- 23 Ocak 2020
- 1.246
- 1.301
- 133
- Konu Sahibi Canangul133
-
Aynen, corba ve salata da yapacağım ayıp olmaz degilmiYaptırabilirsiniz aslında kendi tercihiniz sonuç olarak
Mercimek çorbası
Salata meze olarak da eşlikçileri olur
Yoo neden ayıp olsun ki gem zaten kalabalık olacakmış daha iyi olurAynen, corba ve salata da yapacağım ayıp olmaz degilmi
Biz en son gelen misafire çok güzel bir ızgaracıdan kanat yaptırdık.yanına pilav çorba yaptık ortaya da içte salata meze felan bitti gitti öyle bir şey de yapabilirsiniz siparişle. Lahmacun yapmışken sizde lahmacun yapmayınHerkese merhaba,
Şimdi derdim şöyle,
Eşimin halası var çok becerikli bir kadın, özel günlerde bizi yemeğe falan cagirir en az 5 çeşit yemek, 5/ 6 çeşit meze salata derken sofrası hep dolu dolu olur, elide çok lezzetlidir,
En son bizi çağırdığında ana yemek olarak lahmacun yapmışlardı,
Yarın eşim onları iftar için davet etmiş, bizimle beraber toplam 16 kişi oluyoruz,
Fakat benim çok el becerim yok. Hiç bu kadar kişiye yemek yapmadım, bende lahmacun yaptırsam ayıp olurmu,
Lahmacuna karşı, lahmacun gibi...
Aklima başka bir şey gelmiyor
Burada da o şekilde pisirim yapan bir yer var, eşime soyledim onu, olmaz dedi, bilmiyorum neden kabul etmediBiz en son gelen misafire çok güzel bir ızgaracıdan kanat yaptırdık.yanına pilav çorba yaptık ortaya da içte salata meze felan bitti gitti öyle bir şey de yapabilirsiniz siparişle. Lahmacun yapmışken sizde lahmacun yapmayın
O zaman 16 kişinin yemeğini o yapsınBurada da o şekilde pisirim yapan bir yer var, eşime soyledim onu, olmaz dedi, bilmiyorum neden kabul etmedi
Cok becerim yok yemek konusunda, birde daha önce bu kadar kalabalığa hiç yemek yapmadım, biraz korkuyorum galibaYani yaptigim yemegin aynisinin bana ikram edilmesini çok saygisiz bulurum galiba ya. Kadin normalde çesit cesit yemek yapan biriymiş bi de bi lahmacun yapti diye lahmacuna karislik lahmacun olayina girmeniz de hos değil daha önceki her hazirladigi sofrayi hazirlayip davet ettiniz mi?
Aradan zaman gecmis olsa neyse de ardi ardina olan davette ayni yemegi vermek hoş degil. Disardan yaptiracaksaniz başka secenekler var illa neden lahmacun.
Cok becerim yok yemek konusunda, birde daha önce bu kadar kalabalığa hiç yemek yapmadım, biraz korkuyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?