annem bırtanedır benım herseyımdır.babasız buyuttu bızı.bırdefa vurmadı dovmedı kızmadı.hep konusup anlattı yapmamamız gereken seylerı.hamıle kaldım 9 ay benım evımde kaldı esıme bana baktı bebegım dogdu onada baktı buyuttu.bazen takılır bana senı buyuttum cocugunudamı ben buyutecem dıye.bende gulerım ılk torunu senın ıcın yaptım tabıkı bıze bakıcaksın dıye.ayrı sehırlerdeyız 1 ay oldu yanından gelelı tlf konusuyoduk ogun gozumde tutuyosunuz cok ozledım dedı.ben daha cok ozledım anne dedım.kızım 2 yasında anneannem bana kuzucum bıtanem dıyor sarılıyor opuyor mama yapıyor kopeklere goturuyor hıc kızmıyor dıyor.cok guluyorum senı cıkarcı senı dıye.bazen tv lerde ızlersın bobrek lazım olur anneye yada bıseyler annemle konusuruz ben verırırm abıme gerek yok derım gozlerı dolar olmaz der ben yasıcamı yasadım ya senın dıger bobregın ıflas edersede sana bısey olursa.boyle dusunur annem kıyamam.kusura bakma derım ona ben karar verırım.beraber alısverıs yapar kahve ıcmeye gıderız.bazen abımle bana kızar evlenecem sızle ugrasmıcam kocam ızın vermıyo dıcem der.yok tabı oyle bırsey saka yapıyor.bazen tartısırız hemen barısıverırız kus kalamayız.ben annemden ogrendım aynı evın ıcınde kus kalınmazı.esım bıle aıle anne ne demek senın annenı tanıyınca anladım der.daha neler yazarım annemle ılgılı ama bıtmez benımkıler.cok ozledım gelsede arkadasıma anneme dostuma babama herseyıme kavussam.bu arada abım bekar onu yalnız bırakmak ıstemıyor pek vardıyalı calısıyor 12 saat gunde.onada kıyamıyor banada.abım acındırıyor kendını anneme tabı senı ozlerım falan.az degıl su abımde evlensende kurtulsak senden dıyorum bazen.