Her zaman agresifti.Ayağımda bıçak yarası bile var.Argo bir laf edince anne argo konuşma dedim diye elindeki bıçağı fırlatmıştı.Anlattıkça hatırlıyor ve hatırladıkça üzülüyorum.Karnemde zayıf varsa odaya kapatır döverdi,komşular kurtarırdı.Şu anda çok iyi bir lisede öğretmenim.Çok uğraştım onu değiştirmek için.Değişti mi hayır.Para gönderirisem iyiyim,1-2 ay para gönderemezsem soğuk davranır,konuşmak istemez.Amannnnnn,sırf vicdanımı rahatlatmak için,acıdığım için uğraşıyorum.ıyi anlaşan anne-kız görünce gözlerim dolar.Evime hiç gelmez,gelse de ben gidecem diye tutturur.Evimizde yemek emez,pilav yer,tavuğu bırakır.Bir şey alırsın asla giymem der,alır atar.
Uğraşlarım sonucu bazı şeyler biraz değişti.Benim boşanmayacağımı,eşimi sevdiğimi,anladı.Çok alttan alıyorum.Bu aralar iyi.
Tabii her annenin yapması gereken şeyleri de yaptı.O kadar nankör olmayayım.hastalanınca falan bakardı,çorba yapardı.Ama o zamanlar maddi durumu olmasına rağmen,çalışkan olmamama rağmen çok istediğm bisikleti almazdı.Arkadaşlarımın bisikletine para karşılığı binerdim.
Annelik çorba yapmak mıdır?Bir sokak kedisi görsem içim sızlar,hemen markete girer süt alırım,yardım etmeye çalışırım.Ki insan evladına neler yapar.Adanada öğrenciyken özel ders verirdim.Tanıtım firmalarında çalışırdım,memlekete salça,yağ,ped falan yollardım.Çocuk aklı işte.Kim anneydi kim evlat?