- 12 Mart 2021
- 2.258
- 4.299
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana zarar veren biseyi birakmakta neden güclük cekiyosub acikcasi ben anlam veremiyorum..Öncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmediannemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine
hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince
en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN
yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur
![]()
Öncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmediannemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine
hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince
en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN
yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur
![]()
Çünkü ulaşım sıkıntısı vardı o yüzden 3 yıl hep üzüldüm mutlu olduğum zamanlarda oldu tabi ama en sonunda yalanlar beni bıktırdı kafamda bitirmiştim ama şuan özledim onu o kızada aşıktır değil mi profil fotoğrafını görseniz sanarsınz 3 yıllık sevgilisi o kızŞu çocuğu bulsam islak odunla döverim yemin ederim yarabbi ya
Kendince çıkarları için sizinle konuşmuş istemediğiniz şeylere zorlamış şimdi başkasıyla birlikte ve onu size kötülüyorsa emin olun ona aşıktır uzak durun lütfen ve üniversiteye gidin ya
Aileniz bu işin neresinde niye karakola gelmediler?
Seviyorum ve bağlandım başkasıyla görünce canım yanıyorSana zarar veren biseyi birakmakta neden güclük cekiyosub acikcasi ben anlam veremiyorum..
Sınava 140 gün odaklanamıyorum bunun yüzünden hani beni aldattığı kızlardan benmle ilgili paylaşımlarını gizliyordu görmesinler diye benden gizlemeemiş bile bu kadın mı umursamayacak kızdım şaştım kaldım vallaOtur dersine çalış, kendi ayakların üzerinde dur ve sana değer veren biriyle ol ileride.. En güzel yaşlarını böylesi saçma bir ilişki için üzülerek geçirme..
18 yaşında gencecik kızsın. Bu kişiyi takıntı yapmışsın. Sakın onunla barışma, yılların boşa gider. Heba etme kendini. Bu ilişki yaşandığında sen 15 yaşındaymışsın anladığım kadarıyla. Kendisi zorladı mı baskı mı yaptı cinsel ilişki yaşamak için? Psikolojik destek almanı öneririm.Öncelikle merhaba,
![]()
Şaşıp kalacak bi şey yok, adamın ne olduğu baştan beri belliymiș, sen her şeye razı gelmişsin.. Sen kendine değer vermezsen kimseden değer görmezsin, elin karaktersizi yüzünden çektiğin şu üzüntüye değmez, kalk bi silkelen kendine gel..Sınava 140 gün odaklanamıyorum bunun yüzünden hani beni aldattığı kızlardan benmle ilgili paylaşımlarını gizliyordu görmesinler diye benden gizlemeemiş bile bu kadın mı umursamayacak kızdım şaştım kaldım valla![]()
Evet bunların hepsinin farkındayım artık ama içten içe özlüyorum ona yazmayı kullanılmayıda hazmedemiyorum şuan ağır geliyor en temiz duygularım ile sevmiştim ve kördüm böyle bir erkeğe taparken ben ben değildm kendimi kaybetmiştim hayat tecrübesi mi demeliymYavrum kızım, bu sapık seni cinsellik için kullanacak. O yüzden istiyor. Sen neyini özledin Allahını seversen. Sana pislik gibi davranmış, ihanet etmiş, kendini değersiz hissettirmiş. Bunları mı özledin?
Zorlamadı rızam vardı ama hiç ilerisini düşünmedim bana sen kapalı kutuydun sn3i ilk ben açtım felan diyordu o zamanlar anlamıyordm safım biraz sırf onu sevdiğim için p kavga esnasında bna orsp demişti bunlar aklıma gelince içim soğuyor iğrenç biri18 yaşında gencecik kızsın. Bu kişiyi takıntı yapmışsın. Sakın onunla barışma, yılların boşa gider. Heba etme kendini. Bu ilişki yaşandığında sen 15 yaşındaymışsın anladığım kadarıyla. Kendisi zorladı mı baskı mı yaptı cinsel ilişki yaşamak için? Psikolojik destek almanı öneririm.
bana akıl verin nolur
Zorlamadı rızam vardı ama hiç ilerisini düşünmedim bana sen kapalı kutuydun sn3i ilk ben açtım felan diyordu o zamanlar anlamıyordm safım biraz sırf onu sevdiğim için p kavga esnasında bna orsp demişti bunlar aklıma gelince içim soğuyor iğrenç biri![]()
Seninki sevgi değil takıntı onun yaptığı da affedersin ama şerefsizlik ya en başta seni sevse bırak sevgili olmayı gözü başkasına değmezdi bile üstelik sana söz verdiği halde hayatına başkasını almış emin ol onunla devam etsen ya da etseydin bile illaki bir şerefsizliği dokunurdu sana baksana bir kere adam olsaydı o kızla birlikteyken sana yazar mıydı bunu bi düşün duygusal olarak bakıyorsun meseleye ama bu konunun yüzde yüzünde bir bozukluk var hani aşk sarmalı değil karaketsizlik yatıyor ve bir insan karaketer yoksunuysa ondan olmaz bende evliyim ve çok şey yaşadım her neyse... Diyeceğim o ki sana hayrı olsaydı başta olurdu yanında dururdu ya da adam olurdu beklerdi yani değmeyen insancık için aklını bulandırıp kalbini yorma zaman karşına bundan karakterlisini çıkarsın sende bunun için dua etHani 11 ocakta demişti ya şuan yazsam ama gururum izin vermiyor canım çok yanıyor ya yana görünce onları![]()
Çok sağlıksız bir ilişki bu. Okul hayatına odaklanmalısın. Böyle birinden sana hayır gelmez. Daha karşına çok kişi çıkacak. Yaşın çok genç elin serserisi için kendini yıpratma.Zorlamadı rızam vardı ama hiç ilerisini düşünmedim bana sen kapalı kutuydun sn3i ilk ben açtım felan diyordu o zamanlar anlamıyordm safım biraz sırf onu sevdiğim için p kavga esnasında bna orsp demişti bunlar aklıma gelince içim soğuyor iğrenç biri![]()
Kapalı kutuydun ilk ben açtım derken ne iğrenç bir söz bu ya !Zorlamadı rızam vardı ama hiç ilerisini düşünmedim bana sen kapalı kutuydun sn3i ilk ben açtım felan diyordu o zamanlar anlamıyordm safım biraz sırf onu sevdiğim için p kavga esnasında bna orsp demişti bunlar aklıma gelince içim soğuyor iğrenç biri![]()
Bunu düşünüyorsun da niye seni kullanmaya çalıştığını görmüyorsun insanın kendinden büyük düşmanı yok bir yerde kendine yüklenmeyi bırak ve gözünü aç bekarete de takılma emin ol bunu bu devirde düşünen o kadar da insan yok ha dersen var diktir her neyse bir şerefsizin peşine düşersen düşen sen olursunTamam ama onu düşünmekten gözüme uyku girmiyor ondan iğreniyorum nefret ediyorum artık kimseye bu kadar bağlanamam düşününce evet gelirsen çıkarırım ne demek oluyor ki madem beni seviyorsun adam gibi koş peşimden madem sevmiyorsun kızı aldatma o kızı da aldatmış oluyor demi çünkü o kızdan bahsederken o salak diye hitap ediyor gerçekten sevseydi beni beklerdi ve ilk fırsatta çekip gitmezdi 3 yıl ilişki yürüsün diye kendimi çok yıprattım umarım kimseye anlatmaz
Bence de uzak dur gitsin hayatına alırsan hayatını bitirirsinZorlamadı rızam vardı ama hiç ilerisini düşünmedim bana sen kapalı kutuydun sn3i ilk ben açtım felan diyordu o zamanlar anlamıyordm safım biraz sırf onu sevdiğim için p kavga esnasında bna orsp demişti bunlar aklıma gelince içim soğuyor iğrenç biri![]()
Otur derslerine bak, aklını mı kaçırdın sen, sevgi uğruna gelecek yakılmaz. Ünv kazanınca ne insanlar çıkacak karşına adam hem aldatmış hem uzak mesafe ilişkisi neyine güveneceksin bunun.Öncelikle merhaba,
![]()
Çok sağlıksız bir ilişki bu. Okul hayatına odaklanmalısın. Böyle birinden sana hayır gelmez. Daha karşına çok kişi çıkacak. Yaşın çok genç elin serserisi için kendini yıpratma.
Psikolojisi iyi değil bunun sevgi olduğunu sanıyor fakat değil. Evet reşit olmadığı için bu kişinin konu sahibine yaptığı bir suçtur. Muhtemelen ailesine anlatmamıştır bu olayı.Konu sahibinin ailesini yerinde olsaydım direkt bu herifi reşit olmayan çocukla birlikte olduğu için şikayet ederdim. Ama belli ki ailede pek önemsememiş. Maalesef kendiside yaşı genç olduğu için seviyorum, ölüyorum adı altında saçma rüyalara dalmış durumda.