Doğuma Hazırlık Bana acil kız çocuk ismi lütfen ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızsa tuana nisa luyiza sara erkekse erva habil samed ben çok beyeniyorum bu isimleri bi kızımın adı tuana nisa beyenirmisin? bilmem ama bilginize sunarım hoşçakal

guzelim benim kizimin ismi aslinda sima ...alya olacakti son anda...sude...rüya ...koyduk....

Bencede Türkçe isimler koysak daha ii olur kıslar mesela Belis ismi söyleniş acısından her zaman hoşuma gitmiştir hemde Türkçe bir isim anlamı ise güzel kız demek

arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım güzel şeyler paylaşırız. bende temmuz 15 ten sonra her an kızımı elime alabilirim düşündüğümüz isimler LARA ( Su gibi rüya gibi huzur veren su perisi ) VE MELİNDA ( benim nazik güzel kızım ) demekmiş eşimle emin olamadık sizlerin düşüncesini bekliyorum bu konuda

arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım güzel şeyler paylaşırız. bende temmuz 15 ten sonra her an kızımı elime alabilirim düşündüğümüz isimler LARA ( Su gibi rüya gibi huzur veren su perisi ) VE MELİNDA ( benim nazik güzel kızım ) demekmiş eşimle emin olamadık sizlerin düşüncesini bekliyorum bu konuda

bence MELİNDA daha güzel bi isim

lara isminden duydum duyalı hoşlanmadımtatlicadiarzu

ben kızım olursa ismini arsevi koymak istiyorum

allah anali babali büyütsün...rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin,yanindada bana versin...
eger kizim olsaydi adini ada,irem,bercis,tuana,iysa(hz.nuh peygamberimizin esinin adiydi hatirladigim kadariyla,S harfiyle degil ama yazamiyorum iste,tatlilarin üzerine dökülen serbetin bas harfi anlayin off:)a.s.

ilerde bi kızım olursa kendi ismimle uyumlu olmasını istiyorum
berfil,bennu,berrak
oğlum olursada babasının ismiyle uyumlu olmasını isityorum onuda o düşünsüm

YAREN
NUR
KAYRA isimleri cok hoşuma gidio bnm ama mutlaka bence sonuna"bilge" ismini ekleyin bugüne kdr gördüğüm bilge isimli hiç bi öğrenci tembel olmadı insanlar isimlerinin anlamını tasıyolar

Son düzenleme:
Kizda Favorim : Ada-ecrim-ece Naz-kayra (allahin Koruyup,kolladiği Demek)veee özellikle Füreyya (füreyya Türkiyedeki Ilk Seramikcimiz... Adi Gibi Hayatida Onun Kadar Azimli Olsun Diye...)

merhaba kızlar ben yegenlerimin ismini hep uyumlu koydum sagolsun abilerim istedi sırayla burçak,burak başak,burcu başak kızım ikinciler olursa kendim için yahya efe,bora yada kayra abime düşündüm mutlaka erkek olursa metehan kız olursa buketyada burçin nedese hep bana koyduruyorlar tek halayım isim annesi olunca tabi saglık sorunlarıyla ben ugraşıyorum babaları rahat ediyor .

şimal...
yazıldı mı bilmiyorum ama ilerde bir kızım olursa adını muhakkak şimal koyacağım...

X