Bana akıl verir misiniz lütfen tek başıma altından kalkamıyorum 1 haftadır evde ruh gibi geziyorum

Önceliğin derslerin olmalı hayata karşı hayattakilere karşı dik dura bilmen için yks den güzel bir puan alıp güzel bir bölüm okumalısın. Kendi ayakların üzerinde durduğunda istediğin ilişkiyi yaşaya bilirsin ama lütfen. Sana değer veren birisi ya da birileri ile yaşa. Kendi sev ve önce sen kendine değer ver yoksa sana kimse dışarıdan değer vermez

Kimsenin senin ne yaşadığını bilmesi gerekmiyor. Saçmalama, kimseye de hiçbir şey anlatma. Soran olursa kimsenin eli eline değmedi. Sanki gelen çok mu temiz olacak. Hiçbir erkeğe geçmiş ilişkilerinden bahsetme, ilk sevgilinmiş gibi davran çünkü onlar bunu hakediyor. Ellerine asla koz verme.

Duygu ahhh duygu burda aylarca gebe miyim diye dolastin, yalvardik yakardik, kizdik ikna olmadin, simdide bu durumu takıntıya donusturuyorsun belliki duygusal zayifliklarin var, takintili kisilik yapin var, ailenle bu durumu konusup bir an evvel terapi almalisin.

Yetişkinlik yaşı 18 den 24 e çıkmalı ya galiba.
Allahım kınamıyorum vallahi benim de kızım var.
Kınamıyorum ama kızıyorum çok kızıyorum

Yetişkinlik yaşı 18 den 24 e çıkmalı ya galiba.
Allahım kınamıyorum vallahi benim de kızım var.
Kınamıyorum ama kızıyorum çok kızıyorum
Şu an kızımı düşünüyordum büyüyorlar allahım kötü niyetlilerden korusun hepsini

Hormonlarınıza bu kadar teslim olmayın ya azıcık da kafanızı kullanın. Daha bir paragraf yazıyı düzgün yazamıyorsunuz, aile evinde yaşıyorsunuz ama çocuk işaret çaksa kaçıp evleneceksiniz. Gerçekten anne babalarınıza çok acıyorum

Bu ne gereksiz bir drama ya. Kaç yaşında anal ilişki yaşadın bu nasıl bir şey senin derslerine çalışman gerekmiyor mu? 18 yaşındayken tek derdim istediğim üniversiteyi, istediğim bölümü kazanmaktı. Hedeflerim vardı. Bu nasıl boş bir hayat? Bu yaşta ne aşkı? Anlamak mümkün değil. Anne baban sana hiç mi sevgi göstermedi de bu yaşta evlenmeyi düşünebiliyorsun? Yapma kendine bunu. Sen resmen tecavüze uğramışsın farkında değilsin. Kendini kandırma lütfen. Eğitimine odaklan. Meslek sahibi ol. Belli ki bu 22 yaşındaki kıroya başka kızlar anal bile vermemiş, bari veren vardı ona döneyim demiş. Seni kandırmasına izin verme lütfen. Yazık günah gencecik kızlarımız ne halde ya. Ne ahlak kaldı ne edep. Ne cinsellik bilinci. Hiçbir şey yok.

Şu an kızımı düşünüyordum büyüyorlar allahım kötü niyetlilerden korusun hepsini
Yani düşünülmeyecek gibi değil. Allahım bize yardım etsin bize sevgimizi göstermeyi nasip etsin de kızımız böyle adamlardan sevgi kırıntısı dilenmesin. Benim kız 12 yaşında 6 sene sonra onun ağzından böyle cümleler duymak. Rabbim sen koru vallahi

Benimki de 11 yaşında, büyüdükçe korkularım artıyor

Daha reşit bile olmamışken sezinle birlikte olan koca adamla evlilik hayali kuruyorsunuz. Size akıl versek versek ne olur sanki. Siz belanızı arıyorsunuz gibi ve muhtemelen de bulacaksınız.
Ayrıldım ki yazmamak konusunda da karar kıldım kendime umarım mutlu mesut olurlarda bana bulaşmazlar

Annem bana sürekli sen çirkinsin seni kim alsın diyip duruyordu 8.sınıfta instagramdan sınıf arkadaşımla sohbet ettiğimi görünce gece beni uyandırıp bir saat dövmüştü hiç unutmuyorum

15 yaşında aldatılmayı yaşayıp hala aynı kişiyle devam edecek kadar ne yaşadın kardeşim o 15 yılda
Zorbalandım sürekli ya dış görünüşümle kaşlarımla gür olduğu için şimdi bakıyorum aynaya çok güzel kaşlarım varmış aslında iyice içine kapanık birine dönüştüm

Zorbalandım sürekli ya dış görünüşümle kaşlarımla gür olduğu için şimdi bakıyorum aynaya çok güzel kaşlarım varmış aslında iyice içine kapanık birine dönüştüm
Kendine dış görünüşüne değerine asla haksızlık etme. Eminim ki çok güzelsindir. O ahlaksız insanı da için ne kadar yanarsa yansın hayatından bir an önce def et. Daha yolun çok çok başındasın kendine neden böyle bir kötülük yapıyorsun.

Seviyorum ve bağlandım başkasıyla görünce canım yanıyor
Gönül eğlendirmeyi seven birisi bukadar bağlanacak bi şey yok sınavın varmış okudum bi kardeş bi abla tavsiyesi silkelen kendine gel aptallık etme :) aşkı memnudaki gibi sen bihter ziyagilsin aptallık etme gül geç kızz kimler hayatına girecek daha onun hayatı böyle sevdiğin kişi böyle şeyler seviyor sen onunla evlenseydin aldatılmak istermiydin? İyiki gerçek yüzünü seve seve göstermiş allahım şükürler olsun beni bi beladan kurtardın demem lazım dua etmen lazım sana öyle biri layik değil nasıl miden bulanmaz.

Sizi aldatan kişilere bu yüksek duyguları nasıl hissedebiliyorsunuz inanın anlayamıyorum.

O kadar zaman boyunca bunu adam etmeye çalışmışım adam olmayan birini bn nasıl adam edeyim ki şuan anlıyorum . Köyde yaşadığım içinde olabilr buradaki erkekler o kadar maldı ki bunu bir şey sanıyordum geleceği aşk manasında beni kabul eden olur mu kendimi nasıl açıklicam stresini de atıyorum üzerinden bugünü kurtarmam üniversiteye yerleşmem lazım acilen o kadar bezmiştm ki İntahar etmek aklımda vardı beni çok etkiledi olaylar ayaklarım üzerinde durmam lazım evet çok doğru hayatı zorlaştıran yalnızca benim hayat normalde akıyor bn çok sığ düşünüyorum cümlelerimde kopuk kopuk düzgün düşünemiyorum buradaki cevaplar o kadar aklımı başıma almama sebep oluyor ki Allah hepinizden razı olsun

Şimdi 18 yaşındasın 3 sene önce anal ilişki yaşıyorsun, cinsellik yaşıyorsun. Yahu sen daha bebeksin.
Ben 18 yaşındaki çocuğumun hala gece uykudayken üzerini örtüyorum, terlemişse üzerini değiştiriyorum .

Anneniz babanız size kıyamaz,,üzülür siz elin barzosuyla neler yaşıyorsunuz öyle..

Şimdi sırası mı yavrum benim. Derslerine bak, iyi bir okul kazan daha çok küçüksün karşına çok iyi insanlar çıkacak..

Bırak milletin sapığıyla anal manal yaşamayı. Sağlığını da tehlikeye atıyorsun. Kendine değer ver .

Evet sizi hatırlıyorum sabah ki düşüneceleriö böyleydi ama cevaplar sayesinde sildim attım kafamdan çok mantıklı insanlar var burda kızlar soruyora sordum herkes beni aşağıladı dün onada üzüldüm biraz ne boş insanlar var orda burası çok bilgili insanlarla dolu tamam inanmayacaksnz ama saflığı bırakıyorum çok takıntılıym maalesef aileme söyledim tedavi görmek istediğimi deli misn dediler değilim ddm bana annem dedi ki AKILSIZSIN HEP DİYORM dedi her şey benim suçum ya tamam bitti artık silkelenme vakti ve gebelik sorularımı okuyunca ne kadar aciz olduğumu gördüm üzüldüm kendime Allah bana sürekli yardım ediyor tesadüfen de olsa iğrençliklerini görüyorm akıllanmam lazım bugün uyuyacam ve yarın derslere odaklanacağım full

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…