Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!
bunun edepsizlik neresinde?Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!
Dogana kadar birikir canim ne olacak minik bir bebek ne lazim olur herkes kiyafet diyor galiba yakin cevre hep kiyafet gerirecekUmarim saka yapiyorsunuzdur...
Yoksa hamile olmaktan insan niye utansin, sikilsin???
O zaman doguma bi altin ve bir zibin ile git. Yani maddi durumlari kötü ise bunlari kendileri düsünecekti bebekten önce. Yani esin sakin onlar icin para kenara atmasin. Siz ilk önce kendi maddi durumunuzu hal edin :)
canım evet para istemesi garip bişe ama çok da garipseme hamile olduğunu öğrenmem verdiği heyecanla mutlulukla saçmalamış olabilir, belki de o da şimdi ya yanlış mı anlamıştır acaba beni diye kara kara düşünüyordurMerhaba kk hatunlari
Benim 1 tane gorumcem var cok iyi arkadas olanasakta saygimizi koruruz bugun hamile oldugunu ogrendim cok sevindim uzun zamandir istiyordu gelelim garip gelen kismina
Bana hamile oldugunun mujdesini verdi ve mujde verdiklerimden para istiyorum dedi ben gecistirdim tabi boyle birseyi ilk defa duydum. Esimide aramis onada mujde vermis sonucta ilk defa dayi olacak. Esim bebek icin kenara para atalim altin ve uzerimize dusenleri yapariz dedi is yerinde oldugum icin sonra konusalim dedim. Altini anlarim uzerimize dusen nedir? Birde benimle alakali olmayan bir mujde icin parami vermem gerekiyor
Bemim bildiğim müjde veren seninle ilgili sana bi müjde verirse sana der müjdemi isterim diye. O zaman hepimiz her olay olduğunda birilerini arayıp müjde alalım.
Ha bu arada uzun zamandır bebek istiyolarmış allah bağışlasın bebeklerinide hayırlısıyla inşallah kucaklarına alırlar.
Aaa girumce ile ilgili kesin kizmistir on yargimizi kenara birakip oyle yorum yapalim ben kizmadim husnu kuruntunuz Esimede kizmadim illa kizmami isterseniz dusunurum kizacak birsey bulmak zor degil sadece ne alinmasi lazim detay istiyorumNeden bu kadar takıldınız ve kızdınız anlamadım doğrusu şaka yapmış işte müjdemi isterim demek istemiş para itiyorumm haber verdiklerimden demiş ama gerçekten istemiyordur tabii ki şaka yapmış yani. İstediğin para olsun ablacım bu müjdeye hele doğsun neler alırım ona diyebilirdiniz çok güzel bir haber bu. Eşinize de kızdınız sanırım ama dediğiniz gibi ilk kez dayı oluyormuş altın takacak tabii ki de dayı olarak bir kaç parça birşey de almak ister belki arabasını almak ister bebeğin, belki birkaç kıyafet yani ne var bunda.
canım evet para istemesi garip bişe ama çok da garipseme hamile olduğunu öğrenmem verdiği heyecanla mutlulukla saçmalamış olabilir, belki de o da şimdi ya yanlış mı anlamıştır acaba beni diye kara kara düşünüyordur
sadece müjdeli haber veriyorum gibi söylemek istemiştir.
bi de eşinin söylediğinde de garipsenecek bişe görmedim dayı olacak tabi altın dışında gücünün yettiğince yapmak ister üstümüze düşenden kastı budur bence hani büyük büyük hediyeler vs gelmesin aklına
Dogana kadar birikir canim ne olacak minik bir bebek ne lazim olur herkes kiyafet diyor galiba yakin cevre hep kiyafet gerirecek
Ben lazim olup ama kimsenin almadigi seyleri almak istiyorum
Muhtemelen sevincten sasirdi diye dusunuyorum.
Ben kimsenin almayacagi birsey istiyorum zayen zengin dayisi var ezmek icin elinde geleni yapar :) onun bile aklina gelmiycek birseyler olmali
Onlar dogumdan sonra yada doguma yakin alinilabilir ben farkli birsey istiyorum cok lazim olur ama alinmasi unutulur ates olcer meselaCnm yeni bebeğin baya gideri oluyo yatağı arabası puseti ana kucağı çantası osu busu bissürü şey
Heh super butik kurabiyeler hay aklinla bin yasaCnm şimdi bebeklere hoşgeldin kurabiyeleri süsleri falan yapılıyo o tarz bişeyler yapabilirsin
buldum :) gerçi çok bilinmedik bişe değil ama bana yengem hediye olarak doğum sonrası akrabaya eşe dosta dağıtmak için bebek süs eşyası yaptırmıştı tabi daga kızımın ismine karar veremediğimiz için isim yazdıramamıştı, isme karar verdiklerinde böyle bişe yaptırabilirsiniz.Muhtemelen sevincten sasirdi diye dusunuyorum.
Ben kimsenin almayacagi birsey istiyorum zayen zengin dayisi var ezmek icin elinde geleni yapar :) onun bile aklina gelmiycek birseyler olmali