Bana akıl verir misiniz lütfen tek başıma altından kalkamıyorum 1 haftadır evde ruh gibi geziyorum

Eğer bu dönemde bu hataya devam edersen hayatının geri kalanını yakarsın. Otur sınavına çalış. Aşk meşk zamanı gelince yaşanır. Ayrıca insanlara da çok anlam yükleme duygularını kontrol altında tut. Elbette herkesin ilişki problemleri olabilir ama bu hayatını ve derslerini etkileyecek boyutta olmamalı

Ve o adamdan hayır gelmez , bunu daha acı bir tecrübe ile anlamak istemiyorsan şu andan sonra bir daha adını anma

Allahım şükürler olsun ki yüzünü gösterdi evet haklısın tamam ya hayal dünyasından çıkıyorm ne hali varsa görsün yeni bir hayat için heyecanlıyım tabi sınavdan sonra hemen bir terapi alıcam emin olmak için kendimden bu cümleyi de ders çalıştığım masaya yapıştırcaö düzenli olarakta her gün bu cevaplrı tekrar okicam dalmamak için yine "Allah'ım şükürler olsun ki gerçek yüzünü gösterdi bana "

Umarim yolun bahtin hep acik olur. Yasin kucuk, cok duzgun ve iyi insanlarla karsilasirsin insallah

Ondan kurtulduğuna göre sen akıllı bir kızsın, engelle heryerden görmezden aklın karismaz. Kendini motive edecek başka bir hobi edin lütfen kendini üzme.

Guzel kardesim yasin biraz buyudugunde anlayacaksin neymis beklentisi, senden sagladigi fayda neden seni geri istedigi...

Sanirim 18 yas altisin -ya da olaylar yasanirken oyleydin- koklamaya kiyilmayacak gonca gül gibisin. Iliski yasadim diyorsun. Seni gercekten seven deger veren seni koklamaya kiyamazdi guzel kardesim.

O kizla resmini gordun, ama sen donersen o kizdan ayrilir cunku muhtemelen o kizdan fayda goremedi. Senle yasadigi gibi yasayamadi.

Allah askina aklini basina al, okulunu kazan oku bitir meslegini eline al. Parani helaliyle kazan, sonra dengini bul sevgi gor kiymet gor oyle evlen.

Onunde iki yol var birinin sonunda daha guclu bir sen olacaksin, digerinde ise aptal kafam nasil kandim diyeceksin. Kendine zaman ver ve dogru yolu sec insallah

Ondan kurtulduğuna göre sen akıllı bir kızsın, engelle heryerden görmezden aklın karismaz. Kendini motive edecek başka bir hobi edin lütfen kendini üzme.
Akıllıyım aklım başımda tabi bu olayları saymazsak engelledim daha da olmazsa numaramı felanda değiştircem sosyal medyada kullanmicam bir süre kendimi toparlayana kadar çok teşekkür ederim sizlere Allah sizi gönderiyor bana aklım başıma gelsin diye kimseye anlatamıyorum bunları umarım irademi de korican ne olursa olsun benden önemli değil kendini yetiştirememiş aciz insanlarla vaktimi haracamicam

Ve o adamdan hayır gelmez , bunu daha acı bir tecrübe ile anlamak istemiyorsan şu andan sonra bir daha adını anma
Bir daha bir erkeğe ne bağlanırım ne de bu kadar taviz verirm zina hatasına da düşmicem ne olursa olsun bidaha bu kadar tecrübe beni bütün ömrüm boyunca korur gelecek zararları fark ederim eski beni görmek istemiyorum

İyi hadi bakalımm başarılar diliyorum o sınavdan dik bir şekilde çık başaracaksın onuda boşver sil at herşeyi engelle beklettikce zorlaşır herşeyde bi hayır var

İyi hadi bakalımm başarılar diliyorum o sınavdan dik bir şekilde çık başaracaksın onuda boşver sil at herşeyi engelle beklettikce zorlaşır herşeyde bi hayır var
Çok motive oldum şuan teşekkür ederim Allah hepinizi korusun güzel bir hayatınız olsun sizlerinde beni yalnız bırakmadınız bu zayıf halimde saolun

Dönmesini aşk olarak sanıyordum ama cinsel ihtiyaçları doğrultusunda yazıyormuş anladım artık tabiki daha güçlü bilgili statü sahibi biri olarak yeniden doğmak istiyorum bunun için elimden gelen her şeyi fazlası ile sarf edicem

Ee! O zaman saftınız şimdi niye vazgeçmiyorsunuz. Reşit olmayan bir kız ile birlikte olan biri normal mi sizce?
Evet değil kendisininde narsist olduğunu düşünüyorum artık ayağının yarısı yok bunun sürekli bunu bana karşı kullandı ağladı bnde şevkat topuyum ya

Ayrıldım ki yazmamak konusunda da karar kıldım kendime umarım mutlu mesut olurlarda bana bulaşmazlar

Duygucum, bu adam hakkındaki fikrini değiştirmen güzel fakat yaklaşık 2 saat önce verdiğin cevaplarda onun için hala acı çektiğini söylüyordun, şimdi de umarım bana bulaşmaz diyorsun. Ne oldu da hemen fikrini değiştirdin? İnşallah bu sözleri gelgitli ruh haline göre değilde gerçekten bir şeyleri görerek vermişsindir.

Öncelikle canım anasının babasının adam edemediğini adam etmeye çalışma hamurunda yok çünkü karakter insanın içinde olur bunda yok
Bende köyde yaşadım ve bir zamanlar senin gibi bir bünyem vardı ama emin ol yaşanmışlıklar insanı o kadar olgunlaştırıyor ki nasıl olduğunu anlamıyorsun bile kimseye kendini açıklamak zorunda değilsin birilerini hayatına dâhil etmek zorunda da değilsin ben şu yaşadıklarımla senin yaşinda olsaydim şu an çok daha farklı bir yerde olurdum olduğun yer bâzen o kadar kötü olmayabilir sadece değerlendirmen gerekir oku üniversite kazan cinselliğe de takılma emin ol ayağının üstünde durduktan sonra o bile gözüne bir hiç gelir
Bu yaşadıklarını sil onu da engelle farz et o hayatında olmadı normal yaşıyorsun sen kendine yük arıyorsun ama yapma at üstünden gitsin bir gün ağla iki gün ağla 3. Gün kalk keyfine bak emin ol zamanı gelince dönüp sadece kendine gülüceksin

Evet görerek söylüyorum 1 haftadır her şeyi düşünüyordum zaten aklımdaki her şeyi yazdım sorularıma cevap bulmak için zaten içim soğudu ama duygularım böyle diyordu 2 saat önce şuan hiç bir şekilde ne bana ulaşabilir ne de hayatıma burnunu sokabilir çok ciddiyim bitti artık bir daha bu platformda konu paylaşırsam başardığımı söylemek için hepinize teşekkür etmek için açarım konu çünkü herkesten çok faydası olan sizlersiniz bana onun için dökecek 1 damla göz yaşım yok artık istediği ile olsun beni tehdit etmeye kalkmasın da o bana yeter ederse de direkt şikayet ederim polise kndimi değiştirmenin zamanı çoktan gelmişti

O seni tehtit edecek konumda değil. Rızan olsa bile 15 yaşındaki çocukla birlikte olmak suçtur. Onu şikayet ettiğinde baya bir bedel öder yani.
Ayrıca benden sana ablan tavsiyesi, 21 yaşına kadar ciddi ilişki yapma, kendinden çok büyük erkeklerle birlikte olma. Belli bir yaşı geçip kendi ayaklarının üzerinde durduktan sonra hem ciddi ilişki yapabilirsin hemde istediğin kişi ile birlikte olabilirsin.

O emniyettte geçen sene fırsat ayaklarıma kadar gelmişti polisler resmen yalvarmıştı şikayet etmem için ben etmedim keşke etseydim köydeki dedikodularda felen çekindim adım çıkardı 16 yaşındaydım o zaman cidden küçükmüşüm 16 neeee belki polislerin gelmesi de Allahın yardımıydı elin erkeği ile arabada kalmak ne ki ah salak beynim ahımı aldı mı bilemiyorum ama hakkım asla helal değil ona bütün hayatmın altı üstüne geldi yeniden başlamak zorundayım bu hayata bir yerden tekrardan başlamak gerekiyor yarın her şeyi unutup verimli bir gün geçircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…