh super butik kurabiyeler hay aklinla bin yasa
öyle bişe istiyorsan bebek bakım seti alabilirsinOnlar dogumdan sonra yada doguma yakin alinilabilir ben farkli birsey istiyorum cok lazim olur ama alinmasi unutulur ates olcer mesela
Pazar gunu gidecez insallah boyle bir bohca yapsam cok guzel olur aklinla bin yasa aksam gidip magazalari gezeyim birde butik kurabiye bebegin mujdesini kutlarizÇocuk mağazalarında çok güzel indirimler oluyor, ara ara denk geldikçe alabilirsiniz. Mesela alt açma örtüsü ve yastığı vardı çok hoşuma gitti. Örgü örebiliyorsanız bebek yeleği örebilirsiniz. Bunun gibi bir kaç parça şey alıp doğumuna gittiğinizde bohça yapıp koyarsınız hediyelerinizi, altınınızı da takarsınız. Yani bütçeniz el verdiği müddetçe elinizden geleni yaparsınız. Ama sadece tek bir altın çok kuru kalır. Yarın birgün sizin çocuğunuz olunca sizin bebeğinize de yaparlar :) Görümcenin tutumunu boşver, biraz patavatsızlık etmiş.
Hangi marka iyidir bu urunlerdeöyle bişe istiyorsan bebek bakım seti alabilirsin
tırnak makası, şampuan, sabun, pudra, krem vs güzel kocamaaannn, süslü bi paket içinde
bana eltilerim almanyadan gönderdiler penaten markası gerçekten çok iyiydi (şampuan, duş jeli, pudra,krem) ama türkiyede devardır illaki bulabilirsin bulamazsan dalin de çok iyi bi marka ben çok memnunumHangi marka iyidir bu urunlerde
Dogana kadar birikir canim ne olacak minik bir bebek ne lazim olur herkes kiyafet diyor galiba yakin cevre hep kiyafet gerirecek
Ben lazim olup ama kimsenin almadigi seyleri almak istiyorum
Pazar gunu gidecez insallah boyle bir bohca yapsam cok guzel olur aklinla bin yasa aksam gidip magazalari gezeyim birde butik kurabiye bebegin mujdesini kutlariz
Kadirhas avm sadece cocuk urunleri ustune dukkanlar var aksam oraya bakarim bu markaya yoksada bilindik baska bir marka varsa tavsiyeleri alabilirimbana eltilerim almanyadan gönderdiler penaten markası gerçekten çok iyiydi (şampuan, duş jeli, pudra,krem) ama türkiyede devardır illaki bulabilirsin bulamazsan dalin de çok iyi bi marka ben çok memnunum
tırnak makası vs tarzı şeyler için chicco derim hem çok cici hem de güzel ürünler var
bak canım, dediğim gibi penaten bulamazsan dalinden de memnunum ben ürünleri güzel.Kadirhas avm sadece cocuk urunleri ustune dukkanlar var aksam oraya bakarim bu markaya yoksada bilindik baska bir marka varsa tavsiyeleri alabilirim
Ben magnet yaparim oyle suslu seyler elimden gelir bebek mujdesi olarak sampuan bakim urunleri alirim bir sepeti suslerim tullerle icine koyarim butik kurabiye yaptiririm doguma kadarda artik cinsiyeti belli olunca kiyafet alirim bunlar disinda artik onlar soyler biz alirizbak canım, dediğim gibi penaten bulamazsan dalinden de memnunum ben ürünleri güzel.
bi de aklında bulunsun kesinlikle parfümsüz olmalarına dikkat et aldığın herşeyin üzerinde parfümsüz yazmasına da aldanma deneme şansın varsa aç kokla.
kimisinde parfümsüz diyor alıyorsun buram buram kokuyor eeee doğal kokuları bunlar olamayacağına göre :)
ve chicco'nun ürünlerini de seviyorum emzik vs gibi şeyler de katacaksan pakete ordan bakabilirsin.
bi de daha önce de dediğim gibi bebek süs eşyalarına da bi göz at, hatıra olarak inanılmaz güzel bence. :)
Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!
Kadirhas avm sadece cocuk urunleri ustune dukkanlar var aksam oraya bakarim bu markaya yoksada bilindik baska bir marka varsa tavsiyeleri alabilirim
ben sebamed aldım; maddi durumunuzu bilmiyorum ama mustela da iyiymiş; ben aldıktan sonra öğrendim.
daha uygun bakarsanız nivea.
o müjdemi isterim şakayla karışık söylenmiştir, takma fazla. kenara para atmak fazla tabi ki; zamanı geldiğinde hoşuna giden bir şey olduğunda alırsın yavaş yavaş; yapmak zorunda olduğun için değil.
ben hiçbir şey almamıştım daha kızımın ilk cicilerini eltim almıştı; takım, zıbın, patik, mont.
şimdi o da hamile 2. çocuğu onun, ama ben karnındakini değil büyüğü düşünüyorum nedense :)
doğumda herkes bebekle ilgilenecek; abla oldum vb. onun gururunu okşayacak neler yapabilirim diye.