- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
Merhaba kk hatunlari
Benim 1 tane gorumcem var cok iyi arkadas olanasakta saygimizi koruruz bugun hamile oldugunu ogrendim cok sevindim uzun zamandir istiyordu gelelim garip gelen kismina
Bana hamile oldugunun mujdesini verdi ve mujde verdiklerimden para istiyorum dedi ben gecistirdim tabi boyle birseyi ilk defa duydum. Esimide aramis onada mujde vermis sonucta ilk defa dayi olacak. Esim bebek icin kenara para atalim altin ve uzerimize dusenleri yapariz dedi is yerinde oldugum icin sonra konusalim dedim. Altini anlarim uzerimize dusen nedir? Birde benimle alakali olmayan bir mujde icin parami vermem gerekiyor
Galiba ilk torun,görümcenin ailesinde yani görümcenin ilk çocugu,ilk torunun(bizde) bütün masrafını kız tarafı karşılar,beşik,araba,karyola aklınıza ne gelirse eşinde bunun için üzerimize düşeni yapalım demiştir.
Ve ilk kez müjdeli bir haber alan ve bunu çevresiyle paylaşan kişi müjdemi isterim der para değil ama ufak bir hediye gibi.
Mesaji yanlis okumussun altini biliyorum baska ustumuze dusun nedir diye sordumKadın uzun süredir istiyormuş çok sevinmiş öylesine söylemiş olabilir
İlla bana para verin dememiş, şakayla söylemiş geçmiş
Bundan sonra ısrar ederse illa para diye o zaman garip dersiniz
Çocuğun dayısı sonuçta sadece altın da alabilir, altının yanına küçük eşyalar da
Neden altın alıyoruz daha ne alacağız diyorsun ki
Ben bile birinin bebeği olacağında ona bir sürü hediye almak istiyorum
Kendi kardeşiniz aynı şeyi dese, ona da aynı tepkiyi verir miydiniz acaba??
Sadece altınla sınırlı kalmak ister miydiniz? Bence Hayır
Mesaji yanlis okumussun altini biliyorum baska ustumuze dusun nedir diye sordum
Senin disinda kimse oyle anlamamis farkli bir bakis acin varValla senin yazdığından "altından başka üzerimize ne düşüyor, ne almam gerek " çıkmıyor
Altını anlarım da daha ne istiyor bizden anlamı çıkıyor
mujde icin para isterim kismi bana da sacma geldi zaten espiri yapti yapmadi kismindan cok emin degilim gunahini alamam ama durumlari iyi degil dogum ve cocuk icin para lazim onu kestirebiliyorum. Dayisi olarak ustune duseni tabiki yapacak cok sansli bebek cunki 8 tane dayisi varSoyle bir durum var bizde 8 aylik evliyiz 25 binliracik borcumuz var iki kisi calisiyoruz elde kalan 200 lira bununla ne alabilirim ki
Senin disinda kimse oyle anlamamis farkli bir bakis acin var
Sizin bakis acinizEvet benim farklı bir bakış açım var
Bana bebeği olacağını söyleyen bi kadının her dediğine takılmam
Onun adına gerçekten sevinirim, bana şunu dedi bunu dedi diye takılmam
aman kafana takma boşver eşinle de hiç tartışma alırsın bi zıbın gidersin doğunca
Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!
mujde icin para isterim kismi bana da sacma geldi zaten espiri yapti yapmadi kismindan cok emin degilim gunahini alamam ama durumlari iyi degil dogum ve cocuk icin para lazim onu kestirebiliyorum. Dayisi olarak ustune duseni tabiki yapacak cok sansli bebek cunki 8 tane dayisi varSoyle bir durum var bizde 8 aylik evliyiz 25 binliracik borcumuz var iki kisi calisiyoruz elde kalan 200 lira bununla ne alabilirim ki
Tartisilacak bir durum yok ki zibin fazla ufak olmaz mi bebek bezinden pasta tarzi seyler yapiyorlar ilginc degisik gelmisti bana cevremde bebek sahibi olan yok ne alinir bilmiyorum