dimi
başlicam zaten onun cool takılma havasına, bi kere içti sarhoş oldu dayandı noranın kapısına görecektiniz halini, ben çoğu şeylerine yazışmalar olsun konuşmalar olsun şahit oldum, hakan kocaman adam norayı görünce el ayak birbirine giriyor ama o cool takılıcam havasından okadar dengesiz hareketler yapıyor ki.. hadi nora bi hata yaptı o msjı yazmakla bunu hepimiz biliyoruz peki diğer tavırlarının sebebi ne? ben bu adamı yıl oldu çözmeye çalışıyorum bir gıdım ilerleme kaydedebilmiş değilim düşünün..
Diğer tavırlarının sebebi nora'nın diğer tavırları. Şöyle ki, nora'nın tek hatası sadece o mesajı atmak değil. Bi kere taa en başında, üç sene boyunca bakışmak başlı başına bi hata olmuş.
Abi bak ben şu halimlen bana camdan biriüç sene boyunca bakış atsa, "sıdıka, sen misin?" muamelesi yaparım hatuna. Üç sene boyunca bi insana bakış atmak, nasıl desem, yani en şirin haliyle yazmaya çalışıyorum, siz anlayın ama, hatuna biraz "umutsuz, çaresiz vaka" imajı ekler. Üç sene boyunca adamdan hiçbir hareket gelmediği halde bakış atmaya devam etmek çünkü, "başka seçeneği mi yok acaba?" dedirtir. Erkek için geçerli sayılmaz bu durum ama.Çünkü erkek aynı anda üç beş kıza bakış atıyor olsa da bunu genel toplum normları yargılamaz. Alışılmış ve beklenendir.
Ama işte kadın,erkekte hiçbi kıpırtı olmadıgı halde bakmaya devam ediyorsa üç sene boyunca, üç sene uzun bi zaman çünkü, ister istemez birtakım sıfatlar ekleniyor kadına. Kimin kafasında? Senin benim değil tabi, olaya o erkeğin konumundan bakanların çoğunun kafasında.
Bu birinci hata.
Sonra hadi iyi kötü buluşmalar oluyo falan, nora geceyi hatırlamayacak kadar sarhoş. Bu birden fazla tekrarlanıyor bi de. E noldu, nora'nın çizdiği üç senelik bağımlı profiline bir de enini sonunu düşünmeden içip sıçan bi hatun eklendi. Eğlenmelik hatun yani.
Ha bana göre içip sevişmek falan eğlenmelik hatun olmak anlamına gelmez, adamın kafasından bahsediyoruz.
Şimdi adamın elinde öyle ya da böyle anormal derecede bi bağımlı ve eğlenmelik hatun var. Senden kopamıyo da, e güzel de eğleniliyo. E naparsın? Senden kopamayışını kullanırsın, sadece canın istediğinde eğlenmek için gelirsin.
Adamın yaptığı da bu olmuşve olur da daha.
Başta sergilediği dengesiz tavırlar sonradan bu yolda ilerlemiş yani kısaca.