Eğer bu dönemde bu hataya devam edersen hayatının geri kalanını yakarsın. Otur sınavına çalış. Aşk meşk zamanı gelince yaşanır. Ayrıca insanlara da çok anlam yükleme duygularını kontrol altında tut. Elbette herkesin ilişki problemleri olabilir ama bu hayatını ve derslerini etkileyecek boyutta olmamalıÖncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmediannemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur
Ve o adamdan hayır gelmez , bunu daha acı bir tecrübe ile anlamak istemiyorsan şu andan sonra bir daha adını anmaEvet sizi hatırlıyorum sabah ki düşüneceleriö böyleydi ama cevaplar sayesinde sildim attım kafamdan çok mantıklı insanlar var burda kızlar soruyora sordum herkes beni aşağıladı dün onada üzüldüm biraz ne boş insanlar var orda burası çok bilgili insanlarla dolu tamam inanmayacaksnz ama saflığı bırakıyorum çok takıntılıym maalesef aileme söyledim tedavi görmek istediğimi deli misn dediler değilim ddm bana annem dedi ki AKILSIZSIN HEP DİYORM dedi her şey benim suçum ya tamam bitti artık silkelenme vakti ve gebelik sorularımı okuyunca ne kadar aciz olduğumu gördüm üzüldüm kendime Allah bana sürekli yardım ediyor tesadüfen de olsa iğrençliklerini görüyorm akıllanmam lazım bugün uyuyacam ve yarın derslere odaklanacağım full
Allahım şükürler olsun ki yüzünü gösterdi evet haklısın tamam ya hayal dünyasından çıkıyorm ne hali varsa görsün yeni bir hayat için heyecanlıyım tabi sınavdan sonra hemen bir terapi alıcam emin olmak için kendimden bu cümleyi de ders çalıştığım masaya yapıştırcaö düzenli olarakta her gün bu cevaplrı tekrar okicam dalmamak için yine "Allah'ım şükürler olsun ki gerçek yüzünü gösterdi bana "Gönül eğlendirmeyi seven birisi bukadar bağlanacak bi şey yok sınavın varmış okudum bi kardeş bi abla tavsiyesi silkelen kendine gel aptallık etme :) aşkı memnudaki gibi sen bihter ziyagilsin aptallık etmegül geç kızz kimler hayatına girecek daha onun hayatı böyle sevdiğin kişi böyle şeyler seviyor sen onunla evlenseydin aldatılmak istermiydin? İyiki gerçek yüzünü seve seve göstermiş allahım şükürler olsun beni bi beladan kurtardın demem lazım dua etmen lazım sana öyle biri layik değil nasıl miden bulanmaz.
Umarim yolun bahtin hep acik olur. Yasin kucuk, cok duzgun ve iyi insanlarla karsilasirsin insallahEvet sizi hatırlıyorum sabah ki düşüneceleriö böyleydi ama cevaplar sayesinde sildim attım kafamdan çok mantıklı insanlar var burda kızlar soruyora sordum herkes beni aşağıladı dün onada üzüldüm biraz ne boş insanlar var orda burası çok bilgili insanlarla dolu tamam inanmayacaksnz ama saflığı bırakıyorum çok takıntılıym maalesef aileme söyledim tedavi görmek istediğimi deli misn dediler değilim ddm bana annem dedi ki AKILSIZSIN HEP DİYORM dedi her şey benim suçum ya tamam bitti artık silkelenme vakti ve gebelik sorularımı okuyunca ne kadar aciz olduğumu gördüm üzüldüm kendime Allah bana sürekli yardım ediyor tesadüfen de olsa iğrençliklerini görüyorm akıllanmam lazım bugün uyuyacam ve yarın derslere odaklanacağım full
Ondan kurtulduğuna göre sen akıllı bir kızsın, engelle heryerden görmezden aklın karismaz. Kendini motive edecek başka bir hobi edin lütfen kendini üzme.Zorlamadı rızam vardı ama hiç ilerisini düşünmedim bana sen kapalı kutuydun sn3i ilk ben açtım felan diyordu o zamanlar anlamıyordm safım biraz sırf onu sevdiğim için p kavga esnasında bna orsp demişti bunlar aklıma gelince içim soğuyor iğrenç biri
Guzel kardesim yasin biraz buyudugunde anlayacaksin neymis beklentisi, senden sagladigi fayda neden seni geri istedigi...Öncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmediannemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur
Akıllıyım aklım başımda tabi bu olayları saymazsak engelledim daha da olmazsa numaramı felanda değiştircem sosyal medyada kullanmicam bir süre kendimi toparlayana kadar çok teşekkür ederim sizlere Allah sizi gönderiyor bana aklım başıma gelsin diye kimseye anlatamıyorum bunları umarım irademi de korican ne olursa olsun benden önemli değil kendini yetiştirememiş aciz insanlarla vaktimi haracamicamOndan kurtulduğuna göre sen akıllı bir kızsın, engelle heryerden görmezden aklın karismaz. Kendini motive edecek başka bir hobi edin lütfen kendini üzme.
Bir daha bir erkeğe ne bağlanırım ne de bu kadar taviz verirm zina hatasına da düşmicem ne olursa olsun bidaha bu kadar tecrübe beni bütün ömrüm boyunca korur gelecek zararları fark ederim eski beni görmek istemiyorumVe o adamdan hayır gelmez , bunu daha acı bir tecrübe ile anlamak istemiyorsan şu andan sonra bir daha adını anma
İyi hadi bakalımm başarılar diliyorumAllahım şükürler olsun ki yüzünü gösterdi evet haklısın tamam ya hayal dünyasından çıkıyorm ne hali varsa görsün yeni bir hayat için heyecanlıyım tabi sınavdan sonra hemen bir terapi alıcam emin olmak için kendimden bu cümleyi de ders çalıştığım masaya yapıştırcaö düzenli olarakta her gün bu cevaplrı tekrar okicam dalmamak için yine "Allah'ım şükürler olsun ki gerçek yüzünü gösterdi bana "
İnşallahUmarim yolun bahtin hep acik olur. Yasin kucuk, cok duzgun ve iyi insanlarla karsilasirsin insallah
Çok motive oldum şuan teşekkür ederim Allah hepinizi korusun güzel bir hayatınız olsun sizlerinde beni yalnız bırakmadınız bu zayıf halimde saolunİyi hadi bakalımm başarılar diliyorumo sınavdan dik bir şekilde çık başaracaksın onuda boşver sil at herşeyi engelle beklettikce zorlaşır herşeyde bi hayır var
Dönmesini aşk olarak sanıyordum ama cinsel ihtiyaçları doğrultusunda yazıyormuş anladım artık tabiki daha güçlü bilgili statü sahibi biri olarak yeniden doğmak istiyorum bunun için elimden gelen her şeyi fazlası ile sarf edicemGuzel kardesim yasin biraz buyudugunde anlayacaksin neymis beklentisi, senden sagladigi fayda neden seni geri istedigi...
Sanirim 18 yas altisin -ya da olaylar yasanirken oyleydin- koklamaya kiyilmayacak gonca gül gibisin. Iliski yasadim diyorsun. Seni gercekten seven deger veren seni koklamaya kiyamazdi guzel kardesim.
O kizla resmini gordun, ama sen donersen o kizdan ayrilir cunku muhtemelen o kizdan fayda goremedi. Senle yasadigi gibi yasayamadi.
Allah askina aklini basina al, okulunu kazan oku bitir meslegini eline al. Parani helaliyle kazan, sonra dengini bul sevgi gor kiymet gor oyle evlen.
Onunde iki yol var birinin sonunda daha guclu bir sen olacaksin, digerinde ise aptal kafam nasil kandim diyeceksin. Kendine zaman ver ve dogru yolu sec insallah
Geçtiği sokaktan bile geçmeye niyetim yokVe o adamdan hayır gelmez , bunu daha acı bir tecrübe ile anlamak istemiyorsan şu andan sonra bir daha adını anma
Evet değil kendisininde narsist olduğunu düşünüyorum artık ayağının yarısı yok bunun sürekli bunu bana karşı kullandı ağladı bnde şevkat topuyum yaEe! O zaman saftınız şimdi niye vazgeçmiyorsunuz. Reşit olmayan bir kız ile birlikte olan biri normal mi sizce?
Ayrıldım ki yazmamak konusunda da karar kıldım kendime umarım mutlu mesut olurlarda bana bulaşmazlar
Öncelikle canım anasının babasının adam edemediğini adam etmeye çalışma hamurunda yok çünkü karakter insanın içinde olur bunda yokO kadar zaman boyunca bunu adam etmeye çalışmışımadam olmayan birini bn nasıl adam edeyim ki şuan anlıyorum . Köyde yaşadığım içinde olabilr buradaki erkekler o kadar maldı ki bunu bir şey sanıyordum geleceği aşk manasında beni kabul eden olur mu kendimi nasıl açıklicam stresini de atıyorum üzerinden bugünü kurtarmam üniversiteye yerleşmem lazım acilen o kadar bezmiştm ki İntahar etmek aklımda vardı beni çok etkiledi olaylar ayaklarım üzerinde durmam lazım evet çok doğru hayatı zorlaştıran yalnızca benim hayat normalde akıyor bn çok sığ düşünüyorum cümlelerimde kopuk kopuk düzgün düşünemiyorum buradaki cevaplar o kadar aklımı başıma almama sebep oluyor ki Allah hepinizden razı olsun
Evet görerek söylüyorum 1 haftadır her şeyi düşünüyordum zaten aklımdaki her şeyi yazdım sorularıma cevap bulmak için zaten içim soğudu ama duygularım böyle diyordu 2 saat önce şuan hiç bir şekilde ne bana ulaşabilir ne de hayatıma burnunu sokabilir çok ciddiyim bitti artık bir daha bu platformda konu paylaşırsam başardığımı söylemek için hepinize teşekkür etmek için açarım konu çünkü herkesten çok faydası olan sizlersiniz bana onun için dökecek 1 damla göz yaşım yok artık istediği ile olsun beni tehdit etmeye kalkmasın da o bana yeter ederse de direkt şikayet ederim polise kndimi değiştirmenin zamanı çoktan gelmiştiDuygucum, bu adam hakkındaki fikrini değiştirmen güzel fakat yaklaşık 2 saat önce verdiğin cevaplarda onun için hala acı çektiğini söylüyordun, şimdi de umarım bana bulaşmaz diyorsun. Ne oldu da hemen fikrini değiştirdin? İnşallah bu sözleri gelgitli ruh haline göre değilde gerçekten bir şeyleri görerek vermişsindir.
Evet görerek söylüyorum 1 haftadır her şeyi düşünüyordum zaten aklımdaki her şeyi yazdım sorularıma cevap bulmak için zaten içim soğudu ama duygularım böyle diyordu 2 saat önce şuan hiç bir şekilde ne bana ulaşabilir ne de hayatıma burnunu sokabilir çok ciddiyim bitti artık bir daha bu platformda konu paylaşırsam başardığımı söylemek için hepinize teşekkür etmek için açarım konu çünkü herkesten çok faydası olan sizlersiniz bana onun için dökecek 1 damla göz yaşım yok artık istediği ile olsun beni tehdit etmeye kalkmasın da o bana yeter ederse de direkt şikayet ederim polise kndimi değiştirmenin zamanı çoktan gelmişti
O emniyettte geçen sene fırsat ayaklarıma kadar gelmişti polisler resmen yalvarmıştı şikayet etmem için ben etmedim keşke etseydim köydeki dedikodularda felen çekindim adım çıkardı 16 yaşındaydım o zaman cidden küçükmüşüm 16 neeeeO seni tehtit edecek konumda değil. Rızan olsa bile 15 yaşındaki çocukla birlikte olmak suçtur. Onu şikayet ettiğinde baya bir bedel öder yani.
Ayrıca benden sana ablan tavsiyesi, 21 yaşına kadar ciddi ilişki yapma, kendinden çok büyük erkeklerle birlikte olma. Belli bir yaşı geçip kendi ayaklarının üzerinde durduktan sonra hem ciddi ilişki yapabilirsin hemde istediğin kişi ile birlikte olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?