Bana garip geldi sizce

Görümcekk yolunu bulmuş valla..
Daha müjde de para istiyorsa ohooo bunun cinsiyeti var, doğumu var, 40 var , ilk dişi var, ilk karnesi var.. derken siz kenara yavaştan biriktirmeye başlayın bence :KK25:

Neden bu kadar takıldınız ve kızdınız anlamadım doğrusu şaka yapmış işte müjdemi isterim demek istemiş para itiyorumm haber verdiklerimden demiş ama gerçekten istemiyordur tabii ki şaka yapmış yani. İstediğin para olsun ablacım bu müjdeye hele doğsun neler alırım ona diyebilirdiniz çok güzel bir haber bu. Eşinize de kızdınız sanırım ama dediğiniz gibi ilk kez dayı oluyormuş altın takacak tabii ki de dayı olarak bir kaç parça birşey de almak ister belki arabasını almak ister bebeğin, belki birkaç kıyafet yani ne var bunda.

Hamileyim demek niye edep gerektirsin bunu anlamadım o zmn her hamile doğuran kdr evden çıkmasın koca koca göbekleriylea büyük edepsizlik yanii!!!
Görümceninize gelince samimiyetinize güvenip şaka yapmıştır zaten altın takarsınız

Umarim saka yapiyorsunuzdur...:KK14:

Yoksa hamile olmaktan insan niye utansin, sikilsin???

O zaman doguma bi altin ve bir zibin ile git. Yani maddi durumlari kötü ise bunlari kendileri düsünecekti bebekten önce. Yani esin sakin onlar icin para kenara atmasin. Siz ilk önce kendi maddi durumunuzu hal edin :)
Dogana kadar birikir canim ne olacak minik bir bebek ne lazim olur herkes kiyafet diyor galiba yakin cevre hep kiyafet gerirecek
Ben lazim olup ama kimsenin almadigi seyleri almak istiyorum

Bemim bildiğim müjde veren seninle ilgili sana bi müjde verirse sana der müjdemi isterim diye. O zaman hepimiz her olay olduğunda birilerini arayıp müjde alalım.

Ha bu arada uzun zamandır bebek istiyolarmış allah bağışlasın bebeklerinide hayırlısıyla inşallah kucaklarına alırlar.

Merhaba kk hatunlari

Benim 1 tane gorumcem var cok iyi arkadas olanasakta saygimizi koruruz bugun hamile oldugunu ogrendim cok sevindim uzun zamandir istiyordu gelelim garip gelen kismina
Bana hamile oldugunun mujdesini verdi ve mujde verdiklerimden para istiyorum dedi ben gecistirdim tabi boyle birseyi ilk defa duydum. Esimide aramis onada mujde vermis sonucta ilk defa dayi olacak. Esim bebek icin kenara para atalim altin ve uzerimize dusenleri yapariz dedi is yerinde oldugum icin sonra konusalim dedim. Altini anlarim uzerimize dusen nedir? Birde benimle alakali olmayan bir mujde icin parami vermem gerekiyor
canım evet para istemesi garip bişe ama çok da garipseme hamile olduğunu öğrenmem verdiği heyecanla mutlulukla saçmalamış olabilir, belki de o da şimdi ya yanlış mı anlamıştır acaba beni diye kara kara düşünüyordur :-)
sadece müjdeli haber veriyorum gibi söylemek istemiştir.
bi de eşinin söylediğinde de garipsenecek bişe görmedim dayı olacak tabi altın dışında gücünün yettiğince yapmak ister üstümüze düşenden kastı budur bence hani büyük büyük hediyeler vs gelmesin aklına

Bemim bildiğim müjde veren seninle ilgili sana bi müjde verirse sana der müjdemi isterim diye. O zaman hepimiz her olay olduğunda birilerini arayıp müjde alalım.

Ha bu arada uzun zamandır bebek istiyolarmış allah bağışlasın bebeklerinide hayırlısıyla inşallah kucaklarına alırlar.

Cnm yeni bebeğin baya gideri oluyo yatağı arabası puseti ana kucağı çantası osu busu bissürü şey

Neden bu kadar takıldınız ve kızdınız anlamadım doğrusu şaka yapmış işte müjdemi isterim demek istemiş para itiyorumm haber verdiklerimden demiş ama gerçekten istemiyordur tabii ki şaka yapmış yani. İstediğin para olsun ablacım bu müjdeye hele doğsun neler alırım ona diyebilirdiniz çok güzel bir haber bu. Eşinize de kızdınız sanırım ama dediğiniz gibi ilk kez dayı oluyormuş altın takacak tabii ki de dayı olarak bir kaç parça birşey de almak ister belki arabasını almak ister bebeğin, belki birkaç kıyafet yani ne var bunda.
Aaa girumce ile ilgili kesin kizmistir on yargimizi kenara birakip oyle yorum yapalim ben kizmadim husnu kuruntunuz Esimede kizmadim illa kizmami isterseniz dusunurum kizacak birsey bulmak zor degil sadece ne alinmasi lazim detay istiyorum

Bizim buralarda çok yapılır müjde veriyorum paramı isterim diye

Para verildiğinden falan değil yani o bir sözdür mutluluğu paylaşmak gibi bir şey

Para vermenize gerek yok mutluluğunu paylaşın yeter.

canım evet para istemesi garip bişe ama çok da garipseme hamile olduğunu öğrenmem verdiği heyecanla mutlulukla saçmalamış olabilir, belki de o da şimdi ya yanlış mı anlamıştır acaba beni diye kara kara düşünüyordur :-)
sadece müjdeli haber veriyorum gibi söylemek istemiştir.
bi de eşinin söylediğinde de garipsenecek bişe görmedim dayı olacak tabi altın dışında gücünün yettiğince yapmak ister üstümüze düşenden kastı budur bence hani büyük büyük hediyeler vs gelmesin aklına

Muhtemelen sevincten sasirdi diye dusunuyorum.
Ben kimsenin almayacagi birsey istiyorum zayen zengin dayisi var ezmek icin elinde geleni yapar :) onun bile aklina gelmiycek birseyler olmali

kenara para atmak sizin değil görümcenizin ve kocasının işi
erkek ailelerinin oğullarına kendilerine bakmakla yükümlüymüş hissi vermesi rahatsız edici gerçekten
üstünüze düşen altın takmak ve birkaç parça bebek kıyafetidir. bunun için de aylar öncesinden birikm yapmak gerekmez

Dogana kadar birikir canim ne olacak minik bir bebek ne lazim olur herkes kiyafet diyor galiba yakin cevre hep kiyafet gerirecek
Ben lazim olup ama kimsenin almadigi seyleri almak istiyorum

Çocuk mağazalarında çok güzel indirimler oluyor, ara ara denk geldikçe alabilirsiniz. Mesela alt açma örtüsü ve yastığı vardı çok hoşuma gitti. Örgü örebiliyorsanız bebek yeleği örebilirsiniz. Bunun gibi bir kaç parça şey alıp doğumuna gittiğinizde bohça yapıp koyarsınız hediyelerinizi, altınınızı da takarsınız. Yani bütçeniz el verdiği müddetçe elinizden geleni yaparsınız. Ama sadece tek bir altın çok kuru kalır. Yarın birgün sizin çocuğunuz olunca sizin bebeğinize de yaparlar :) Görümcenin tutumunu boşver, biraz patavatsızlık etmiş.

Cnm yeni bebeğin baya gideri oluyo yatağı arabası puseti ana kucağı çantası osu busu bissürü şey
Onlar dogumdan sonra yada doguma yakin alinilabilir ben farkli birsey istiyorum cok lazim olur ama alinmasi unutulur ates olcer mesela

müjdemi istiyorum diye bi olay var evet ama hani onun hamilelik haberini önce doktorundan falan sen öğrenirsin ona sen duyurursun sen dersin müjdemi isterim diye. bu neyin müjdesiymiş para istiyor :KK70::KK70::KK70:

Yazdığım gibi abes yada tuhaf bir şey yok ki o an mutlu olmuş size değer vermiş aramış haberi paylaşmış bunu dert edip tskicak bir şey yokki

Ben olsam sevincini paylaşır bütün paralar senin derim gecerim çünkü öyle önemli bir şey değil ki bu

Bunu garip görucek bir durum yokki

Muhtemelen sevincten sasirdi diye dusunuyorum.
Ben kimsenin almayacagi birsey istiyorum zayen zengin dayisi var ezmek icin elinde geleni yapar :) onun bile aklina gelmiycek birseyler olmali
buldum :) gerçi çok bilinmedik bişe değil ama bana yengem hediye olarak doğum sonrası akrabaya eşe dosta dağıtmak için bebek süs eşyası yaptırmıştı tabi daga kızımın ismine karar veremediğimiz için isim yazdıramamıştı, isme karar verdiklerinde böyle bişe yaptırabilirsiniz.
benim çok hoşuma gitmişti.
çok güzel bir hatıra kaldı bana ve benim yakınlarıma.
bütün akrabalarımın evinde kızımın doğum süslerinden var onları her gördüğümde kızımın doğduğu ilk gün geliyor aklıma ki bana göre en güzel hediye :)

X