Doğuma Hazırlık bana da bir fikir verin lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozleminer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
47
0
86
Balıkesir
kızım olacağını öğrendik,çok sevindik,,eşim tutturmuş bir yağmur ismi diye,çok kötü değil ama ne bilim ben hep elif yada elifnur koymak isterdim eskiden beri,,ama şimdi bundan bile vazgeçip çeşitli isimlere bakıyorum,,en sevdiklerim inci,defne,elvin....çok var daha ama en azından fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

''minel'' ismi çok tatlı geliyo kulağa anlamı cennetteki inci tanesiymiş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum anlamları iyi araştırmak gerekiyo

kızım olacağını öğrendik,çok sevindik,,eşim tutturmuş bir yağmur ismi diye,çok kötü değil ama ne bilim ben hep elif yada elifnur koymak isterdim eskiden beri,,ama şimdi bundan bile vazgeçip çeşitli isimlere bakıyorum,,en sevdiklerim inci,defne,elvin....çok var daha ama en azından fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

elif güzel ism fakat çok fazla elif var. yağmur isminin anlamı güzel. defne ,inci güzel isimler gerçekten düşünebilirsiniz. elvin ismini ilk defa duydum anlamı ne o da çok farklı bir isimmiş. anlamı da güzelse bence güzel isim kulağa hoş geliyor. ne isim koyarsanız koyun ama anlamına dikkat edin bence çocuk kişiliği biraz da olsa isminden etkileniyor. mesela benim yeğenlerim var birisi emir adı sürekli emir veriyor. istediği hemen olsun istiyor. birinin adı da efe oda efelenip duruyor. hiç bir şeyden korkusu yok.

''minel'' ismi çok tatlı geliyo kulağa anlamı cennetteki inci tanesiymiş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum anlamları iyi araştırmak gerekiyo[/Qevet

evet minel ismi de hoş ama mine ismini çağrıştırıyor ve mine ismi bana hep kötü şeyleri hatırlatır :( yine de cok sağol:39:

elif güzel ism fakat çok fazla elif var. yağmur isminin anlamı güzel. defne ,inci güzel isimler gerçekten düşünebilirsiniz. elvin ismini ilk defa duydum anlamı ne o da çok farklı bir isimmiş. anlamı da güzelse bence güzel isim kulağa hoş geliyor. ne isim koyarsanız koyun ama anlamına dikkat edin bence çocuk kişiliği biraz da olsa isminden etkileniyor. mesela benim yeğenlerim var birisi emir adı sürekli emir veriyor. istediği hemen olsun istiyor. birinin adı da efe oda efelenip duruyor. hiç bir şeyden korkusu yok.

çoğu yerde bu ismin anlamı cennet çiçeği olrak geçiyor ama pek itibr etmeyin ben emin değilim yani bu anlamından,,,ama bir diğer anlamı rengaraenk anlamına gelen elvan kelimesinin değişmiş hali olabilirmiş,,bu kulğa daha mantıklı geliyor,,,eşime söyledim bu ismleri hepsine burun kıvırıyor sinir ediyor beni,akşamdan beri de fadimem napıyor diye sorup duruyor bana :52: :52:

çoğu yerde bu ismin anlamı cennet çiçeği olrak geçiyor ama pek itibr etmeyin ben emin değilim yani bu anlamından,,,ama bir diğer anlamı rengaraenk anlamına gelen elvan kelimesinin değişmiş hali olabilirmiş,,bu kulğa daha mantıklı geliyor,,,eşime söyledim bu ismleri hepsine burun kıvırıyor sinir ediyor beni,akşamdan beri de fadimem napıyor diye sorup duruyor bana :52: :52:

elvin güzel bence anlamı için de iki olasılık da çok güzel. bence kız çocuğunun ismini annesi koymalı eşinizi kırmadan kendinizin koymak istediğini söylemelisiniz.
birde ben kuruntulu bir insanın henüz bekarım ama ilerde kızım olursa kesinlikle kendim koymak istiyorum ismini çünkü eşim ne olur ne olmaz eski kız arkadaşlarının isimlerinden birini koyar falan asla izin vermem fazla tedbirli gelebilir size ama olmayacak şey değil.
bence elif le elvin ismi arasında seçim yapın başka bir isim bulamazsanız. elif çok fazla olamasına rağmen yinede güzel isimdir.öyle herkese yakışmaz.seçkin bir isimdir.

alya ismi var yükseliş anlamında. sıradan bir isim değil. öyle bir kişide gördüm
barçın ismi ipekli kumaş anlamında. barçın isminide tek bir kişide gördüm. ben kızım olursa barçın ve bahar isimlerini düşünüyorum. naçizane önerilerim.

Şuan nişanlıyım. İnsallah evlendiğimizde bi kız çocuk sahibi olursak nişanlım adını ''yasmin'' koycakmıs :) benım adımda yasemin, senin adına yakın olsun askıııım diyoo :) :)

Defne ,İnci isimlerini beğenirim.Yağmurun anlamı çok güzel ama o harflerin birlikte melodisi insan ismi olarak güzel gelmiyor.Hamur ya da mağdur gibi .Alya adı güzel.Aden ismini de seviyorum son zamanlarda .Umarım içinize sinen bir isim bulursunuz ve kızınız da çok severek taşır
:16:

minel diye bir isim olmamalı çünkü anlamı yok türkçedeki karşılığı -den -dan eki yani arapçada bir ek sadece,

elvin elvanın kibarlaşmış hali gibi...

ben bu aralar burçe ismini beğeniyorum anlamı tdk da var unuttm şimdi, kızımın adı cemre, bir kızım daha olursa burçe olcak inş,

idil ismi güzel, içten saf aşk demek,

gökçen ismi güzeldir,

hayal ismi de güzel

sağlıklı doğum diliyorum

benim bebegimin cinsiyeti daha belli degil ama hep kız isimleri düşünüyoruz
eşim PIRIL diyor benim pek hoşuma gitmiyor ama
EYLÜL
GİZEM
ÖYKÜ
BEREN
DEFNE
sizce hangisi daha güzel