annnemmmm
gül kokulum
sen gidince hayat bir kabus gibi çöktü üzerime senin gidişin büyüttü beni birden bire
oysa sen hiç kıyamazdın bize biz sıkıntı çekmeyelim babalı yetimken babasızlığımızı hissetmeyelim diye hep çok çalıştın...
birgün senin yanında hastaneye gitmiştim hemşire tansiyonunu ölçerken bu tansiyon seni çok yaşatmaz demişti dikkat et kendine....
küçüktüm anlayamamıştım o zaman çok yaşatmaz derken ne demek istediğini o tansiyon ölçen kadının...
o sözden sonra belki 3 sene sonrası sen gittiiin.....
neden dikkat etmedin anne kendine neden...
anneliğin kıyısından dönmüş biri olarak şimdi anlıyorum seni anne neden yemeyip bize yedirdiğini neden biz birşey istediğimizde yokkk dediğin halde üstünden az bir zaman geçtikten sonra o istediğimiz şeyleri bize aldığını....
giymeyip giydirdiğini bizim için yaşadığını....
ahhh anne ne olurdu kendine azzzz dikkat etseydin
ama rabbim seni bizden çokmu sevdi anne seni yanına aldı
oysa biz çok küçüktük anne büyümemiştikki daha
daha çok şey yaşamamız gerekmiyormuydu ha anne
anne ben seni o kadar çok özlüyorumki hele o kokun
sana sarılmadan uyuyamazdım korkaklığımdan sen gittiğinde anne ben hiç uyuyamadım korkumdan biliyormusun anne...
anacım mekanın cennet olsun rabbim senin gibi bir anne olmayı nasip etsin...
seninle sadece 12 sene yaşayabildim sen cennete gittin ya sonra....
annem nur içinde yatttt
büyüdükçe yokluğunda büyüyor anne
şimdi öyle yalnızımki
dizine uzanıp da sen saçımı okşarken uykuya dalmayı...öyle özledimki....
canım ya yine ağlattın beni...
annemin kıymetini bilmediğimi hatırlattın bana ...
aslında annem benim dert ortağım arkadaşım ama bazen ufak bişeye kızdığımda nasılsa affedeceğini bilidiğim için ondan alıyorum tüm hırsımı ama sonra çook üzülüyorum günlerce uyayamıyorum bile niye öyle yaptım diye....
ben varya aslında çoook şanslı bir insanımannem babam bizim için her zaman didinmişlerdir....
başkalarının anne babasına bakınca benim annem ve bababımın çocuklarına olan bağlılığını onlarda göremiyorum....
allahım uzun ömürler versinde ve kimseye anne baba acısı yaşatmasın....
düşünmesi bile bi kabus bence....
biz annemle aynı şehirde ve birbirimize çook yakın mesafede yaşıyoruz ama o gün görmesek birbirimizi illaki arar konuşuruz
amin canım arkadaşım sende gül ömür boyu çocukluğunda bulamadığın mutluluğu çocuklarında tat inş...seni ağlatmayı istemezdim meleğimmm
sen hep güll
allah annenebabana hayırlı sağlıklı ömür versin canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?