bana akıl verin kızlar :/

Cillerini kapatma bence.Zaten cillerini sevdigini söylemis.Cok abartılı makyaj da yapma korkutma cocugu.Güzel gül birde hayvan gibi gülme sakın hemen sogur bazıları.Kilo almanız belki daha cok hosunuza gidecek ben erkek olsam kilolu bayanları daha cok begenirdim cünkü.
En iyisi dogal davranın kasmaya gerek yok :KK51:

Dipnot:Uykunu iyi al bu gece Hoppa

Senden cok ben heyecan yaptım :KK66: ne güzel ilk buluşma,bahar da geldi inşallah güzel gecer. Makyaj abartmadan güzel olur. Çillerinde varmış hep Çiller'i olan insanlar sempatik gelmiştir bana. Sacların bakımlı Dursun hafif makyaj güzel de spor kıyafet oldu bitti masallahhh.
saçlarım Allahtan güzel ya belki ordan bir artım olur :KK54:

Cillerini kapatma bence.Zaten cillerini sevdigini söylemis.Cok abartılı makyaj da yapma korkutma cocugu.Güzel gül birde hayvan gibi gülme sakın hemen sogur bazıları.Kilo almanız belki daha cok hosunuza gidecek ben erkek olsam kilolu bayanları daha cok begenirdim cünkü.
En iyisi dogal davranın kasmaya gerek yok :KK51:

Dipnot:Uykunu iyi al bu gece Hoppa
şimdilik uykum yok zaten 4 5 gibi buluşacağız umarım güzel geçer de kendimi rezil edecek bir şey yapmam :KK53:

Eyeliner sur bence onu es geçme :) en çok gözlerine bakacak :) parfüm u zaten biliyosn.
ince gösterecek şeyler giy, ama sıkmasın fazla rahat ol :) hafif topuklu da giyebilirsin rahat yuruyebileceğin dolgu topuk da olur :) boyun kilon kaç ki merak ettim?

bir süredir çok hoşlandığım biri var 6 ay falan olmuştur yani lakin bir türlü denk getirip buluşamadık yani telefondan böyle devam etti hani sevgili gibi olursun da sevgili değilsindir o tatlı durumdayız yani...Lakin yarın büyük ihtimal buluşacağız ve beni bir telaş aldı şu an bile kalbim hızlı hızlı atıyo.Ne giymeliyim ne sürmeliyim diye düşünüyorum sürekli bir de en son 8 ay önce falan yolda denk gelmiştik o zamandan beri kilo aldım biraz korkuyorum itici falan gelmekten :KK43: Doğal olayım diyorum da ben kıpkırmızı oluyorum hemen utangaç bi yapım da var bilemiyorum siz ilk buluşmada nasıl davranmıştınız bana akıl verin :KK14:
kıpkırmızı olman iyi olur rahat davran yani kıpkırmızı ol :KK66:

Şimdi aklıma geldi eşimle ilk buluştuğumuzda ki hallerim
ne güzel ne tatlı telaşlar
çok fazla süslenme doğal ol

kesinlikle abartma.. pespaye ol da demiyorum ama dogal halin ne ise o ol.. bu kadar da korkma 'ya begenmezse' diye..

kızlar aklıma geldi yazayım dedim dün gayet güzeldi ikimiz de kızardık bozardık ama çok güzel bakıyodu bana :KK68: gayet sade gittim eyeliner sürmedim fondöten sürmedim bi rimel sürdüm bi de dudağıma hafif kırmızımsı dudak balmımı sürdüm gittim kıyafetim de sadeydi beni görünce bi sarılışı vardı o anı unutamayacağım herhalde hiç :KK68::KK68: hepinize teşekkürler desteğiniz için :KK68:

X