GUNEF : aydınlık kalp
SİPSE : canım
SİNEF :aydınlığım
DENEF :ipek
ayrıca kendi ismimi de çok severim DENİZ...:icecream:
sana sunduğum isimler pek duyulan isimlerden değil ama belki beğenirsin.seçenek olsunyerimseniben
benım en hoşuma giden isim kayra dır eyer birgün kızım olursa adına kayra koyucam ''Allahın verdiği lutuf''anlamına gelıyo ne koyarsan koy anlamı bır bebek ıcın cok önemlıdır bunu unutma ilk once anlamına bakmanı tavsıye ederim şimden hayırlısı olsun bebeğinle sağlıklı günler dilerim sana
bende bir öneri veriyim sana arkadaşım burda bir tane komsumun kızı kızına Mizleyna adını koydu.Anlamı cok daha güzel bence..
Mis:Hoş koku anlamında
Leyna ise üzerinde taşıyan anlamında yani misleynada hoş bir isim.
ceylinde güzel bunuda tavsitye edebilirim Kuran_ı Kerimdeki karşılığı ise cennet kapısı anlamında diye duymuştum.
nida derim hem bi anlamı var hem de modern..bilirsin modern olanlar genelde anlamsız olur örn.aleyna..pırıl..şırıl..gibi.ha bir de ismin karakteri tkiledğine inananlardansan maide ve bilge.kızımıza ilerde mutlaka faydası olacaktır.beni unutmasın ama
canım benim beğendiğim isimler eyşan bence çok asil bi isim,ela,ecem,derin.cemre.ceylin die sıralanıyo işte.seç beğen artık sana en güzel geleni arkadşlarımızda yazmış.bir sürü alternatif oldu sana.hadi kolay gelsin canım.