- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Uyanmaktan nefret ediyorum senin rüyalarıma girdiğin geceler...
Hemen gözlerimi kapıyorum sıkı sıkı,yeniden dalarım uykuya,yeniden görürüm yüzünü diye.
Bazen yüzün gözümün önüne gelmiyor,sesini unutmuş oluyorum...kızıyorum kendime insan annesini hatırlamaz mı diye?
O yüzden seviyorum seni gördüğüm rüyaları.
Rüyalarımda hep soğuk bedenin,hep hemen gidecek gibisin.
Yine ölme anne diyorum,yine gitme.
Ne kadar masummuşsun sen,ne kadar fedakar.
Ben senin gibi olamıyorum anne.
Keşke diyorum keşke aklım başına geldiğinde sen çoktan gitmiş olmasaydın.
Babamın odası fotoğraflarınla dolu...ne güzel kadınmışsın sen anne.
Hele o dayımın motoru üzerinde deri pantolonlu resmin var ya,gülüyorum ona bakıp.Bu benim tontiş göbekli,karnıyarığı çok güzel yapan annem mi diye?
Ben hiç akıl edememişim anne,seninde çocuk,senin de genç ve çılgın bir kadın olduğunu bir zamanlar.
Hep mutfaktaki annemdin benim için.
Keşke diyorum anne keşke aklım başıma geldiğinde sen çoktan gitmiş olmasaydın.
Uyumayı ne çok severdin sen...Öyle rahat uyu ki şimdi annem,kimseler kıyamasın seni uyandırmaya.
Hemen gözlerimi kapıyorum sıkı sıkı,yeniden dalarım uykuya,yeniden görürüm yüzünü diye.
Bazen yüzün gözümün önüne gelmiyor,sesini unutmuş oluyorum...kızıyorum kendime insan annesini hatırlamaz mı diye?
O yüzden seviyorum seni gördüğüm rüyaları.
Rüyalarımda hep soğuk bedenin,hep hemen gidecek gibisin.
Yine ölme anne diyorum,yine gitme.
Ne kadar masummuşsun sen,ne kadar fedakar.
Ben senin gibi olamıyorum anne.
Keşke diyorum keşke aklım başına geldiğinde sen çoktan gitmiş olmasaydın.
Babamın odası fotoğraflarınla dolu...ne güzel kadınmışsın sen anne.
Hele o dayımın motoru üzerinde deri pantolonlu resmin var ya,gülüyorum ona bakıp.Bu benim tontiş göbekli,karnıyarığı çok güzel yapan annem mi diye?
Ben hiç akıl edememişim anne,seninde çocuk,senin de genç ve çılgın bir kadın olduğunu bir zamanlar.
Hep mutfaktaki annemdin benim için.
Keşke diyorum anne keşke aklım başıma geldiğinde sen çoktan gitmiş olmasaydın.
Uyumayı ne çok severdin sen...Öyle rahat uyu ki şimdi annem,kimseler kıyamasın seni uyandırmaya.