Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo buraya da yazmış zaten benim de kg sorunum var ben de şişmanım ama dengim olmayan beni aşan insanlara yürümüyorum falan diye, ben söylemek istediklerine hak verdim, bazı insanlar kadın-erkek farketmez aslında dengi olmayan insanlara niyetleniyo, olmayınca isyan ediyo, neden olmadı neyimi beğenmedi diye, kimse kendini boy aynasında görmek istemiyor herkes dev aynasına bakmakta..Konu 2016 konusuymus. Konuyu acan abla 2018 de allah tarafindan carpilmis 100 kilo olmus corbalarla zayiflamaya calismis
Denklik neye gore kime gore peki? Mesela esimle evlendigimde o s giyiyordu ben xl. Simdi ben m giyiyorum o xl. Ee bosayayim o zaman ben bu adami. Veya ac birakayim. Benim enistem bildigi. Toparlak bi adamdir. 130 kg civari. Halamda 1.10 boy 40 kg bisey. Ama 40 yillik evliliklerind3 daha ses yukseltmemisler birbirlerine.Yoo buraya da yazmış zaten benim de kg sorunum var ben de şişmanım ama dengim olmayan beni aşan insanlara yürümüyorum falan diye, ben söylemek istediklerine hak verdim, bazı insanlar kadın-erkek farketmez aslında dengi olmayan insanlara niyetleniyo, olmayınca isyan ediyo, neden olmadı neyimi beğenmedi diye, kimse kendini boy aynasında görmek istemiyor herkes dev aynasına bakmakta..
Kesinlikle katılıyorum, karşılıklı elektrik alır insanlar, anlaşır, sever o çok ayrı, benim kastettiğim bu değil, güzel güzelle zayıf zayıfla beraber olmalı değil olayDenklik neye gore kime gore peki? Mesela esimle evlendigimde o s giyiyordu ben xl. Simdi ben m giyiyorum o xl. Ee bosayayim o zaman ben bu adami. Veya ac birakayim. Benim enistem bildigi. Toparlak bi adamdir. 130 kg civari. Halamda 1.10 boy 40 kg bisey. Ama 40 yillik evliliklerind3 daha ses yukseltmemisler birbirlerine.
Denklik bence kulturel olmali fiziksel veya maddi degil. Kafa uyduysa gerisi zaten degisken