Bana garip geldi sizce

Evet yenge ve dayı olarak altın vs hediyeler alırsınız ama kenara para atma kısmını görümcenizle eşi yapsın. Bebek onların sonuçta :)

para kısmınıb espiri olduğunu varsayıyorum.ama bir tek altın takmakta eğer durumuz varsa çok az tabi birde içten gelmesi gerek.ben iki ablamada çocuklarına hatıra kalsın diye künye alıp isimlerini ve doğum tarihlerini yazdırdım ayrıta taqm set hast. çıkışı çorap ıvır zıvır bir çok şey aldım doğum yapmadan bunları verdim sonrasında arara ara yine giyimdir mendil bezdir aldım bunu zevk ile yaptım eşim,inde kardeşi var ve onada adaletli olması açısından aynılarını yaparım.2 ablamdan sonra benimde bebeğim oldu bana yapacak bir şey kalmadı sağolsunlar dörtbir koldan yaptılar sakladıkları kenara koydukları eşyalarıda getirdiler kızımı neredeyse hiç bir şey almadım.

Ya evliler artik, daha neresi kiz tarafi, erkek tarafi kaldi? Hicmi bu sacma sapan adetler bitmiyor cok merak ediyorum?

Bu gidis ile yasli cift ilerde huzur evine tasindiginda "kiz taraf bunu yapar, erkek tarafi sunu yapar" denilirse hic sasirmam

Yani belkş öyle çok bişe istemiordu. Bizdede müjde verilince karşılığında az da olsa bişey verilir. Hani bi çikolata bile olsa olur. Sizde bebeğe bi zıbın alıp müjdeliği diyebilirsiniz:-D

müjde verene hediye vb şeyler alınır doğruda allah aşkına size mi müjde?sanki sizin hamile olduğunuza dair sonuçları almışta size müjde veriyor.
Üstüne düşende ne ki yeğeni çocuğu mu?İllaki dayı olarak gönlünden kopanı yapar o da mutludur ama görümceniz garip konuşmuş.değişik insanlar var bu hayatta

Görümceniz bu müjde olayını yanlış algılamış sanırım. Bizim sülalede vardır böyle birşey ancak şöyle olur. Mesela ben iş arıyorum amcam bana bir yer buldu. arar der; müjdemi isterim şu şirkete kabul edildin git görüş. O zaman ben amcama bir kahve ısmarlarım baklava alırım ya da ne biliyim ufak bir hediye veririm. Bizde böyle olur yani. Daha ben hamileyim müjdemi isterim paramı hazırlayın diyenini duymadım. Biz mi yanlış uyguluyoruz acep? Şüpheye düştüm

Mesaji yanlis okumussun altini biliyorum baska ustumuze dusun nedir diye sordum

Esinizin kac kardesi var bilmiyorum, ama bir altin banada az geldi. En azindan guzel kiyafetler, cici hediyelerde olur yaninda sanirim? Mesela bi Maxi Cosi filan cokta pahali degil, oda bizden olsun diyebilir esiniz tek kizkardesiyse. Bunda ne varki? Hediyelesmek kadar guzel birsey varmidir (butcenizin sinirlari icerisinde tabi).

Mesaji yanlis okumussun altini biliyorum baska ustumuze dusun nedir diye sordum

Valla senin yazdığından "altından başka üzerimize ne düşüyor, ne almam gerek " çıkmıyor
Altını anlarım da daha ne istiyor bizden anlamı çıkıyor

mujde icin para isterim kismi bana da sacma geldi zaten espiri yapti yapmadi kismindan cok emin degilim gunahini alamam ama durumlari iyi degil dogum ve cocuk icin para lazim onu kestirebiliyorum. Dayisi olarak ustune duseni tabiki yapacak cok sansli bebek cunki 8 tane dayisi var Soyle bir durum var bizde 8 aylik evliyiz 25 binliracik borcumuz var iki kisi calisiyoruz elde kalan 200 lira bununla ne alabilirim ki

Valla senin yazdığından "altından başka üzerimize ne düşüyor, ne almam gerek " çıkmıyor
Altını anlarım da daha ne istiyor bizden anlamı çıkıyor
Senin disinda kimse oyle anlamamis farkli bir bakis acin var

aman kafana takma boşver eşinle de hiç tartışma alırsın bi zıbın gidersin doğunca

Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!

Evet benim farklı bir bakış açım var
Bana bebeği olacağını söyleyen bi kadının her dediğine takılmam
Onun adına gerçekten sevinirim, bana şunu dedi bunu dedi diye takılmam
Sizin bakis aciniz

Tartisilacak bir durum yok ki zibin fazla ufak olmaz mi bebek bezinden pasta tarzi seyler yapiyorlar ilginc degisik gelmisti bana cevremde bebek sahibi olan yok ne alinir bilmiyorum
aman kafana takma boşver eşinle de hiç tartışma alırsın bi zıbın gidersin doğunca

Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!

Umarim saka yapiyorsunuzdur...

Yoksa hamile olmaktan insan niye utansin, sikilsin???

O zaman doguma bi altin ve bir zibin ile git. Yani maddi durumlari kötü ise bunlari kendileri düsünecekti bebekten önce. Yani esin sakin onlar icin para kenara atmasin. Siz ilk önce kendi maddi durumunuzu hal edin :)

Tartisilacak bir durum yok ki zibin fazla ufak olmaz mi bebek bezinden pasta tarzi seyler yapiyorlar ilginc degisik gelmisti bana cevremde bebek sahibi olan yok ne alinir bilmiyorum

elinde 200 tl kalıyorsa ne alıcaksın ki bir bebek kıyafeti yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…