sevgili pregant,
sen anneden dertliler için topic açmışsın ben de bu yüzden girdim ama annesini güzel anlatanlar çok olunca içim burkuldu. keşke benim annem de bana güzel davransaydı.
Allah düşmanımın başına böyle anne vermesin.
benim annem yıllarca bana kızım demedi. dövdü, abime de dövdürdü
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
vur oğlum, öldür oğlum derdi)
anne deyince anne deme bana git yanımdan gözüme domuz görünüyon derdi. bunları duyduğumda küçücüktüm inanın. kızkardeşimi şapur şapur öper abimi yaratana kurban olur, ablamı akıllı kızım der severdi. beni ise kovardı. bir ayakkabı alınsa bana burnumdan getirirdi.
sebep mi? babama olan düşkünlüğüm, babamın da karşılık verip bana değer vermesi.
şimdi niye dertlenip yazıyorum biliyor musunuz? annem geçen cuma evine gelen enişteme geç geldiler diye kızmış, ağzı açılmışken söylenmedik laf da bırakmamış. eniştem ablamı bırakıp gitmiş.
ablamı dün ısrar kıyamet zorla evine gönderttim. iyi ki gitmiş 2-3 gün daha gitmese eniştem boşanma dilekçesi verecekmiş, 5 gece boyu hiçbirşey yememiş adam üzüntüden kafasını duvarlara vurmuş ağlamış. salak demek istemiyorum ama ablam da cumartesi sabah çıkıp evine gitmemiş neymiş bıraktığı gibi alacakmış. işte evlilikte inat olmaz. annem ablamın evliliğine yeni evliyken de karıştı.
10 gün önce de kaynanama düğünde bağırmış. neymiş bizevlendik evleneli 1buçuk senedir, kaynanam özel oturmaya gelmemiş. gelmiyorsa sen de ona gitme milletin içinde baağırıp benim yuvamı mı bozacan.
ben memlekette değilim eşimin ve benim tüm ailem orda. telefonla duyuyorum bunları.
dahası ben yatılı okudum hiç övünmedi. namusumla okudum ve evlendim. hep namusumdan şüphelendi. abimi de bu konuda körükledi. ta ki evleninceye kadar.
hadi onları geçtik.hamileyken hergün arayıp yediklerini söyledi. canın istiyorsa kocan alsın derdi. çatlatır gibi. lohusayken gelmedi. kaynanamla görümcem geldi o yüzden. onlar da hiç yatırmadı işimi yemeğimi kendim yaptım misafirimi kendim ağırladım. sonra kırkıma doğru memleketten geldi. ne evimi temizledi ne işimi yaptı kaynanamdan beterdi. çünkü kaynanam bebeğe bakıyordu.
annemin umurunda mı? oğlu varsa yoksa oğlu. onun çocuğuna bakar.
beni yıllarca yordu ve yormaya devam ediyor.
babam olmasa evden kaçardım belki çocukken ama babam tuttu. gerçi sonra annemin doldurmasıyla babam da çok çektirdi bana yaa
Allah kimseye laf taşıyan, baba-oğulu birbirine düşüren, kızının namusuna güvenmeyen, evli kızını ayırmaya çalışan, evlat ayırteden anne vermesinnn amin
ben de 6 aylık anneyim ve annem gibi olmayacağım. kendimi bırakmayacağım
dimdik duracağım ve bebeğime sevgimi vereceğim inşallah