bana akıl verin kızlar :/

HerzLich

o artık matematikçi
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
153
30
32
bir süredir çok hoşlandığım biri var 6 ay falan olmuştur yani lakin bir türlü denk getirip buluşamadık yani telefondan böyle devam etti hani sevgili gibi olursun da sevgili değilsindir o tatlı durumdayız yani...Lakin yarın büyük ihtimal buluşacağız ve beni bir telaş aldı şu an bile kalbim hızlı hızlı atıyo.Ne giymeliyim ne sürmeliyim diye düşünüyorum sürekli bir de en son 8 ay önce falan yolda denk gelmiştik o zamandan beri kilo aldım biraz korkuyorum itici falan gelmekten Doğal olayım diyorum da ben kıpkırmızı oluyorum hemen utangaç bi yapım da var bilemiyorum siz ilk buluşmada nasıl davranmıştınız bana akıl verin

unutulmayacak bi parfum kullan en onemlisi. gorusmeden sonra o parfumu her duydugunda aklina gel topuklu fln giym bence yuruyemezsen fln hyecandan sorun olur. gayet sik toms tarzi ayakkabi strc bi kot salas bi badi ve alacagin ceket hos olur makyaji sakin abartma fondoten eyeliner rimel yeterli. eller onemlidir manikuru atlama gitmeden once.

makyajım zaten genelde aynı rimel ve eyeliner.Fondöten kullanmıyorum biraz çillerim var ama kapatsam mı ki o çillerimi sevdiğini söylemişti bilemedim bak...

makyajım zaten genelde aynı rimel ve eyeliner.Fondöten kullanmıyorum biraz çillerim var ama kapatsam mı ki o çillerimi sevdiğini söylemişti bilemedim bak...
kendinden cok fazla taviz verme yalniz. neysen o ol. tabiki dikkat cekici sklikta olcaksin ama normalde yapmadigin seyleri onun icin yapma.

Çok fazla makyaj yapma canım, çok dikkat çekici kıyafetler de giyme... Doğal ol... Seni doğal halinle beğenmeli erkek. Ben ilk buluşmalara sıfır makyaj giderdim. Doğal halini beğenen her halini beğenir. Doğallık derken özensizliği de kastetmiyorum. Kıyafetlerin temiz, ütülü ve özenli olur zaten

Ben ilk buluşmada makyaj hiç yapmamıştım, normalde de pek yapan biri değilim gerçi.. Beni en doğal halimle görsün dedim ilk seferinde çünkü önce makyajlı görüp sonra doğal görünce değişik oluyor.

beni çok değiştiren bi makyajım yok aslında ama ben de sadece rimel sürüp gideceğim sanırım zaten heyecandan eyelinerı 2 saatte süremem kesin

valla öyle yapacağım düğüne gider gibi gitmem zaten ama heyecandan elim ayağıma dolaştı

Ben derim ki doğal bi makyaj, bir rimel, bir allık, göz kapağının üstüne de kalem çekersin hoş olur...
kıyafet olarak şık ol ama klasik olma,
çok spor olma... hava güzelse babet ve kot hoş olur, üstüne de dar olmayan bi tişört yakışır...
siyah giyebilirsin daha zayıf gösterecektir :) bol şans :)

ha unutmadan fresh bi parfüm sıkmayı unutma... boğmasın koku,hafif hoş bişey olsn.

valla öyle yapacağım düğüne gider gibi gitmem zaten ama heyecandan elim ayağıma dolaştı
Heyecan yapma fazla, nasılsa 3-5 ay sonra geçecek Yanakların da kızarmasın. Karşında normal biri varmış gibi davran. Beğeniyorsa böyle beğensin yaw. Eğilip bükülme kimse çin, olduğundan farklı davranma. Hepsi bu...

allık yerine kızaran yanaklara sahibim bir de allık sürersem çok olacak ya

ay valla normalde rahat sayılırım da bu çocuk beni böyle yaptı yanaklarımın kızarması elimde olsa keşke ama elimde değil yani birden bir ateş basıyo kızarıyolar yani

allık yerine kızaran yanaklara sahibim bir de allık sürersem çok olacak ya
o zaman sürme allık, şimdi gördüm çillerimi seviyor demişsin... o zaman hiç sürme :) ama bir rimel ve eyeliner kadar çekemiyorsan bile bi yarım kalem çek ortaya doğru incelterek... o an yen heyecanını. doğal olacaksın zaten yeterince canım benim :)

ben bugün uyuyamam herhalde yarın da ağzım gözüm kayık giderim

Senden cok ben heyecan yaptım ne güzel ilk buluşma,bahar da geldi inşallah güzel gecer. Makyaj abartmadan güzel olur. Çillerinde varmış hep Çiller'i olan insanlar sempatik gelmiştir bana. Sacların bakımlı Dursun hafif makyaj güzel de spor kıyafet oldu bitti masallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…