bana akıl verin kızlar :/

Cillerini kapatma bence.Zaten cillerini sevdigini söylemis.Cok abartılı makyaj da yapma korkutma cocugu.Güzel gül birde hayvan gibi gülme sakın hemen sogur bazıları.Kilo almanız belki daha cok hosunuza gidecek ben erkek olsam kilolu bayanları daha cok begenirdim cünkü.
En iyisi dogal davranın kasmaya gerek yok

Dipnot:Uykunu iyi al bu gece

saçlarım Allahtan güzel ya belki ordan bir artım olur

şimdilik uykum yok zaten 4 5 gibi buluşacağız umarım güzel geçer de kendimi rezil edecek bir şey yapmam

Eyeliner sur bence onu es geçme :) en çok gözlerine bakacak :) parfüm u zaten biliyosn.
ince gösterecek şeyler giy, ama sıkmasın fazla rahat ol :) hafif topuklu da giyebilirsin rahat yuruyebileceğin dolgu topuk da olur :) boyun kilon kaç ki merak ettim?

kıpkırmızı olman iyi olur rahat davran yani kıpkırmızı ol

Şimdi aklıma geldi eşimle ilk buluştuğumuzda ki hallerim
ne güzel ne tatlı telaşlar
çok fazla süslenme doğal ol

kesinlikle abartma.. pespaye ol da demiyorum ama dogal halin ne ise o ol.. bu kadar da korkma 'ya begenmezse' diye..

kızlar aklıma geldi yazayım dedim dün gayet güzeldi ikimiz de kızardık bozardık ama çok güzel bakıyodu bana gayet sade gittim eyeliner sürmedim fondöten sürmedim bi rimel sürdüm bi de dudağıma hafif kırmızımsı dudak balmımı sürdüm gittim kıyafetim de sadeydi beni görünce bi sarılışı vardı o anı unutamayacağım herhalde hiç hepinize teşekkürler desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…