Bana Annenizi anlatın...

benim annem duygusal ve alıngandır çabuk kırılır
tabi,ki evlatları arasında biz üç kızızve en duygu salımız annem çok seviyorum anemi o benim herşeyim anlatamamki benim 3 yaşında oğlum var oğlum benim vazgaçilmezimse
2ablam ve bende öyleyiz annem için
AAAAAANNNNNEEEEEMMMMMMMMMMM
ANNEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SENİ COK SEVİYORUM CANIM BENİM 1 SAAT ÖNCE GELDİM ANNEMİN YANINDAN PİKNİKTEYDİK CANIM BENİM YA RABBİM ANNESİ VE BABASINI KAYBEDENLERİN DERMAN SABIR OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN AMİİN

pek otoriterdir benimki sevdimi yüreğinde hisedersin kendini kara kızım o benim yeri geldimi evimizin erkeği o olur çekirdek ailemizin baş kahramanı seviyorum onu çoooooook hemde deli gibi bitanedir güzel yüzlü annem beni hiç yanlız bırakmasınlar inşallah ben onlar olmadan bu yolda asla yürüyemem ALLAHIM NE OLUR ONLARIN YOKLUĞUYLA SINAMA KİMSEYİ

Annem ; Ergenlik dönemim de deli gibi tartışıp kırdığım üzdüğüm tek insan diyebilirim.
şimdi ise dünyamın eksenin de devamlı aklımda ve yanımda olan tek kişi. değerini evlendikten sonra anladım.
biz hala iki çılgın genç gibi didişir tartışırız. ve bu halimize bayılıyorum..
o benim dünyam

Benim melek annem . Çok otoriterdir onun izni onayı olmadan adım atmak değil burnunu dışarı çıkaramazsın . Ama çok sever benim meleğim gözünden sakınır . Ben başka bir şehrde okuyorum cumaları Ankaraya dönüyorum anneciğim perşembeden sevdiğim yemekleri yapmaya başlar :)
Birbirmizin aykkabılrını çantalarını kullanmaktan da asla vazgeçmeyiz:)
Arkadaşım , can yoldaşım , bitanecik annem iyi ki var o '' Huysuz ve tatlı kadın:)''

merhametli, çok yardımsever, kin tutmaz... melek gibi yaa melek işte...
ne çocukluk ne gençlik nede başka yıllarını güzel geçirebilmiş.
benim canım annem.
benim hayatımın mutluluk kaynağı.
ya ona bişey olursa diye durduk yere gözlerimin dolmasına vesile.

çok seviyorum seni annemmmmmm

Son düzenleme:
Duygularını gizlemeye öyle alışmış ki annem ne kadar sarılıp öpse de paylaşamıyor sanki. bir burukluğu olduğunda hep saklar,hep güçlüdür annem..Derdimden anlamaz amaan o da geçer havasındadır hep çünkü kafa yapısı öyle maşallah hiçbir şeyi öyle günlerce takıp kendine dert etmez, zaten dert ederse o düşük surat 1 hafta bize çile çektirir temizlikti bilmemneydi odanızı toplayın naraları atar her gün Sonra pat diye eski haline dönüverir:) Sarılıp uyuması çok güzeldir hem yumuş yumuş annem (bunu duysa beni keser) hem de huzur dolu :) Sonracığıma çok lezzetli eli vardır kimse onun kadar güzelini yapamaz yemekte işine gelecek de oturup uğraşacak tabi her zaman çok uğraşmaz bazen kolaycacık şeylerle geçiştirir.Canım annem

Son düzenleme:
Şizofren bir anne. Anne'ne sen anne oluyorsun. Ona doğruyu yanlışı sen söylüyorsun. Anneme anne olmaya çalıştım ben. becerebildim mi diye sorarsanız, hayır. Ben kendimi bildim bileli böyleydi annem. Küçükken kızardım ona. Babama yaptıkları canımı yakardı. O zaman anlamazdım. Nefret duyardım ona. Şimdi, artık anne olmanın zamanı geldi diyorum kendime. Yanımda değil, uzakta. Onunla yeni bir hayat, üstesinden tek başıma ne kadar gelebilirim bilmiyorum. Yinede derdini veren Allah'ım dermanınıda verir inş.

canım melek gibi bir insandı.herşeyden önce çok sabırlıydı(genç yaşta rahmetli oldu).2 erkek 1 kız evlat yetiştirdi.abartısız söylüyorum bizi 1 kere dövmüş değil.merhametliydi.ona hediyeler alsak neden kendinize almadınız derdi.gerçekten melekti benim canım annem.kelimeler yetmez onu anlatmaya....

Son düzenleme:
Benim annem melek oldu 5 yıl önce, bırakıp gitti bizi.
Ama arkasından söyleyeceğim tek bir kötü kelime olamaz canım annemin.
Kıymetini, değerini o kadar iyi anladım ki...

Fedakar, ailesine çok düşkün, samimi, affedici, kırıcı olmayan, becerikli, mücadeleci, sevgisini gösteren, bakımlı, çok düzenli, temiz titizdi annem.
Herkes çok severdi annemi, bayılırdı ona.

Şimdi ise boşluğunu dolduran hiç kimse yok, olamayacakta.

O kadar özledim ki onu... Bir gün kavuşacağız nasıl olsa diye avutuyorum kendimi...

Benim vefalıı annem
Kendinden çok evlatlarını düşünen annem
Varıı yoğu biziz..
Senelerce sırf evlatları için çalışmış çabalamış..
Başş tacı derler ya benim annemde gerçekten öyle
İnsan hep mi iyi düşünür ya. Hiç mi insanın içinde kötülük barınmaz. Kötü düşünmez.
Temizz kalplii annem. Vazgeçemeyeceğim tek insan.
Şükürler olsun böyle bir annenin evladıyım
Seni çok seviyorum annem.

her şeye rağmen olaylar karşısında dimdik güçlü durabilen
şevkat yumağı
sevgisini göstermeyi beceremeyen ama
çoook seven annem

Bizi babam bırakınca gece gündüz hiç durmadan çalışan annemm.Bazen yüzünü 2-3 hafta görmezdim, çünkü akşam ben uyuduktan sonra gelir biz uyanmadan işe giderdi.Tabi evlenene kadar.Zaten 7 yaşıma kadar annanem büyüttü bağımız yok gibi.Bu kez evlendi tabi abimle biz de yanında.Burda 3 çocuk daha bi de kaynana.Bana çok bakan ama hiç bakmayan annemSanki o deilde ananemiş gibi annem.O benim ablammışta ben annem ölünce onun yanında kalıyomuşum gibi.
Sevdiğim ama sevemediğim kişi.

iş yapmaya tapan annem ,
hayatını camasır suyu ve tuzruhuyla bır butun halıne getırmıs kadın ...
cok konusmasan ıyısın aslında ama sıkıldım senden galıba ya

Benim güzel, tatlı meleğimm...
ben ona tavuğum derim oda bana civcivim,, en küçüğü benim diye evde..
nasıl anlatılabilirsinki canım annem..
14 yaşında zorla evlendirilerek başladı senin hikayen.. sonra 2 evladın oldu biri kız, biri erkek..
ama çok dayak yedin dimi, çok yanlız kaldın elektiriği bile olmayan evlerde,, güçlü olmayı öğrenmek zorundayın..
güçlü oldun , savaştın sonra kocan öldü. yanlız kaldın 2 çocukla 24 yaşında...
sonra babamla evlendin 2 kızın daha oldu,, ama yinede yüzün gülmedi..
hayatın boyunca evlat için koşturdun, çok sevdin hepimizi ama gösterecek fırsatın olmadı..
gözümde mükkemeldin, hatasızdın sanki,, hep senin gibi olabilir miyim acaba diye sordum kendime,,
sonra büyüdük hepimiz, evlendik ama sen bizi yeri geldi ayakkabı boyayarak, yeri geldi temizlikçilik yaparak büyyüttün..
kızardım sana bazen,, utanırdım sanki o işleri yaparken sen..
bana hep anne olunca anlarsın dedin,, anladım annem şimdi kızım için herşeyi yaparım senin gibi..
sonra sevmeyi öğrendin koca kız olunca başladın öpmeye,, beni özlemeye,, aslında hep severdin zaten ..
ben evlenince bunalıma girmiştin,, yanlız kalmıştın ,, hasta olmuştun,,
sonunda anladım neden gençler annelerinden şikayetçi..
sende insansın önce annem,, mükkemmel değilsin,, hatasız değilsin,,
ama ne yaşansada çocukluğumda eksiklik yaşamıyorum şimdi ve bütün kalbimle diyorum;

ANNEMMM SEN HALA BENİM MELEĞİM,, TAVUĞUM,, KAHRAMANIMSIN.. HAKKINI HELAL ET ANNECİĞİM.
SENİ ÇOKKK SEVİYOR CİVCİVİN...

O benim kıymetlim. Çok çekti çocuklarından hala da çeker hala da çocukları için yapamayacağı şey yoktur. Öyle 4x4 lük bir anne değildir ama benim annemdir. Melek yüzlümdür o bende onun sarı kelebeği çok seviyorum onu o benim herşeyim ....

benim annem..... m
melektir
bitanedir
candır
baldır
samimidir
saftır
benim annem gibisi yoktur yaa
...........................

Annem babam öldüğünde 27 yaşındaymış..Abim 2 yaşında, bense henüz karnında 6 aylık..Evleri yanıbaşımızda olan babaannem ve amcalarım onu kovmuşlar ne eziyetler etmişler babamın mirası yüzünden.. onları mahkemeye verip 15 sene benim ve abimin hakkını savunan en sonunda direnişinin ödülünü alan vefakar annem..Şu anda ben tam annemin yalnız kaldığı yaştayım üstelik bebeğime 6 aylık hamileyim..Düşünüyorum da acaba ben annem kadar dirayetli olabilir miydim şu hayatta..27 yaşında gencecik dul kalmak, yapayalnız her şeye göğüs germek..Para yok pul yok..Ana yok kardeş yok..Çok zor..Ne yapsam hakkını asla ödeyemem emeği çok büyük..Herkes annesini anne diye sever bense hem anne hem baba diye sevdim hep..O yüzdendir ki ne zaman gitsem fır dönerim etrafında..Ayağında çorap olmadığını gördüğümde ellerimle giydiririm..Temizlik yaptırmam..Her gün gidemesem de muhakkak ararım..Allah hep yüzünü güldürsün senin canım annem..Bu iki yetimin duası sana yetecek inşallah..

hayatımda gördüğüm en sabırlı kadınsın sen annem
hak etmediğin bir evlilik yapmışsın bunu bile bile nelere katlandın ve o adamdan boşanmadın.
ben senin kızınım evet ama ben senin yaptıklarını yapamam annem
asla sen kadar
sabırlı,vefalı,merhametli, ve senin kadar güçlü olamam ben
benim en değerli varlığımsın sen
Allahım yokluğunu göstermesin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…