Eximi ihbar ettim. iyimi ettim kotumu bilemedim icim rahat degil hic

Hollanda'dan yazıyorsun Anladığım kadarı ile, siciline geçti bundan sonra zor düzgün bir iste Çalışır. Ama orada ot satanlara ahım şahım buyuk cezalar verilmiyor canım, para cezası birde sicil...

Milleti zehirliyormus diyorsunuz ama zaten orda gidip coffeshoptan alabiliyorsun ama sadece orada icebiliyorsun, Hollanda bu konuda cok farklı bazı uyuşturucular izinli orada, yani tabiri caiZse kullananlar gidip iyisinden alıyorlar izinli üretimde katkı maddesi olarak iyisi yani.

hangi ülkeden yazıyorsunuz? uyuşturucu yetiştirmek serbset olan sayılı ülke var zaten. bunlarda satış da serbest. mesela hollandada ot dediğiniz şey softdrugs sınıfını giriyor ve satışı serbest. belirlenen sınırın üstünde üretim ve satışta sadece para cezası var o da küçük bir miktar zaten. kısaca şu an çıkmış geziyordur bile "exiniz". ama ben olsam uyuşturucu satıcılarıyla pek takılmazdım. yada intikam almaya çalışmazdım. nerden bakarsan bak mantıksız bir durum.

Evet hollanda ama sadece ot degil daha onceden birsuru sucu vardi mesela aylardir odemedigi borclari falan arabisyla ilgili ve odemedigi sigortalari. Onu bildigim icin ustune birde bu eklenince (ustelik issiz bir yerde yeristiriyor) ihbar ettim. Bes kurus parasi yok onu bildihim icin para ceazsini da odeyemez kolay kolay.
Hollanda'dan yazıyorsun Anladığım kadarı ile, siciline geçti bundan sonra zor düzgün bir iste Çalışır. Ama orada ot satanlara ahım şahım buyuk cezalar verilmiyor canım, para cezası birde sicil...

Kendinizi kesinlikle suçlu hissetmeyin belli de etmeyin kendinizi.Bu yaptıklarının yanına kalmaması çok iyi olmuş.İyi cesaret etmişsiniz.Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Siz bunu onun gerçekten suç işlediğini düşündüğünüz için yapsaydınız sizi tebrik ederdim.
Ama sizin tek amacınız intikam gibi bir şey. Hoş değil. Vicdan yapmanız belki de bundandır.

Sacma sapan uzatmis da uzatmissiniz iliski denmeyecek iliskinizi. Ama sonu guzel bitmis :KK53: zaten pisligin tekiymis ve layigini bulmus ellerinize saglik :KK45:

Ooohh iyi olmus. Kesinlikle hak etmis. Resmen seni oynatmis yedekte tutmus pislik herif. Ceksin cezasini. Hiiic uzulme. Hak etmis. Hem sen ihbar etmesen bi gun mutlaka birileri ihbar edicekti ya da satarken yakalanicakti. En azindan daha fazla kisiyi zehirlenmekten kurtardin

Keske her boyle canimizi yakandan intikam almak icin boyle bi koz gecse elimize.
Sen yazdikca benim yasadiklarim aklima geldi.
Oyuncagimisin onun ne saniyor kendini ya o.
Oh olmus.
Keske, keske benimde elime aynen boyle bi koz gecseydi.
Bi nebze olsun icim sogurdu.

Iyi aksamlar herkese,

Yaptigim seyin hala etkisindeyim o yuzden biraz karisik veya anlasilmaz sekilde olduysa yazdiklarim simdiden afedersiniz.

Neredeyse 1 yillik bir iliskim vardi. Tanisdigimiz gunden beri benimle daha yakin olmak icin kirk takla atti bende ona bos olmadigim icin sevgili olduk sonunda. Ilk 2 ay mukemmeldi ama sonrada ilgisi azaldi. Bir kac defa face instagram gibi yerlerde baska tanimadigina emin oldugum kizlarla olan sohbetlerine denk geldim. Her defasinda bir yalan uydurdu ve bende inanmak istedigim icin inandim konu kapandi hep. Daha sonra benden onceki eski sevgilisi cikti ortaya. Kiz buna aylar sonra yazmaya baslamis telefon falan etmis buda karsilik vermis. Ama kiza hayatinda birinin oldugunu soylemis. Allah razi olsun yani. Neyse daha sonra kizdan hoslandigini soyledi bende sinirlendim aradan cekildim ama kac gun sonra geldi yalvardi psikolojik rahatsizligi yuzunden oyle seyler soyledigini hic birinin gercek olmadigini kizinda onunda artik konusmadiklarini ve konusmak istemediklerini soyledi. Bende (aptalim biliyorum lutfen vurmayin) afettim ve unutmaya calistim. Ama guvenim 99% azalmisti tabii. Daha sonra ne zaman facebooka girsem surekli karsima begendigi kizlarin fotografi cikiyordu. Ustelik ilgisi git gide azaliyordu. Bende uyardim dikkate almadi. Sonra kesin bir dille ayrilmak istedigimi soyledim. Yalvardi lutfen tekrar deneyelim seni kaybetmek istemiyorum artik haraketlerime dikkat edecegim dedi. Son bir sans daha verdim ama tahmin edersiniz ki duzelme falan olmadi hatta ilgisi dahada azaldi. 1 dakikada verdigi cevabi yarim saatte verir oldu. Bikmistim artik. Bu sefer gercekten bitti dedigimde arkadas kalalim dedi dalga gecer gibi. Kabul etmedim ve silecegimi soyledim. Sonra Uzerinden 1 ay gecti ve ben neredeyse her gece onu ruyalarimda gormeye basliyordum. Yaptigi herseyi unutmus gibiydim hep iyi olan yanlari geliyordu aklima. Ki anlattigim sey aslinda yarisi bile degil cok daha fazla kötü seyler olmustu aramizda. Dayanamadim bir sabah uyandigimda nolacaksa olsun ama onu geri istiyorum dedim ve tekrar mesaj attim. Tekrar denemeye karar verdik ben mutluluktan uctum tabii. Ama bana karsi buz gibiydi. Her seyin eskisi gibi olmasini bekleme dedi. Ona neden boyle davraniyorsun ki tekrar deneyelim dediginde istedigini soylemistin simdi boyle davraniyorsun dedim, evet ama zamanla duzelecek dedi. 2 gun boyunca konusmadim o da konusmadi. Sonra ona galiba artik hersey bitti bizde bizden olmaz birdaha dedim bulusalim yuz yuze konusalim bence olacak dedi, yani resmen umut verdi. Bulusacagimiz gun bana bulusalim ama bence hic sey olmayacak en azindan eskisi gibi olmayacak dedi. Uzuldum. Baskasindan mi hoslaniyorsun dedim hayir dedi. Sonra bizim beraber uye oldugumuz bir forum var orada baska bir uye ile olan mesajlasmasini okudum, kiz buna pazartesi aksamki bulusma superdi tekrarlamaliyiz kesinlikle gibisinden seyler yazmis. Gorunce kan beynime sicradi, cunku biz sali bulusacaktik yani bir gun once o kizla bulusmus. Ustelik birde kiza cevap olarak merak etme artik surekli bulusacagiz zaten canim yazmis. Bende direk tamam artik bu sefer gercekten bitti sil numarami hatta engelle beni bende seni silecegim birdaha seninle hic bir sekilde alakam olmasin yazdim tamam yazdi. Resmen duygularimla oynadi. Oyle ofkeliydim ki anlatamam o an karsimda olsa herhalde gebertirdim sinirden.

Benimde aklima bir fikir gelmisti. O yaklasik 4 aydir yalniz yasiyor, 28 yasinda olmasina ramen daha yeni ayri eve cikmisti. Calismadigi icin gecimini yanlis yoldan kazaniyor, simdi yerini soylemeyim ama uzak ve issiz bir yerde ot yetistiriyor. Yasadigim ulkede herkes kendi evinde belli bir miktar yetistirebilir ama fazlasi kesinlikle ceza ustelik yetistirdigini satmak cok buyuk bir ceza. Ama o satiyordu. Yerini bir tek ben ve bir iki arkadasi biliyordu. Daha once hic gormemistim, o yuzden emin olmak icin ondan ayrildiktan sonraki ertesi sabah oraya gittim ve emin oldum orada yetistirdigine. Eve gelince cok dusundum ama icimdeki ofke bastirdi ve polisi arayip ihbar ettim. Kulubeden aradim tabii farkli bir sehire gittim aramak icin cunku benim yasadigim sehir ufak anlasilirdi belki benim oldugum. Polis hemen yakalamis bunu suc ustu hemde. Onunla sadece 1 tane ortak arkadasim var ondan ogrendim. Su an iceride neler olacak bilmiyorum kendisiyle. Cok ofkeliydim ama simdi ne hisettigimi bilmiyorum. Iyi mi ettim kotu mu ettim. Ayrica agzini aramak icin ortak arkadasimizin - o arkadasinda yetistirdigi yerden haberi vardi - kim yakalattirdi acaba halbuki cok az kisi biliyorduk nasil ogrendiyse polisler dedim, belki birileri kokudan anlayip ihbar etmistir dedi yani hic bir sekilde benden suphelenmiyor aramizin kotu oldugunu bildigi halde. Cok kotu hissediyorum kendimi ben simdi, nolacakki napsamki? Onu daha agir nasil yaralardim nasil intikam alirdimki bilmiyorum ama rahat degilim intikamin kralini almama ramen
suç olan bir şeyde yapmanız gerekin yapmışsınız biraz geç olmuş ama olsun :) vatandaşlık görevi + intikam ikisi bir arada olmuş :KK70:

Yazdiklarimda belirtmeyi unutmusum, exim bu ise baslayali aylar olmus ama ben daha yeni ogrendim sayilir. Ikinci denememizin ilk gunlerinde soylemisti bana bende evinde mi yapiyorsun dedigimde hayir tabiiki de dedi ve bos bulunarak yaptigi yeri soyledi. Bi nevi agzindan kacirmis oldu yani ve beni 10 defa tembihledi kimseye soyleme dedi sonra ortak arkadasimizada soylemis benim bildigimi. Yani bastan beri bildigim bir sey degildi bu benim.
Bu durumda o senden kesin supheleniyor olmalı. Ortak arkadaşınıza icerdeyken bahsetmeye vakit bulamamistir .bence çıkarsa basınız belada gibi görünüyor. Dikkatli olun.bos bulunup söylemiş sonra pişman olup okadar tembihlemis. Kuşku duyacak sizden.

adam sizinken iyiydi hoştu, yasa dışı işlerine göz yumuldu, ortak olundu.. (suç örtmek de ortak olmak bana göre)
adam sizden gidince hoppp polise ihbar...

en başında bu usulsüz işlere göz yummayacaktınız o zaman helal ! derdim kendi adıma..

ama bu konuyu intikam malzemesi olarak gören bir kadına pes diyebilirim en hafif şekilde..
imzamı attım çıktım konudan. budur

Çok heyecanlı ya! Karakter falan mevzuularına hiç girmeyeceğim, çünkü kendimin de yapacağımı bildiğim şey için başkasını eleştiremem. :KK53: Çünkü ben de kindarım, umulmadık anda arı gibi sokarım:KK48: Sevgilim beni defalarca oyalasa, aldatma girişiminde bulunsa ben de rahat durmazdım galiba, durabilene de helal olsun. Çoğumuzun eline intikam alacak fırsat geçse kullanırız, hiç öyle mazbut hallere girmeyelim:KK22: Yakalanmayacağımızdan emin olsak, bir açığını da görsek ifşa etmek isteriz yani. :KK23:

Ayh cok güzel bir intikam hikayesi, bayildim, tam benim yapacagim türden :)
Helal olsun :KK66:

valla hayretler içinde kaldım.siz birlikteyken haberiniz vardıda şikayet etmediniz ayrıldıktan sonra mı şikayet ettiniz.evlenseydiniz sizde mi ortak olucaktanız yaptıklarına.intikam uğruna sırf kendiniz için yapmanız onın kadar suçlu olduğunuzu kusura bakmayın.he diğer insdanlar adına sevindirici bir durum o ayrı.en az o şikayet ettiğiniz eski sevgiliniz kadar sizde suçlusunuz.ben sevgilinizin yerinde olsam sizi öğrenir buda benim ortakçım derdim.

X