Bana akıl verir misiniz lütfen tek başıma altından kalkamıyorum 1 haftadır evde ruh gibi geziyorum

Şuan şikayet etmem saçma olur öyle ise

Ondan sonra kimseyi sevemiyorum ki sevmek istemiyorum sevemem ama o şuan o kızı seviyor profilleri var hâlâ da ona yazmak istiyorum bir yandan midem kaldırmıyor içim içimi yiyor
Bak benimde bi arkadasim boyle sacma sapan birine tutuldu genc yasinda simdi bosaniyorlar cunku aldatmalari hic bitmedi cocuk coluk olmasina ragmen insanlar 7sinde neyse 70sindede ayni. Meslek sahibi olamadi uniye gitmedi simdi tek basina cocuklariyla bi ise girip mucedele etmeye calisiyor! Aklini basina al lutfen sevgi degil saplanti, genclik hatasi seninki! Okulunu bitir daha nice insanlar cikacak onune…

Maldım,kabul ettim deyip, mevcut durumu kabullenip yoluna devam et. İnsana kendi enayiliği ile yüzleşmek zor geliyor bazen. Hepimiz farklı konularda yaşadık. Sevmiştin ama karşındaki bu sevgiyi taşıyamamış işte. Geri dönersen en büyük pişmanlığın olacak.

Maldım,kabul ettim deyip, mevcut durumu kabullenip yoluna devam et. İnsana kendi enayiliği ile yüzleşmek zor geliyor bazen. Hepimiz farklı konularda yaşadık. Sevmiştin ama karşındaki bu sevgiyi taşıyamamış işte. Geri dönersen en büyük pişmanlığın olacak.

Bu yaşlarda ne işiniz var sevgililikle cinsellikle, hiç aklınız yok mu ya. Hayatını mahvedeceksin ondan sonra ömür boyu çile çekeceksin. Bütün bunlar olurken derslerini ne yapıyorsun. Çocuk aldatmış hala seviyorum, evli barklı çocuklu kadınlar aldatılınca ayrılıyor.

Bahane bulmicam tamamen saplantı madem bana bunları yaptı beni çok sevmek zorunda psikolojiisi vardı sabah üzerimde ama öyle bir dünyada yaşamıyoruz ve gerek yokta aklım vardı ama kördüm şimdi yeni anlıyorm farkına varıyorum

Kendini tokatla ve bu durumun şoku içerisinden ayrıl.
Yaşın çok küçük, tabiri caizse üzerine kalma diye anal yoldan kendini tatmin etmek için seni kullanmış!!!
Kendine gel yahu, bile isteye dert çekmeye mi geldin bu dünyaya.
Bırak evlensin onunla sende kurtul önüne bak.

bak güzelim öncelikle o yaşadığın anal ilişki için git tövbe et 2 rekat namaz kıl sonrada daha 18 yaşındasın kaç kere aşık olursun şikayetçi olursun önünde kocaman bir hayat var derslerine odaklan üniversiteye git bak bakalım o sapık daha aklına geliyor mu.

ağlamıyordur inanma sevişmek için erkekler her olu dener gözünü aççç canımn içi seni sevse o kız olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…