- 25 Kasım 2020
- 2.757
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.619
- 83
Kimsenin senin ne yaşadığını bilmesi gerekmiyor. Saçmalama, kimseye de hiçbir şey anlatma. Soran olursa kimsenin eli eline değmedi. Sanki gelen çok mu temiz olacak. Hiçbir erkeğe geçmiş ilişkilerinden bahsetme, ilk sevgilinmiş gibi davran çünkü onlar bunu hakediyor. Ellerine asla koz verme.O kız evlenmeden istemediği için benim yanımda daha değerlidir demi ona görenasıl ağlıyor duysanız siz bile inanaırsınız ikna oldum bu erkek beni sevmiyor bitti peki anal ilişki yaşamış olmam sevgililik için sorun olur mu bir erkeğe kimse benle ciddi ilişki düşünmek istemez mi
Yetişkinlik yaşı 18 den 24 e çıkmalı ya galiba.Öncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmediannemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur
Şu an kızımı düşünüyordumYetişkinlik yaşı 18 den 24 e çıkmalı ya galiba.
Allahım kınamıyorum vallahi benim de kızım var.
Kınamıyorum ama kızıyorum çok kızıyorum
Yani düşünülmeyecek gibi değil. Allahım bize yardım etsin bize sevgimizi göstermeyi nasip etsin de kızımız böyle adamlardan sevgi kırıntısı dilenmesin. Benim kız 12 yaşında 6 sene sonra onun ağzından böyle cümleler duymak. Rabbim sen koru vallahiŞu an kızımı düşünüyordumbüyüyorlar allahım kötü niyetlilerden korusun hepsini
Benimki de 11 yaşında, büyüdükçe korkularım artıyorYani düşünülmeyecek gibi değil. Allahım bize yardım etsin bize sevgimizi göstermeyi nasip etsin de kızımız böyle adamlardan sevgi kırıntısı dilenmesin. Benim kız 12 yaşında 6 sene sonra onun ağzından böyle cümleler duymak. Rabbim sen koru vallahi
Ayrıldım ki yazmamak konusunda da karar kıldım kendime umarım mutlu mesut olurlarda bana bulaşmazlarDaha reşit bile olmamışken sezinle birlikte olan koca adamla evlilik hayali kuruyorsunuz. Size akıl versek versek ne olur sanki. Siz belanızı arıyorsunuz gibi ve muhtemelen de bulacaksınız.
Evet şuan bu lafın iğrençliğini yeni anlıyorm Allah belasını versinKapalı kutuydun ilk ben açtım derken ne iğrenç bir söz bu ya !
Annem bana sürekli sen çirkinsin seni kim alsın diyip duruyordu 8.sınıfta instagramdan sınıf arkadaşımla sohbet ettiğimi görünce gece beni uyandırıp bir saat dövmüştü hiç unutmuyorumYani düşünülmeyecek gibi değil. Allahım bize yardım etsin bize sevgimizi göstermeyi nasip etsin de kızımız böyle adamlardan sevgi kırıntısı dilenmesin. Benim kız 12 yaşında 6 sene sonra onun ağzından böyle cümleler duymak. Rabbim sen koru vallahi
Zorbalandım sürekli ya dış görünüşümle kaşlarımla gür olduğu için şimdi bakıyorum aynaya çok güzel kaşlarım varmış aslında iyice içine kapanık birine dönüştüm15 yaşında aldatılmayı yaşayıp hala aynı kişiyle devam edecek kadar ne yaşadın kardeşim o 15 yılda
Kendine dış görünüşüne değerine asla haksızlık etme. Eminim ki çok güzelsindir. O ahlaksız insanı da için ne kadar yanarsa yansın hayatından bir an önce def et. Daha yolun çok çok başındasın kendine neden böyle bir kötülük yapıyorsun.Zorbalandım sürekli ya dış görünüşümle kaşlarımla gür olduğu için şimdi bakıyorum aynaya çok güzel kaşlarım varmış aslında iyice içine kapanık birine dönüştüm
Gönül eğlendirmeyi seven birisi bukadar bağlanacak bi şey yok sınavın varmış okudum bi kardeş bi abla tavsiyesi silkelen kendine gel aptallık etme :) aşkı memnudaki gibi sen bihter ziyagilsin aptallık etmeSeviyorum ve bağlandım başkasıyla görünce canım yanıyor
Sizi aldatan kişilere bu yüksek duyguları nasıl hissedebiliyorsunuz inanın anlayamıyorum.Öncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmediannemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur
O kadar zaman boyunca bunu adam etmeye çalışmışımSeninki sevgi değil takıntı onun yaptığı da affedersin ama şerefsizlik ya en başta seni sevse bırak sevgili olmayı gözü başkasına değmezdi bile üstelik sana söz verdiği halde hayatına başkasını almış emin ol onunla devam etsen ya da etseydin bile illaki bir şerefsizliği dokunurdu sana baksana bir kere adam olsaydı o kızla birlikteyken sana yazar mıydı bunu bi düşün duygusal olarak bakıyorsun meseleye ama bu konunun yüzde yüzünde bir bozukluk var hani aşk sarmalı değil karaketsizlik yatıyor ve bir insan karaketer yoksunuysa ondan olmaz bende evliyim ve çok şey yaşadım her neyse... Diyeceğim o ki sana hayrı olsaydı başta olurdu yanında dururdu ya da adam olurdu beklerdi yani değmeyen insancık için aklını bulandırıp kalbini yorma zaman karşına bundan karakterlisini çıkarsın sende bunun için dua et
Evet sizi hatırlıyorum sabah ki düşüneceleriö böyleydi ama cevaplar sayesinde sildim attım kafamdan çok mantıklı insanlar var burda kızlar soruyora sordum herkes beni aşağıladı dün onada üzüldüm biraz ne boş insanlar var orda burası çok bilgili insanlarla dolu tamam inanmayacaksnz ama saflığı bırakıyorum çok takıntılıym maalesef aileme söyledim tedavi görmek istediğimi deli misn dediler değilim ddm bana annem dedi ki AKILSIZSIN HEP DİYORM dedi her şey benim suçum ya tamam bitti artık silkelenme vakti ve gebelik sorularımı okuyunca ne kadar aciz olduğumu gördüm üzüldüm kendime Allah bana sürekli yardım ediyor tesadüfen de olsa iğrençliklerini görüyorm akıllanmam lazım bugün uyuyacam ve yarın derslere odaklanacağım fullDuygu ahhh duygu burda aylarca gebe miyim diye dolastin, yalvardik yakardik, kizdik ikna olmadin, simdide bu durumu takıntıya donusturuyorsun belliki duygusal zayifliklarin var, takintili kisilik yapin var, ailenle bu durumu konusup bir an evvel terapi almalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?