bana da yardım eder misiniz

Bu arada empati kur. Biri sana seni psikolga goturmeyi teklif etse boyle bir durumda ne yapardin.
Ben direk bana s3vdigim kisiyi unutturmaya calisiyor diye dusunup tepki gosterird8m. Cunku halimden rahatsiz olsam zaten kendim giderim psikologa.
Onun icin teklif etmeyin derim. Hele gidip onceden gorusup ayarlamak filan yanlis olur. En fazla konusmanizin arasinda ona acin cok buyuk gercekten saygi duyuyorum, hic psikologa gittin mi yada gitmeyi dusunurmusun. Altindan nasil kalkiyorsun gibi sorularla once gorusunu ogrenirdim
Doğru diyorsunuz bunu dikkate alacağım

Bence psikolog teklifinde bulunmayin.
Herseyi zamana birakin.
Incir receli bakmak guzel fikir.
Bi bahane bulun bakin beraberce.

size karsi kesinlikle bos degil ama hala olanlarin etkisinde.

Bence de zamana bırakmalısınız çok düşünceli bi karakter olduğunuz belli zaten. Yanında olun yalnız bırakmayın ama acele de etmeyin psikologa falan da gerek yok çok zor bir durum çünkü.

Severken kaybetmiş olması zor bir durum.Belli ki üstesinden gelmekte zorlanıyor.Zaman geçecek elbette düzelecek.Başkasını sevip evlenir.Çoluk çocuğa karışır.Ama ölüm ayırdığı için hep bir aklına gelir.Ama belli ki sana da ilgi duyuyor
Sana tutunmaya çalışıyor gibi geldi bana.Biraz zamana bırak.Bakalım onun tavrı nasıl olacak.Senin de düşündüğüm gibi psikolog faydalı olabilir.

Severken kaybetmiş olması zor bir durum.Belli ki üstesinden gelmekte zorlanıyor.Zaman geçecek elbette düzelecek.Başkasını sevip evlenir.Çoluk çocuğa karışır.Ama ölüm ayırdığı için hep bir aklına gelir.Ama belli ki sana da ilgi duyuyor
Sana tutunmaya çalışıyor gibi geldi bana.Biraz zamana bırak.Bakalım onun tavrı nasıl olacak.Senin de düşündüğüm gibi psikolog faydalı olabilir.
Teşekkür ederim

Sizinle bir paylaşımda daha bulunmak istedim bu gün bir arkadaşımız beni ona sormuş ne düşünüyorsun diye o da demiş ki ''x benim sadece arkadaşım aramızda daha fazlası ileri bir şey olamaz ''

Sizinle bir paylaşımda daha bulunmak istedim bu gün bir arkadaşımız beni ona sormuş ne düşünüyorsun diye o da demiş ki ''x benim sadece arkadaşım aramızda daha fazlası ileri bir şey olamaz ''
Bana da gelip başkası sorsa bir şey hissetsem bile doğruları söylemezdim herhalde sadece arkadaşız falan derdim. Neden söylesin ki. Bence boş değil sana karşı ama yine de umutlanma bilmiyorum canım

Bi kac onerim var ama senin istedgine bagli.
Romantikmi olsun?
Icinde ölum olsunmu?
Hassas bi konu cunku ölum, dogal olarak karsi taraf icin.
hassas olduğu için bende karar veremiyorum arkadaşlar incir reçeli diyor bende çözemedim not seni seviyorum türü şeyler istiyorum aslında hayatın bitmediğini yeniden devam edebileceğini görsün

Ne kadar incesiniz.Onu sevdiginiz ne kadar belli, oyle ki benimle olsun yada olmasin sadece hayatina mutlu devam etsin diyebiliyorsunuz.
Umarim birlikte olursunuz.Onun yaralarini sararken hem sevip,hem sevilirsiniz.

Ne kadar incesiniz.Onu sevdiginiz ne kadar belli, oyle ki benimle olsun yada olmasin sadece hayatina mutlu devam etsin diyebiliyorsunuz.
Umarim birlikte olursunuz.Onun yaralarini sararken hem sevip,hem sevilirsiniz.
teşekkür ederim ama artık bu imkansız birine benim için demiş ki onunla aramızda arkadaşlıktan başkabir şey olamaz

Maalesef :)
Ama bak bi diger konuda kitap kurdu bi arkadasimizla tanistim.
Otobus aski ve caresizlik adli konuyu tikla bdv de.
Buyuk ihtimal yardimci olucaktir kitap konsunda.
aklımda bir kaç fikir var ek bir şeyler bulabilir miyim diye sormuştum ama eğer kararsız kalırsam tekrar dediğiniz kişiye danışırim çok teşekkür derim :)

Insanin sevdiginin ölmesi cok baska cok zor bir sey allah kimseye göstermesin. Helal olsun böyle erkekler oldugunu bilmek cok güzel. Birakin lütfen hep onun asigi olsun, sizin degil kimsenin ondan alamayacagi tek sey belkide..

X