bana da yardım eder misiniz

Insanin sevdiginin ölmesi cok baska cok zor bir sey allah kimseye göstermesin. Helal olsun böyle erkekler oldugunu bilmek cok güzel. Birakin lütfen hep onun asigi olsun, sizin degil kimsenin ondan alamayacagi tek sey belkide..
Ben zaten illa benim olsun demiyorum canım ama insanın yüreği de böyle dışarıdan izlemeyi kaldırmıyor hoşlanıyorum bu kişiden ama benim olmasa da sorun yok hayata dönsün bu yaşanabilecek bir psikoloji değil gerçekten

KAYIPSEHIIR KAYIPSEHIIR çok güzel örnek vermiş. Benimde konuyu okuduktan sonra aklıma o gelmişti direkt :)
Önce sen tek başına 2 seriyi de izle sonra birlikte izlemeyi tavsiye et.

Eski nişanlısının acısını nasıl dindirebilirsiniz açıkçası biz buna yeterli cevabı veremeyiz.
İnsanın kalbinde ki acıları kimse dindiremez zaten sadece hafifletebilir.

Seninle birlikte o telefonu kullanıyorsa iyileşmek istiyor demektir. Sabır gerektiren bir durum bence. Daha çok sabırlı olarak onun sana yakınlaşmasını bekleyebilirsin. Ayrıca profesyonel yardım almak bi yerde daha çok rahatlatır sizi. Bunu kendisine nasıl söylersin bilmiyorum :) Belki kabul etmeyebilir.

Ayrıca bir film bir kitap bir insanın hayatını değiştirmek hususunda bazen çok işe yarar. Biraz daha araştır ona iyi gelecek belki daha iyi bir film bulabilirsin. Ben inanıyorum yani bazı filmlerin insan üzerindeki etkisine. Sizde inanıyorsanız başabilirsiniz.
Hoppa

umarım , çok güzel bir başlangıç yaparlar...

bazı yaraların asla tedavisi mümkün olamıyor.
o öyle bir yerde kanamaya kendiliğinden devam ediyor.
sen yeniden başlayabiliyorsun ama onu hiç maziye gömemiyorsun..
bi kemik aynı yerden iki defa kırılmaz demiş Can YÜCEL.

X