kızlar şu konuya bi el atıverin lütfen .. :(

adam kizi apacik f-buddy'si olarak goruyor, kizimiz fazla hizli davranmis ne diyelim.

selam kızlar yine ben, ama bu sefer kendim için değil bir kız arkadaşım için yazıyorum. komple karmaşık bir durum var ortada şimdiden uyarayım :)

şimdi benim arkadaşım ee ona nora diyelim karşımasın, nora karşı komşusu olan birinden hoşlanıyordu. hoşlandığı adama da hakan diyelim. bunlar bir 2 yıl kadar camdan cama bakıştılar. belli bir çekim vardı aralarında hepimiz seziyorduk ama nora konuşmak görüşmek için hiç bir adım atmadı çünkü komşuduydu. bir gün nora sıradan bir bara gittiğinde hakanı gördü, bunlar birdaha bakışmaya başladılar işte kıvılcım ozaman koptu. toplam 3 yıl boyunca kimseden bir ses çıkmadı ama bunlar türk filminde gibi sürekli bakıştılar. sonra bir gün birşey oldu birbirlerine numaralarını verdiler konuşmaya başladıalr ufaktan. hakan sözde cool takılmaya çalışıyor ama ilgileniyor belli. nora pek samimi canım cicim kelimelerinden hoşlanmaz, hakanda bu şekilde konuşunca hani "hayırdır ne bu samimiyet" gibilerinden birşey söyledi, hakanda gıcıklık yaptı konuşmadı. bunlar bi ara gereksiz bir sebepten telefonda da tartıştılar. sonra görüşme lafı geçti hakan norayı ekti, norada sinirlendi hakana baya kızdı, adam kapının önüne geldi arabasıyla orada ufak bir konuşma yaşandı sonra nora çıktı gitti. tekrar buluşma olayı çıktı bu sefer buluştular, adam noraya mükemmel davranmış, işte güller almış, yemek yemişler sonra bişiler olmuş aralarında. herneyse nora sarhoş olduğu için pek hatırlamıyor (öyle bi sorunu var malesef :KK43: ) sabah olmuş adam hala iyi davranıyor, evine bırakmış norayı, sonra hiç aramadı. akşam oldu nora bana yazıyor hala aramadı diye, dedim gözünü seveyim adama bişi deme seni bıraktı kalktı işe gitti mal almaya gitti yorgundur. tabi nora beni dinlemedi gitti içti o kızgınlıkla hakana "seni sevgilim falan mı yapacağımı zannettin işte yürü git işine" tarzında bir msj yazdı. (hata yaptığının farkında şu an) adam birdaha bişi yazmadı. nora taktı kafaya birde ben 15 yıldır tanıyorum onu hayatımda kimseden bu derece hoşlandığını hatırlamıyorum. gel gelelim bunlar tekrar görüştü, yine mükemmel bir gece geçti bu sefer sabah oldu adam aramıyor! bir gün geçti, iki gün geçti yok! iyice ifrit olduk, aradan baya zaman geçti sonra bunlar tekrar buluştu (ay çok karışık yazdım artık anladığınız kadarıyla kusura bakmayın lütfen) bu sefer yanlarında bi çift vardı, ilerleyen zamanda kız gitmiş iki adam birde nora kalmış, hakanın yanındaki adam bariz noraya sarkmış hakan hiç birşey yapmamış! sonra bende vardım yanlarında bir kere daha görüşüldü o zaman nora "sen benim neyimsin" yazdı hakan da "en güzel komşum " dedi. şimdi bu karmaşık durumun sonunda en son konuşma hakanın "yan yana iyiyz ama sonra daralıyorum" yazması ile bitti. hala birbirlerinin suratlarına bakmak zorundalar ama nora bu işin böyle bitmesini istemiyor. her gün onu görüyor sonuçta ve kız bir türlü yoluna devam edemiyor aklından çıkaramıyor, ben elimden gelen herşeyi yaptım inanın bir çıkış yolu bulamaz oldum. en fazla noranın yanında olup ona destek olabiliyorum. aklınıza bir çıkar yol geliyor mu? yani adam dengesiz bunu anladık, nora da başta öyle diyerek hata yaptı, ama hakan hiç bir zaman ilk adımı atmadı hep noradan bekledi.. bişeyler bulursanız yazarsanız çok sevinirim..
Amanıınnn bu komşu işleri kabus gibi. Evlendim, çocuğum olacak, hala sorun yaşıyorum. Kulağıma laflar geliyor, sinirleniyorum. Onu görmeyim diye köşe bucak kaçsam da pat diye karşıma çıkıveriyor. O zaman babam taşınalım buradan demişti, annem inatla evden çıkmak istememişti. Bence arkadaşınız o evden taşınsın. Hayatı kabusa döner. Bir an önce doğum yapıp evime dönmek istiyorum.

Konuyu okuyuunca heyecanlandim yea ne guzel duygular durumlar takilmalar :) nora yoluna baksin adam onu tekrar arayip gorusmek isticek ilerde ama amaci yine takilmak olacak eger nora giderse yine takilacaklar yine nora tel bekliycek yine aranmiycak sonuc yine husran olacak ha sayet gitmezse kendini baska seylerle mesgul edip takmiyor gibi davranirsa cocuk aradiginda yaa isterdim gelmek ama su iisim var derse (yani kestirip atmicak ne goruscem be senle sen benle brlikte olup beni aramadin smdi ben snle gorusmucem vb tavir sergilemeden) gayet sevecen ve normal bir sekilde ya ne iyi olurdu ama bi arkadasimla bi planim var vs vs derse bu adam noraya asik oldugnu anlar ya da hirs yapar adi her neyse sonuc olarak nora kazanir benden soylemesi :KK70: ama eger aglayip siizlanirsa vay sen beni kullandin vay sen ne bicim adamsin vay benimle birlikte oldun cekip gittin derse asla kazanamaz... Bu adamlar bunlardan anlamaz.. 89 yasindaki anneannemin bile dilinde olan klasik bir soz 'kacan kovalanir' malesef ... :)

ne güzel söylemişsiniz :) nora zaten kendi kendine yakınıyor bakmayın hakana karşı bi tavırları var gören der "az önce bu kız mı diyordu ondan hoşlanıyorum diye" :) ben biliyorum sevdiğini hakanın, neden derseniz daha anlatmadığım çok şey var böyle şeyleri insan sevmediği biriyle paylaşamaz, aklına bi ara intikam planı geldi, yani intikam değil de olursa devam ederler olmazsa bir taşla iki kuş intikamınıda almış olurdu, benimde aklıma yattı bi ara hatta baya heecanlandım hakan ne yapacak diye ama sonra vazgeçti, ki iyiki de vazgeçti gerek yok çünkü şimdi unutsun devam etsin yoluna istiyorum, inşallah karşısına onu anlayacak sevecek onun içindeki iyiliği güzelliği görecek biri çıkar karşısına..

Amanıınnn bu komşu işleri kabus gibi. Evlendim, çocuğum olacak, hala sorun yaşıyorum. Kulağıma laflar geliyor, sinirleniyorum. Onu görmeyim diye köşe bucak kaçsam da pat diye karşıma çıkıveriyor. O zaman babam taşınalım buradan demişti, annem inatla evden çıkmak istememişti. Bence arkadaşınız o evden taşınsın. Hayatı kabusa döner. Bir an önce doğum yapıp evime dönmek istiyorum.

aslında bi ara hakanın dükkanında taşınıyoruz diye bi yazı gördük öyle sevindik ki aha dedim valla gidiyor, sonra bi baktık noranın apartmanının alt katına geçmiş allahım yok böyle şans, onlar taşınamıyor tek iyi yanı allahtan bu durumu nora ben ve hakan dışında sanırım adam gibi bilen yok, hakan ailesine bahsetti gibi geldi bize bi ara ama o konudan hiç emin olamadık, bütün mahalle hakana aşık, hakanın gözü norada, kimse de anlamamış onu da kesinleştirdik, ama gelin görün ki nora adamı gördükçe unuttum diyen kız yeniden herşeyi hatırlıyor :KK43: her gün görmek ne kötü bişi :KK43:

aslında bi ara hakanın dükkanında taşınıyoruz diye bi yazı gördük öyle sevindik ki aha dedim valla gidiyor, sonra bi baktık noranın apartmanının alt katına geçmiş allahım yok böyle şans, onlar taşınamıyor tek iyi yanı allahtan bu durumu nora ben ve hakan dışında sanırım adam gibi bilen yok, hakan ailesine bahsetti gibi geldi bize bi ara ama o konudan hiç emin olamadık, bütün mahalle hakana aşık, hakanın gözü norada, kimse de anlamamış onu da kesinleştirdik, ama gelin görün ki nora adamı gördükçe unuttum diyen kız yeniden herşeyi hatırlıyor :KK43: her gün görmek ne kötü bişi :KK43:
Benimki sağda solda yalan yanlış şeyler anlatıyor. İftira falan atıyor. Bir gün laf söyleyecem durdurup, olmayacak. Ya sabır diyorum. İnşallah çocuk oradan taşınır ne diyeyim. Elimden gelse torpil bulup tayinini çıkarttıracağım. O da buradan gitmek istiyor tayin istiyormuş ama çıkmıyormuş. İnşallah defolur gider, kurtulurum

Benimki sağda solda yalan yanlış şeyler anlatıyor. İftira falan atıyor. Bir gün laf söyleyecem durdurup, olmayacak. Ya sabır diyorum. İnşallah çocuk oradan taşınır ne diyeyim. Elimden gelse torpil bulup tayinini çıkarttıracağım. O da buradan gitmek istiyor tayin istiyormuş ama çıkmıyormuş. İnşallah defolur gider, kurtulurum

gerçekten çok zor bu durumlar, benimde eski iş yerimde demediklerini bırakmadılar bana oğlum erken doğdu yok efendim neymiş evlenmeden önce hamile kalmışım erken doğum düye millete kakalıyormuşum allahlarıdan bulsunlar böyle konuşanlar :mad:

AOTE="dorkorella, post: 41269387, member: 465626"]gerçekten çok zor bu durumlar, benimde eski iş yerimde demediklerini bırakmadılar bana oğlum erken doğdu yok efendim neymiş evlenmeden önce hamile kalmışım erken doğum düye millete kakalıyormuşum allahlarıdan bulsunlar böyle konuşanlar :mad:[/QUOTE]
Ben de öyle derler diye 2 ay korundum. Dün hastaneye yatırdı doktor enfeksiyon yüzünden bugün ta Muğla'dan, Antalya'dan akrabalar aradı doğum yapmışsın erken değil mi diye. O ona o ona derken laf nerelere gidiyor. Allah şu işsiz güçsüzlere akıl fikir versin.

X