makyajım zaten genelde aynı rimel ve eyeliner.Fondöten kullanmıyorum biraz çillerim var ama kapatsam mı ki o çillerimi sevdiğini söylemişti bilemedim bak...unutulmayacak bi parfum kullan en onemlisi. gorusmeden sonra o parfumu her duydugunda aklina geltopuklu fln giym bence yuruyemezsen fln hyecandan sorun olur. gayet sik toms tarzi ayakkabi strc bi kot salas bi badi ve alacagin ceket hos olur makyaji sakin abartma fondoten eyeliner rimel yeterli. eller onemlidir manikuru atlama gitmeden once.
kendinden cok fazla taviz verme yalniz. neysen o ol. tabiki dikkat cekici sklikta olcaksin ama normalde yapmadigin seyleri onun icin yapma.makyajım zaten genelde aynı rimel ve eyeliner.Fondöten kullanmıyorum biraz çillerim var ama kapatsam mı ki o çillerimi sevdiğini söylemişti bilemedim bak...
anladım fondöten sürmüyorum o zaman beğenen çilli beğensin dimikendinden cok fazla taviz verme yalniz. neysen o ol. tabiki dikkat cekici sklikta olcaksin ama normalde yapmadigin seyleri onun icin yapma.
tabbiki1
anladım fondöten sürmüyorum o zaman beğenen çilli beğensin dimi
ayy çok heyecanlıyım teşekkür ederim parfüm olayı tamamdırtabbikiparfumu atlama 212 fln al buram buram koksun:)
kolay gelsin umarim hersey yolunda gider. belkide sen onu begenmezsin artikayy çok heyecanlıyım teşekkür ederim parfüm olayı tamamdır
Çok fazla makyaj yapma canım, çok dikkat çekici kıyafetler de giyme... Doğal ol... Seni doğal halinle beğenmeli erkek. Ben ilk buluşmalara sıfır makyaj giderdim. Doğal halini beğenen her halini beğenir. Doğallık derken özensizliği de kastetmiyorum. Kıyafetlerin temiz, ütülü ve özenli olur zatenbir süredir çok hoşlandığım biri var 6 ay falan olmuştur yani lakin bir türlü denk getirip buluşamadık yani telefondan böyle devam etti hani sevgili gibi olursun da sevgili değilsindir o tatlı durumdayız yani...Lakin yarın büyük ihtimal buluşacağız ve beni bir telaş aldı şu an bile kalbim hızlı hızlı atıyo.Ne giymeliyim ne sürmeliyim diye düşünüyorum sürekli bir de en son 8 ay önce falan yolda denk gelmiştik o zamandan beri kilo aldım biraz korkuyorum itici falan gelmektenDoğal olayım diyorum da ben kıpkırmızı oluyorum hemen utangaç bi yapım da var bilemiyorum siz ilk buluşmada nasıl davranmıştınız bana akıl verin
beni çok değiştiren bi makyajım yok aslında ama ben de sadece rimel sürüp gideceğim sanırım zaten heyecandan eyelinerı 2 saatte süremem kesinBen ilk buluşmada makyaj hiç yapmamıştım, normalde de pek yapan biri değilim gerçi.. Beni en doğal halimle görsün dedim ilk seferinde çünkü önce makyajlı görüp sonra doğal görünce değişik oluyor.
valla öyle yapacağım düğüne gider gibi gitmem zaten ama heyecandan elim ayağıma dolaştıÇok fazla makyaj yapma canım, çok dikkat çekici kıyafetler de giyme... Doğal ol... Seni doğal halinle beğenmeli erkek. Ben ilk buluşmalara sıfır makyaj giderdim. Doğal halini beğenen her halini beğenir. Doğallık derken özensizliği de kastetmiyorum. Kıyafetlerin temiz, ütülü ve özenli olur zaten
bir süredir çok hoşlandığım biri var 6 ay falan olmuştur yani lakin bir türlü denk getirip buluşamadık yani telefondan böyle devam etti hani sevgili gibi olursun da sevgili değilsindir o tatlı durumdayız yani...Lakin yarın büyük ihtimal buluşacağız ve beni bir telaş aldı şu an bile kalbim hızlı hızlı atıyo.Ne giymeliyim ne sürmeliyim diye düşünüyorum sürekli bir de en son 8 ay önce falan yolda denk gelmiştik o zamandan beri kilo aldım biraz korkuyorum itici falan gelmektenDoğal olayım diyorum da ben kıpkırmızı oluyorum hemen utangaç bi yapım da var bilemiyorum siz ilk buluşmada nasıl davranmıştınız bana akıl verin
Heyecan yapma fazla, nasılsa 3-5 ay sonra geçecekvalla öyle yapacağım düğüne gider gibi gitmem zaten ama heyecandan elim ayağıma dolaştı
allık yerine kızaran yanaklara sahibim bir de allık sürersem çok olacak yaBen derim ki doğal bi makyaj, bir rimel, bir allık, göz kapağının üstüne de kalem çekersin hoş olur...
kıyafet olarak şık ol ama klasik olma,
çok spor olma... hava güzelse babet ve kot hoş olur, üstüne de dar olmayan bi tişört yakışır...
siyah giyebilirsin daha zayıf gösterecektir :) bol şans :)
ha unutmadan fresh bi parfüm sıkmayı unutma... boğmasın koku,hafif hoş bişey olsn.
ay valla normalde rahat sayılırım da bu çocuk beni böyle yaptıHeyecan yapma fazla, nasılsa 3-5 ay sonra geçecekYanakların da kızarmasın. Karşında normal biri varmış gibi davran. Beğeniyorsa böyle beğensin yaw. Eğilip bükülme kimse çin, olduğundan farklı davranma. Hepsi bu...
Yapacak bişey yok o zamanay valla normalde rahat sayılırım da bu çocuk beni böyle yaptıyanaklarımın kızarması elimde olsa keşke ama elimde değil yani birden bir ateş basıyo kızarıyolar yani
o zaman sürme allık, şimdi gördüm çillerimi seviyor demişsin... o zaman hiç sürme :) ama bir rimel ve eyeliner kadar çekemiyorsan bile bi yarım kalem çek ortaya doğru incelterek... o an yen heyecanını. doğal olacaksın zaten yeterince canım benim :)allık yerine kızaran yanaklara sahibim bir de allık sürersem çok olacak ya
ben bugün uyuyamam herhalde yarın da ağzım gözüm kayık giderimo zaman sürme allık, şimdi gördüm çillerimi seviyor demişsin... o zaman hiç sürme :) ama bir rimel ve eyeliner kadar çekemiyorsan bile bi yarım kalem çek ortaya doğru incelterek... o an yen heyecanını. doğal olacaksın zaten yeterince canım benim :)