- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
saçlarım Allahtan güzel ya belki ordan bir artım olurSenden cok ben heyecan yaptımne güzel ilk buluşma,bahar da geldi inşallah güzel gecer. Makyaj abartmadan güzel olur. Çillerinde varmış hep Çiller'i olan insanlar sempatik gelmiştir bana. Sacların bakımlı Dursun hafif makyaj güzel de spor kıyafet oldu bitti masallahhh.
şimdilik uykum yok zaten 4 5 gibi buluşacağız umarım güzel geçer de kendimi rezil edecek bir şey yapmamCillerini kapatma bence.Zaten cillerini sevdigini söylemis.Cok abartılı makyaj da yapma korkutma cocugu.Güzel gül birde hayvan gibi gülme sakın hemen sogur bazıları.Kilo almanız belki daha cok hosunuza gidecek ben erkek olsam kilolu bayanları daha cok begenirdim cünkü.
En iyisi dogal davranın kasmaya gerek yok
Dipnot:Uykunu iyi al bu gece
kıpkırmızı olman iyi olur rahat davran yani kıpkırmızı olbir süredir çok hoşlandığım biri var 6 ay falan olmuştur yani lakin bir türlü denk getirip buluşamadık yani telefondan böyle devam etti hani sevgili gibi olursun da sevgili değilsindir o tatlı durumdayız yani...Lakin yarın büyük ihtimal buluşacağız ve beni bir telaş aldı şu an bile kalbim hızlı hızlı atıyo.Ne giymeliyim ne sürmeliyim diye düşünüyorum sürekli bir de en son 8 ay önce falan yolda denk gelmiştik o zamandan beri kilo aldım biraz korkuyorum itici falan gelmektenDoğal olayım diyorum da ben kıpkırmızı oluyorum hemen utangaç bi yapım da var bilemiyorum siz ilk buluşmada nasıl davranmıştınız bana akıl verin